Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: De 20 Bedste Familiefilm på Netflix i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Familiesamvær kan være magisk, især når vi samles for at se en god film sammen. Der findes et væld af familiefilm på Netflix, som kan bringe latter og glæde ind i stuen, og vi har gjort det nemt for jer ved at samle en liste over de bedste. Hvordan vælger man blandt de mange titler?

I vores artikel dykker vi ned i de 20 bedste familiefilm på Netflix, som er tilgængelige lige nu. Disse film spænder fra klassikere til nyere hits, og de vil garanteret fange alles interesse, fra de yngste til de ældste i familien. Lad os tage dig med på en rejse gennem de mest spændende og hjertevarme oplevelser, du kan se med dine kære.

1. Sing 2

Vi elsker Sing 2! Buster Moon og hans talentfulde venner er tilbage i en ny, spændende musikalsk eventyr. Denne gang skal de overtale den tilbagetrukne rockstjerne Clay Calloway til at deltage i deres nye show.

Filmen er fyldt med fantastisk musik, farverige karakterer og masser af humor. Vi kan ikke få nok af de utrolige sangnumre og de sjove situationer, de kære figurer finder sig selv i.

Sing 2

Sing 2 er perfekt til hele familien. Både børn og voksne vil nyde de underholdende scener og den hjertevarme historie. Det er en film, vi kan se igen og igen, og den bliver kun bedre hver gang.

Lad os ikke glemme de visuelle effekter! Animationen er helt fantastisk, og hver scene er en fest for øjnene. Farvestrålende og detaljerige billeder gør filmen til en sand nydelse at se på.

Samspillet mellem karaktererne er også en af filmens største styrker. Vi elsker at se, hvordan deres venskab og samarbejde udvikler sig gennem handlingen. Det er en skøn påmindelse om, hvor vigtigt det er at støtte hinanden og arbejde sammen mod fælles mål.

IMDb Bedømmelse: 7.3
Forældreguide: PG

2. Spider-Man: Into the Spider-Verse

Vi elsker Spider-Man, og “Spider-Man: Into the Spider-Verse” er en af de mest spændende og kreative animationsfilm om vores favorit superhelt.

Filmen introducerer os til Miles Morales, en teenager fra Brooklyn, der pludselig får usædvanlige evner.

Animationen skiller sig virkelig ud med sin unikke stil, der giver os en oplevelse, som føles som en levende tegneserie.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Vi møder også forskellige versioner af Spider-Man fra forskellige universer. Denne mangfoldighed gør filmen både sjov og overraskende.

Humoren er på point, og actionsekvenserne er fantastiske. Alle aldersgrupper kan nyde denne film.

Stemmeskuespillet er også imponerende med skuespillere som Shameik Moore, Jake Johnson og Hailee Steinfeld, der giver liv til karaktererne.

IMDb Bedømmelse: 8.4
Forældreguide: PG

3. How to Train Your Dragon 2

Vi elsker “How to Train Your Dragon 2”! Denne film er fyldt med spænding og eventyr, der fanger både børn og voksne.

Filmen følger Hikke og hans drage Tandløs på deres rejse for at beskytte deres hjem, øen Berk. De møder en mystisk drageridder, som viser sig at have en tæt forbindelse til Hikke.

Animeringen er fantastisk, og vi bliver draget ind i en verden af vikinger og drager på en måde, der føles helt virkelig.

How to Train Your Dragon 2

Med en Rotten Tomatoes score på 92% er det ikke underligt, at denne film er et hit. Den byder på uforglemmelige karakterer, rørende øjeblikke og en handling, der holder os på kanten af ​​sædet.

“How to Train Your Dragon 2” er mere end bare en underholdende film – den fortæller også en smuk historie om venskab og mod. Dette er en af de familiefilm, vi virkelig kan anbefale til en hyggelig aften.

IMDb Bedømmelse: 7.8
Forældreguide: PG

4. The Boss Baby

“The Boss Baby” er en sjov og hjertevarmende film, som hele familien kan nyde sammen. Vi møder den 7-årige dreng Tim, som får en ny lillebror. Men denne lillebror er ikke som alle andre babyer. Han går i jakkesæt og bærer en kuffert!

