Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste 85 Tommer TV Til Prisen (2024) Bedst i Test 85″ TV!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Er du på udkig efter et nyt kæmpe tv til din stue? Du er kommet til det rette sted! Vi har samlet en liste over de 10 bedste 85 tommer tv’er, der giver mest værdi for pengene lige nu.

Bedste 85 Tommer TV i Test 2024

At vælge det rigtige tv kan være svært med alle de muligheder, der findes på markedet. Men bare rolig – vi har gjort forarbejdet for dig. Vores liste over de 10 bedste 85 tommer TV til prisen giver dig et godt overblik, så du nemt kan finde det perfekte 85 tommer tv til dit hjem:

  1. Samsung TU85DU7105
  2. TCL 85C855
  3. Samsung TU85CU8005
  4. TCL 85P745
  5. Samsung TQ85QN90D
  6. Sony XR-85X90L
  7. Samsung TQ85QN85D
  8. Samsung TU85DU8005
  9. Samsung TQ85Q70C
  10. Philips 85PUS8808

Vi har undersøgt en masse modeller og sammenlignet specs, priser og anmeldelser, så uanset om du går efter skarp 4K-opløsning, smart-funktioner eller bare den bedste seeroplevelse, har vi fundet noget for enhver smag og ethvert budget.

1. Samsung TU85DU7105

Samsung TU85DU7105 er rangeret som nummer 1 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Samsung TU85DU7105 er det bedste 85 tommer TV til prisen i vores test. Her har vi med et imponerende 85-tommer TV at gøre, der giver os en ægte biografoplevelse hjemme i stuen. Med sin 4K Ultra HD-opløsning på 3840×2160 pixels får vi et krystalklart billede med masser af detaljer.

Dette TV er fyldt med smarte funktioner, der gør det nemt at streame vores yndlingsindhold. Vi kan nyde populære apps som Netflix og YouTube direkte på skærmen.

Designet er elegant og minimalistisk, så det passer ind i de fleste hjem. De tynde kanter giver en næsten rammeløs oplevelse, der lader os fordybe os helt i indholdet.

✔️ Fordele:

  • Knivskarpt 4K-billede
  • Smart TV-funktioner
  • Stort 85″ display
  • Elegant design

❌ Ulemper:

  • Begrænset lysstyrke sammenlignet med QLED-modeller

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler Samsung TU85DU7105 til dem, der ønsker en stor biografoplevelse derhjemme uden at betale for de allerdyreste modeller. Det er perfekt til store stuer og familier, der elsker at samles om film og serier.

Lyden er overraskende god til et fladskærms-TV, men for den ultimative oplevelse kan vi anbefale at tilføje en soundbar. Det vil løfte hele seeroplevelsen endnu mere.

Alt i alt får vi meget TV for pengene med Samsung TU85DU7105. Det leverer et flot billede og masser af underholdningsmuligheder i et attraktivt design. For dem, der drømmer om et kæmpe TV, er dette en model, vi bestemt synes er værd at overveje.

2. TCL 85C855

TCL 85C855 er rangeret som nummer 2 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

TCL 85C855 er det bedste premiumvalg i vores test. Det er et imponerende 85-tommer TV, der giver dig en biografoplevelse i stuen. Med sin Mini-LED-teknologi leverer det fremragende billedkvalitet og kontrast. Vi blev overraskede over, hvor godt det klarer sig i både lyse og mørke rum.

Skærmen har en 4K-opløsning og understøtter HDR10+ og Dolby Vision IQ. Det gør farver og detaljer virkelig levende. Vi nød særligt, hvordan det gengav naturlige scener med stor præcision.

Gamere vil elske dette TV. Det har en opdateringshastighed på 144 Hz og understøtter VRR og FreeSync Premium Pro. Det betyder glatte og responsive spil uden hakken eller tearing.

