Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: Her får du den bedste Poke Bowl i København i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Poke bowls er blevet enormt populære i København de seneste år. Vi har set flere og flere restauranter tilbyde disse lækre hawaiianske retter fyldt med friske ingredienser og spændende smagskombinationer. Der er efterhånden så mange steder at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte.

Vi har taget turen rundt i byen for at finde de bedste poke bowls København har at byde på. Fra små hyggelige cafeer til trendy restauranter har vi smagt os igennem et hav af forskellige varianter. I denne artikel deler vi vores top 10 favoritter, så du ved præcis hvor du skal gå hen næste gang trangen til en lækker poke bowl melder sig.

1. Poke.Poke

Poke.Poke, nummer 1 på BedreEndBedst's liste over de bedste poke bowls i København

Vi er vilde med Poke.Poke! Her får vi en ægte smag af Hawaii midt i København. Deres farverige poke bowls er fyldt med friske grøntsager og sprød fisk.

Menuen byder på spændende valg. Vores favorit er “The Lomi Lomi Salmon” med skotsk laks i en lækker sesam- og sojamarinade. For de eventyrlystne er “The Bara Bara Chirashi” med tykke fisketern et must.

Poke.Poke tænker også på kødelsker. De tilbyder nemlig bowls med ribeye og foie gras. Det er en sjov twist på den klassiske poke bowl.

Stemningen i butikken er livlig og hyggelig. Vi elsker at nyde vores mad her, men det er også perfekt som takeaway. Til vores bowl drikker vi gerne en japansk sodavand eller en øl fra Nørrebro Bryghus.

Hvad: Poke.Poke
Hvor: Vestergade 4, 1456 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

2. OLIOLI Ny Østergade

OLIOLI Ny Østergade, nummer 2 på BedreEndBedst's liste over de bedste poke bowls i København

OLIOLI Ny Østergade tilbyder en spændende twist på den klassiske hawaiianske poke bowl. Her får vi en farverig blanding af friske ingredienser og innovative smagskombinationer.

Menuen byder på både traditionelle retter med rå fisk og kreative varianter. Vi elsker, at vi kan vælge mellem deres færdige bowls eller sammensætte vores egen. Det giver os mulighed for at eksperimentere med smage og teksturer.

OLIOLI har formået at blande det bedste fra Hawaii med asiatiske smagsnuancer og et strejf af skandinavisk madkultur. Det er en sjov og lækker oplevelse, der passer perfekt til en hurtig frokost eller en afslappet middag.

Udover deres restaurant tilbyder OLIOLI også takeaway og levering. Vi synes, det er fedt, at vi kan nyde deres lækre poke bowls hvor som helst – i parken, derhjemme eller på kontoret.

Hvad: OLIOLI Ny Østergade
Hvor: Ny Østergade 28A, 1112 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

3. Miss Poké

Miss Poké, nummer 3 på BedreEndBedst's liste over de bedste poke bowls i København

Miss Poké serverer lækre hawaiianske poke bowls med et japansk twist. Det er stedet, hvor friske råvarer møder spændende smagskombinationer.

Menuen byder på et bredt udvalg af poke bowls. Du kan vælge mellem frisk tun, laks, grillede tigerrejer eller lynstegt oksekød. For de vegetariske gæster er der pulled vegi og tofu muligheder.

Miss Poké skiller sig ud med deres hjemmelavede dressinger, der virkelig løfter smagsoplevelsen. Vi er også vilde med muligheden for at erstatte ris med fintsnittet spidskål eller blomkålsris for en sundere twist.

Atmosfæren er afslappet og indbydende. Det er det perfekte sted at nyde en hurtig, sund og lækker frokost eller en afslappet middag med venner.

Hvad: Miss Poké
Hvor: Thorshavnsgade 16, 2300 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

4. OLIOLI Amagerbrogade

OLIOLI Amagerbrogade, nummer 4 på BedreEndBedst's liste over de bedste poke bowls i København

OLIOLI Amagerbrogade tilbyder en spændende twist på de traditionelle hawaiianske poke bowls. Her blander de rå fisk med sushiris og grøntsager på en helt unik måde.

Menuen er farverig og varieret. Vi elsker, at vi kan vælge mellem deres færdige bowls eller sammensætte vores egen. Det giver mulighed for at være kreativ og prøve nye smagskombinationer hver gang.

OLIOLI har formået at give den klassiske hawaiianske ret et skandinavisk præg. De bruger asiatiske krydderier og lokale ingredienser til at skabe en helt særlig smagsoplevelse. Det er virkelig forfriskende at se sådan en innovativ tilgang til poke bowls.

Ud over deres lækre mad, tilbyder OLIOLI også en smart app. Med den kan vi springe køen over og få adgang til særlige fordele. Det er perfekt, når vi har travlt og bare vil have vores poke bowl hurtigt.

Hvad: OLIOLI Amagerbrogade
Hvor: Amagerbrogade 146, 2300 København, Denmark

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

5. MAUI Poke Nørrebro

MAUI Poke Nørrebro, nummer 5 på BedreEndBedst's liste over de bedste poke bowls i København

Vi har fundet en ægte perle i Københavns pulserende Nørrebro-kvarter. MAUI Poke Nørrebro serverer autentiske hawaiianske poke bowls, der får smagsløgene til at danse.

Deres menu byder på en skøn blanding af klassiske og innovative sammensætninger. Vi er særligt vilde med deres spicy tuna bowl, der kombinerer frisk tun med cremet avocado og syrlig kimchi. Det er en eksplosion af smag i hver bid!

Stedet er kendt for deres hurtige og venlige service. Det er perfekt, når vi har travlt, men stadig ønsker et sundt og lækkert måltid. Portionerne er generøse, så vi går altid mætte og tilfredse derfra.

MAUI Poke tilbyder også catering til alle slags arrangementer. Det er en fantastisk mulighed, hvis vi vil imponere vores gæster med noget anderledes og velsmagende.

Hvad: MAUI Poke Nørrebro
Hvor: Ravnsborggade 14A, 2200 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.