Historien følger Tim og hans nye babybror, der viser sig at være på en hemmelig mission fra Baby Corp. Sammen oplever de spændende eventyr og lærer vigtige livslektioner om familie og sammenhold.

The Boss Baby

Vi elsker, hvordan filmen formår at balancere humor og hjertevarme. Der er masser af sjove øjeblikke, som børn vil grine af, og samtidig er der emotionelle scener, der rører voksne.

Animasjonen er også fantastisk. Farverne er levende, og karaktererne er livlige og udtryksfulde. Det gør det til en visuel fornøjelse, der holder os engagerede fra start til slut.

“The Boss Baby” håndterer temaer som søskendekærlighed og rivalisering på en måde, der er både underholdende og indsigtsfuldt. Det er en god film for familier, der leder efter noget sjovt og meningsfuldt at se sammen.

Streaming på Netflix, “The Boss Baby” er et sikkert hit for både børn og voksne.

IMDb Bedømmelse: 6.3
Forældreguide: PG

5. The Greatest Showman

Vi er så begejstrede for at inkludere “The Greatest Showman” på vores liste over de bedste familiefilm på Netflix! Denne musikalske biopic om P.T. Barnum er en fantastisk film for hele familien at nyde sammen.

Med Hugh Jackman i hovedrollen, Michelle Williams, og Zac Efron bringer denne film både storslåede sangnumre og imponerende dansescener. Musikken er fuld af ørehængere, som “This Is Me” og “Rewrite the Stars,” der er perfekte til at synge med på.

The Greatest Showman

Handlingen følger P.T. Barnum, en modig og initiativrig mand, der overvinder sin ydmyge begyndelse for at skabe et spektakel som ingen andre. Hans rejse er både inspirerende og underholdende, og den sender en positiv besked om at følge sine drømme.

Vi elsker, hvordan filmen fanger essensen af drømme og ønsket om at bringe glæde og underholdning til folk. Billederne i filmen er storslåede og farverige, hvilket gør oplevelsen endnu mere fantastisk.

Hvis du og din familie er fans af musicals, er “The Greatest Showman” et must-see. Den kombination af fantastisk musik, inspirerende historie og smukke billeder gør den værd at se gang på gang. Stream den nu på Netflix og glæd jer til en uforglemmelig aften fyldt med musik og magi!

IMDb Bedømmelse: 7.5
Forældreguide: PG

6. Paddington 2

Vi elsker Paddington 2 for dens charmerende og humoristiske tilgang til både børn og voksne. Filmen tager os med på et spændende eventyr, hvor den elskelige bjørn Paddington ønsker at købe en unik bog til sin tante Lucy’s fødselsdag.

Plottet tager en uventet drejning, da Paddington bliver beskyldt for at stjæle bogen. Dette sætter gang i en hektisk jagt for at finde den rigtige tyv og rense Paddingtons navn.

Paddington 2

Filmen kombinerer animation og live-action på en så magisk måde, at vi føler os fuldstændig opslugt af historien. Humoren og spændingen går hånd i hånd, hvilket holder os underholdt fra start til slut.

Karaktererne er elskelige og godt skrevne, hvilket gør, at vi let kan knytte os til dem. Paddington 2 er en fantastisk familiefilm, der både rører og får os til at grine højt.

IMDb Bedømmelse: 7.8
Forældreguide: PG

7. Sonic the Hedgehog

Vi elsker Sonic the Hedgehog, og det er fantastisk, at denne klassiker nu er tilgængelig på Netflix. Sonic, den hurtigste pindsvin, tager os med på en spændende rejse fyldt med action og humor. Filmen er perfekt til både børn og voksne, som vil nyde de charmerende karakterer og spændende plot.

Sonic the Hedgehog, fra 2020, følger vores blå helt i sin kamp mod den onde Dr. Robotnik. På sin rejse får han hjælp fra sin menneskeven Tom. Vi bliver hurtigt fanget af deres venskab og de mange skøre situationer, de havner i.