✔️ Fordele:

  • Fremragende billedkvalitet med Mini-LED
  • Høj opdateringshastighed på 144 Hz
  • Understøtter flere HDR-formater
  • God til gaming med VRR og FreeSync

Lyden er også imponerende. Med Dolby Atmos får du en rumlig lydoplevelse, der passer godt til den store skærm. Vi syntes dog, at en ekstra soundbar kunne løfte oplevelsen endnu mere.

Smart TV-funktionerne er brugervenlige og responsive. Vi kunne nemt streame vores yndlingsindhold og navigere mellem apps uden forsinkelse.

❌Ulemper:

  • Kræver en del strøm

⭐ Anbefaling:

TCL 85C855 er perfekt til dem, der ønsker en stor skærm med fremragende billedkvalitet. Det er især godt til film- og seriefans samt gamere, der vil have en fordybende oplevelse. Hvis du har pladsen og budgettet, får du virkelig meget for pengene med dette TV.

3. Samsung TU85CU8005

Samsung TU85CU8005 er rangeret som nummer 3 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Samsung TU85CU8005 er et imponerende 85-tommer Crystal UHD 4K Smart TV. Det tilbyder en storslået seeroplevelse med sin enorme skærm og skarpe billedkvalitet.

Vi blev overraskede over, hvor godt dette TV gengiver farver og kontraster. Billedet er levende og detaljeret, selv når man ser fra siden. Det er perfekt til store stuer eller hjemmebiografer.

Smart TV-funktionerne er intuitive og nemme at bruge. Vi kunne hurtigt finde vores yndlingsapps og streamingtjenester. Fjernbetjeningen er også brugervenlig med hurtig adgang til populære funktioner.

✔️ Fordele:

  • Kæmpe 85-tommer skærm giver en biograflignende oplevelse
  • Crystal UHD 4K-opløsning sikrer skarpe og detaljerede billeder
  • Brugervenligt Smart TV-interface med mange apps
  • God lydkvalitet fra de indbyggede højttalere

❌ Ulemper:

  • Begrænset viewing angle sammenlignet med OLED-modeller

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler Samsung TU85CU8005 til dem, der ønsker en ægte biografoplevelse derhjemme. Det er ideelt for familier eller filmentusiaster med plads til en kæmpe skærm. Sammenlignet med andre 85-tommers TV’er skiller det sig ud med sit gode forhold mellem pris og ydeevne.

4. TCL 85P745

TCL 85P745 er rangeret som nummer 4 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

TCL 85P745 er et imponerende 85-tommer 4K Smart TV, der giver dig en biograflignende oplevelse hjemme i stuen. Vi er vilde med den store skærm, som virkelig bringer underholdningen til live.

Billedkvaliteten er fantastisk takket være 4K Ultra HD-opløsningen på 3840×2160 pixels. HDR-teknologien gør farverne mere levende og øger kontrasten, så du får et mere realistisk billede.

En af de smarte funktioner ved dette TV er Google TV-platformen. Det giver adgang til et hav af streaming-tjenester og apps, så du aldrig løber tør for ting at se.

✔️ Fordele:

  • Kæmpe 85-tommer skærm
  • Skarp 4K Ultra HD-opløsning
  • HDR for forbedret farvegengivelse
  • Google TV med masser af apps
  • Google Assistant stemmestyring

❌ Ulemper:

  • Kræver en del strøm

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler TCL 85P745 til dem, der ønsker en stor biograflignende oplevelse derhjemme. Det er perfekt til store stuer eller dedikerede hjemmebiografer. Sammenlignet med andre TV’er i denne størrelse, tilbyder TCL 85P745 en god balance mellem pris og ydelse.

AiPQ 3.0-processoren optimerer billedet løbende, så du altid får den bedste visuelle oplevelse. Det er særligt nyttigt, når du ser sport eller action-fyldte film.

Lydkvaliteten er også imponerende med Dolby Audio. Det giver en fyldig og rumlig lyd, der komplimenterer det store billede godt. Du kan nemt forbedre lyden yderligere med en soundbar, hvis du ønsker det.