Sonic the Hedgehog

Det er ikke kun den hurtige action, der gør filmen sjov. Sonic’s skæve humor og sjove personlighed får os ofte til at grine. Jim Carrey’s rolle som Dr. Robotnik er også et højdepunkt. Han spiller skurken med så meget energi og karisma, at vi ikke kan lade være med at elske at hade ham.

Filmen tilbyder også en vigtig lektie om venskab og mod. Sonic viser os, at det er vigtigt at have gode venner ved sin side, og at man kan overvinde alt med lidt mod og en smule held.

Med flotte animationer, et godt soundtrack og masser af action, er Sonic the Hedgehog et sikkert hit for hele familien.

IMDb Bedømmelse: 6.5
Forældreguide: PG

8. Charlie og Chokoladefabrikken

Vi elsker Charlie og Chokoladefabrikken! Denne film er en fantastisk familiefilm, der har tryllebundet os med sin magiske historie og bemærkelsesværdige karakterer.

Den excentriske Willy Wonka, spillet af Johnny Depp, åbner dørene til sin fantastiske chokoladefabrik for fem heldige børn. Hver scene er fyldt med farver, glæde og spænding.

Filmen formår at balancere humor og fantasi på smukkeste vis. Børnene lærer værdifulde livslektioner gennem deres oplevelser i fabrikken.

Charlie og Chokoladefabrikken

Visuelt er filmen en sand fest for øjnene. De fantastisk kreative sets og kostumer gør, at vi føler os transporteret direkte ind i Wonkas magiske verden.

Vi bemærkede også den vidunderlige og iørefaldende musik, der spiller en stor rolle i filmens charme. Danny Elfmans score tilføjer en ekstra dimension til historien.

Når vi ser denne film, mindes vi vores egen barndoms fascination af slik og eventyr. Den er ikke bare for børn, men også for os voksne, der elsker at drømme os væk.

Tim Burtons instruktion bringer Roald Dahls elskede bog til live på en måde, der er både respektfuld og nyskabende. Han formår at bevare bogens mørkere elementer, samtidig med at filmen forbliver sjov og let tilgængelig.

Hvis I endnu ikke har set denne film, er det helt klart en, der skal på jeres liste! Det er en film, der bringer familien sammen i en verden fyldt med magi og chokolade.

IMDb Bedømmelse: 6.7
Forældreguide: PG

9. Enola Holmes

Enola Holmes er en fantastisk familiefilm, vi alle kan nyde sammen. Historien drejer sig om Sherlock Holmes’ yngre søster, Enola, der spilles af Millie Bobby Brown. Da Enola fylder 16 år, opdager hun, at hendes mor er forsvundet.

Vi følger hende på hendes eventyr fyldt med mysterier og spænding, mens hun forsøger at finde sin mor. Samtidig undgår hun sine storebrødre, Sherlock og Mycroft, som mest af alt vil sende hende på en skole for unge kvinder.

Enola Holmes

Filmen har en frisk og moderne tilgang, selvom den foregår i en ældre tid. Skuespillere som Millie Bobby Brown, Henry Cavill og Helena Bonham Carter leverer stærke præstationer.

Instruktør Harry Bradbeer formår at tilføje en ny dimension til Holmes-universet med et fokus på en ung, kvindelig detektiv. Enola Holmes giver os en blanding af action, eventyr og humor.

Filmen føles frisk og engagerende, takket være dens livlige karakterer og spændende plot. Det er en film, som både børn og voksne kan nyde. Enola Holmes formår at bringe nyt liv til en klassisk detektivhistorie.

IMDb Bedømmelse: 6.6
Forældreguide: PG-13

10. Shazam!

Shazam! er en utrolig sjov og spændende familiefilm, der følger en ung dreng, Billy Batson, der kan forvandle sig til en voksen superhelt. Denne film blander humor, action og følelser på en måde, der underholder både børn og voksne.

Vi elsker, hvordan filmen har en god balance mellem hjerte og humor. Billys rejse fra en lidt tabt teenager til en ansvarlig helt er både rørende og sjov.

Shazam!

Filmens skurke er også en vigtig del af historien. De skaber virkelig spænding og holder os på kanten af sædet. Actionscenerne er godt lavet og fyldt med spektakulære effekter, der gør oplevelsen endnu mere intens.

Venskabet mellem Billy og hans plejebror Freddy er rørende og troværdigt. Deres dynamik bringer mange af de bedste øjeblikke i filmen, og de får os virkelig til at engagere os i deres eventyr.

Shazam! er fyldt med sjove øjeblikke og hjertelige budskaber, der appellerer til hele familien. Det er en perfekt film til en hyggelig aften derhjemme med popcorn og gode grin.

IMDb Bedømmelse: 7.0
Forældreguide: PG-13

11. The Mitchells vs. the Machines

“The Mitchells vs. the Machines” er en af de mest spændende familiefilm, vi har set. Filmen handler om den dysfunktionelle familie Mitchell, der bliver verdens sidste håb, når en robotapokalypse sætter en stopper for deres roadtrip.

Selvom det lyder dramatisk, er filmen fyldt med humor og livlige animationer. Vi kunne ikke lade være med at blive revet med af familiens eventyr og de sjove situationer, de lander i. Den farverige animation gør også filmen visuelt imponerende.

The Mitchells vs. the Machines

Karaktererne er så unikke og relaterbare. Fra faren Rick og hans gamle teknologi til datteren Katie, der bare vil lave film, er der nogen i familien Mitchell, vi alle kan genkende os selv i.

Stemmeskuespillet er også fremragende. Maya Rudolph som moren Linda og Mike Rianda som broren Aaron bringer karaktererne til live med energi og varme.

Filmen er ikke kun sjov, men har også en dybde, der taler til både børn og voksne. Vi kunne især lide, hvordan den viser vigtigheden af familie og at være sig selv.

På Netflix finder vi “The Mitchells vs. the Machines” som en perfekt film for en hyggelig aften med familien. Den er både sjov og hjertevarm, og den vil uden tvivl underholde både store og små.

IMDb Bedømmelse: 7.6
Forældreguide: PG

12. The Croods

Vi følger familien Crood, en umage og elskelig neandertaler-familie, på deres uforglemmelige rejse. Filmen tager os med på en eventyrlig tur fuld af farlige opdagelser og sjove øjeblikke.

Familien Crood lever et simpelt liv i deres hule, men alt ændrer sig, da en opdagelse tvinger dem ud på en farefuld rejse. De møder nye skabninger og finder ud af, at der er meget mere i verden end deres trygge hule.

The Croods

Vi kan især lide den humor, som filmen bringer ind. Både voksne og børn vil finde masser at grine af, fra de sjove karakterer til de vilde situationer, de befinder sig i.

Stemmeskuespillerne, inklusive Nicolas Cage og Emma Stone, leverer en fantastisk præstation. De tilføjer liv til deres karakterer og gør filmen endnu mere engagerende.

The Croods er en perfekt film til en hyggelig familieaften. Den kombinerer sjov, spænding og en smule læring om samspil og overlevelse.

IMDb Bedømmelse: 7.1
Forældreguide: PG

13. Hotel Transylvania

“Hotel Transylvania” er en fantastisk familiefilm, vi elsker. Drac, den overbeskyttende far og ejer af Hotel Transylvania, giver os masser af grin og spænding.

Filmen er fyldt med alle de klassiske monstre: Frankenstein, mumier og varulve, men de er alle sammen venlige og sjove.

Historien følger Drac, der prøver at beskytte sin datter Mavis, som er ved at fylde 118 år. En uventet gæst dukker op og vender op og ned på alt.

Hotel Transylvania

Animationen er farverig og livlig. Børnene vil elske de skøre karakterer og de sjove situationer, de havner i.

Når vi ser “Hotel Transylvania,” er det som en fest for både børn og voksne. Humoren rammer bredt, og der er noget for alle aldre at nyde.

For dem, der elsker lidt gys sammen med grinene, er denne film et perfekt valg. Den finder den rette balance mellem spooky og sjov.

Vi kan streame “Hotel Transylvania” på Netflix i dag. Det er en af de film, der altid får os i godt humør.

IMDb Bedømmelse: 7.0
Forældreguide: PG

14. Klaus

“Klaus” er en skat af en julefilm, vi alle kan nyde sammen. Med sin imponerende animationsstil og hjertevarmende historie formår den at fange essensen af julen på en helt ny måde.

Vi følger historien om et egoistisk postbud, der sendes til en lille kold by fuld af konflikter. Her møder han legetøjsmageren Klaus, og deres usandsynlige venskab bliver starten på mange julemirakler.

Klaus

Det er inspirerende at se karaktererne udvikle sig og finde glæde i at give. Animationen er både smuk og detaljeorienteret, hvilket virkelig får filmen til at skille sig ud.

Med “Klaus” bringer Netflix og SPA Studios en unik fortælling, som kombinerer humor, sorg og glæde på en magisk måde. Både børn og voksne vil finde noget at elske ved denne film.

Selvom det er en julefilm, er det en vi kan se hele året rundt. Den appellere til vores følelser og minder os om værdien af venlighed og fællesskab.

IMDb Bedømmelse: 8.2
Forældreguide: PG

15. Love and Monsters

“Love and Monsters” er en fantastisk familiefilm på Netflix, fyldt med action og hjertevarme øjeblikke. Vi følger den elskelige Joel, der begiver sig ud på en farefuld rejse for at genforenes med sin ekskæreste. Filmen blander på en sjov måde kærlighed med eventyr og science fiction.

Dylan O’Brien spiller hovedrollen som Joel, og han leverer en præstation, der virkelig får os til at føle med hans karakter. Vi møder også flere sjove biroller, der tilføjer meget til filmens charme.

Love and Monsters

Filmens effekter er imponerende, og monstrene er både skræmmende og fascinerende at se på. Der er også masser af humor i filmen, som gør den til en underholdende oplevelse for hele familien.

Med en god blanding af spænding og følelser formår “Love and Monsters” at holde os engagerede fra start til slut. Det er en af de film, vi nemt kan se igen og igen.

IMDb Bedømmelse: 6.9
Forældreguide: PG-13

16. Mowgli: Legend of the Jungle

“Mowgli: Legend of the Jungle” er en af de mest fascinerende genfortællinger af den klassiske historie, vi har set i lang tid. Filmen er instrueret af Andy Serkis og viser os en mørkere og mere kompleks side af Mowglis rejse.

Vi følger Mowgli, en forældreløs dreng opvokset af dyr i junglen. Hans kamp for at finde sin plads, både blandt dyrene og i menneskeverdenen, er fyldt med spænding.

Mowgli: Legend of the Jungle

Hver karakter, fra den vise ulv til en hævngerrig elefant, er levende og troværdig. Filmen bruger fantastisk CGI til at give dyrene realistiske udtryk og bevægelser, hvilket gør eventyret endnu mere fortryllende.

Vi ser også, hvordan Mowgli konfronterer farlige fjender, både menneskelige og dyriske. Hans mod og styrke bliver konstant testet, hvilket bringer spænding til hver scene.

Filmingen og historien er af høj kvalitet og tilbyder en mere realistisk og rå version end tidligere filmatiseringer. Det gør den til en must-watch for både børn og voksne.

IMDb Bedømmelse: 6.5
Forældreguide: PG-13

17. The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles er en film, der virkelig bringer julestemningen ind i stuerne. Vi følger søskendeparret Kate og Teddy Pierce, som står over for en trist jul efter tabet af deres far.

Da de ved et uheld ødelægger julemandens slæde, bliver de nødt til at samarbejde med julemanden selv, spillet af Kurt Russell, for at redde julen. Det er en hjertevarmende fortælling, der kombinerer action, humor og juleånd.

The Christmas Chronicles

Filmens instruktør, Clay Kaytis, har skabt en magisk verden, hvor børn og voksne kan finde glæde. Kurt Russells charmerende præstation som en rock’n’roll julemand er et af højdepunkterne.

Ikke kun Kate og Teddy oplever en forandring, men hele familien bliver berørt af julens mirakel. Det er en perfekt film til en hyggelig aften, hvor man kan samles og nyde den særlige tid på året.

The Christmas Chronicles er tilgængelig på Netflix og er en must-see for alle, der elsker juleeventyr.

IMDb Bedømmelse: 7.0
Forældreguide: PG

18. The House Bunny

Vi elsker at se komediefilm, der kan få alle i familien til at grine, og “The House Bunny” er ingen undtagelse. Filmen følger Shelley, en tidligere Playboy-model, der bliver smidt ud af huset og ender med at hjælpe en socialt akavet sorority.

Med Anna Faris i hovedrollen får vi både charme og masser af humor. Colin Hanks og Emma Stone gør også fantastiske præstationer.

The House Bunny

Filmen har en spilletid på 97 minutter og er en perfekt længde til en aften sammen med børnene. Shelley lærer pigerne vigtige livslektioner, samtidig med at hun selv vokser som person.

“The House Bunny” tilbyder en sjov og let oplevelse, der balancerer pigerne fra Zeta Alpha Zeta’s transformation med Shelley’s egne eventyr. Vi bliver fanget af de pinlige øjeblikke og varme scener.

IMDb Bedømmelse: 5.5
Forældreguide: PG-13

19. The Kissing Booth

“The Kissing Booth” er en fantastisk film for hele familien. Vi følger teenageren Elle, spillet af Joey King, der oplever sit første kys, hvilket fører til en forbudt romance med skolens mest populære dreng, Noah, spillet af Jacob Elordi.

Deres forhold skaber spændinger, især med Elles bedste ven, Lee, spillet af Joel Courtney. Dramaet og de humoristiske øjeblikke gør filmen underholdende og medrivende.

The Kissing Booth

Filmen er en del af en romcom-trilogi, hvor vi ser Elles kamp med at balancere venskab og kærlighed. Forholdet mellem karaktererne er veludviklet, og vi kan relatere til deres udfordringer og triumfer.

“The Kissing Booth” fanger teenagelivet på en skarp og realistisk måde. Det er let at blive revet med af dramaet i high school og de følelsesmæssige udfordringer, Elle står overfor. Med en spilletid på 105 minutter holdes vi engageret fra start til slut.

Dette er bestemt en film, vi ville anbefale til en hyggelig familieaften. Det er en klassisk teen romance, der appellerer til både unge og voksne. Gør klar til at blive revet med af Elle og Noahs historie!

IMDb Bedømmelse: 5.9
Forældreguide: TV-14

20. Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

Vi kan ikke vente med at tale om “Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution”. Som en genindspilning af den oprindelige klassiker tager denne film os tilbage til en af vores yndlings Pokémon-eventyr.

Vi følger Ash, Misty og Brock, der modtager en mystisk invitation fra en træner. Det viser sig, at denne træner er Mewtwo, en kunstigt skabt Pokémon, som er ude efter hævn.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution

Filmen kombinerer imponerende animation og den nyeste teknologi for at give os en flot visuel oplevelse. Det er fantastisk at se de velkendte karakterer i en opdateret stil, samtidig med at historien forbliver tro mod originalen.

For både nye fans og dem, der voksede op med Pokémon, er dette en fornøjelse. Børn vil elske eventyret og actionen, mens voksne vil nyde nostalgien. Vi får også masser af spænding og hjertevarme øjeblikke undervejs, især når Ash og hans venner kæmper for at redde dagen.

Med sin blanding af action, eventyr og venskab er “Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution” en perfekt familiefilm på Netflix. Det er en film, vi gerne vil se igen og igen sammen.

IMDb Bedømmelse: 5.7
Forældreguide: TV-Y7