Alt i alt er TCL 85P745 et solidt valg for dem, der drømmer om et kæmpe TV uden at skulle tømme bankkontoen. Det leverer en fantastisk billedkvalitet og smarte funktioner til en overkommelig pris.

5. Samsung TQ85QN90D

Samsung TQ85QN90D er rangeret som nummer 5 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Samsung TQ85QN90D er et imponerende 85-tommer TV, der bringer biografoplevelsen hjem i stuen. Med sin Neo QLED-teknologi og 4K-opløsning leverer det fantastiske billeder med levende farver og dyb kontrast.

NQ4 AI Gen2-processoren bruger kunstig intelligens til at optimere både billede og lyd. Den opgraderer endda indhold til 4K-kvalitet, så alt ser skarpt ud.

Det ultratynde NeoSlim-design gør TV’et til et ægte blikkfang. Det ser flot ud fra alle vinkler og passer perfekt ind i enhver moderne stue.

✔️ Fordele:

  • Imponerende billedkvalitet med Neo QLED-teknologi
  • Kraftfuld AI-processor til optimering af billed og lyd
  • Elegant, ultratyndt design
  • Fremragende lysstyrke og farvegengivelse

❌ Ulemper:

  • Kan være udfordrende at betjene for nogle brugere
  • Begrænset udvalg af apps i forhold til andre smart-TV’er

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler Samsung TQ85QN90D til filmentusiaster og gamere, der ønsker topkvalitet. Det er perfekt for dem, der vil have en ægte biografoplevelse derhjemme.

Dette TV skiller sig ud med sin enestående billedkvalitet og smarte funktioner. Det er ideelt til store rum, hvor man virkelig kan nyde den store skærm.

Med sin kraftfulde processor og imponerende farvegengivelse er TQ85QN90D et af de bedste valg i sin klasse. Det giver en fantastisk seeroplevelse, uanset om du ser film, sport eller spiller spil.

Vi er imponerede over, hvor godt dette TV præsterer i forskellige lysforhold. Det håndterer både mørke scener og lyse rum uden problemer.

Alt i alt er Samsung TQ85QN90D et fremragende valg for dem, der vil have det bedste af det bedste inden for 85-tommer TV’er.

6. Sony XR-85X90L

Sony XR-85X90L er rangeret som nummer 6 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Sony XR-85X90L er et imponerende 85-tommer TV, der virkelig skiller sig ud på markedet. Dette Full Array LED-TV leverer en fantastisk billedkvalitet takket være den avancerede Cognitive Processor XR.

Skærmen bruger Triluminos Pro-teknologi, som giver levende og naturlige farver. Det lokale dæmpningsdesign skaber dybe sorte nuancer og fremhæver kontraster i billedet.

En af de store fordele ved dette TV er Google TV-platformen. Den giver nem adgang til en bred vifte af apps og streamingtjenester, inklusive Sonys eksklusive Bravia Core.

✔️ Fordele:

  • Fremragende billedkvalitet med dyb kontrast
  • Kraftfuld XR-processor for realistiske billeder
  • Google TV med bred app-understøttelse
  • Adgang til Bravia Core streamingtjeneste
  • Stort 85-tommer display for en ægte biografoplevelse

❌ Ulemper:

  • Begrænset antal HDMI 2.1-porte

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler Sony XR-85X90L til filmentusiaster og gamere, der ønsker en stor skærm med fremragende billedkvalitet. Det er ideelt for dem, der vil have en biograflignende oplevelse i stuen.

Dette TV udmærker sig ved sin avancerede billedbehandling og smarte funktioner. Det er perfekt for familier, der bruger meget tid på at se film og serier sammen.

Selvom prisen kan være høj, får man virkelig meget for pengene med XR-85X90L. Kvaliteten af billedet og lyden er i topklasse, og den store skærm giver en fantastisk seeroplevelse.

Vi er især imponerede over, hvordan dette TV håndterer både mørke og lyse scener. Det giver en utrolig dybde og realisme til billedet, som man sjældent ser på andre TV’er i denne størrelse.

Alt i alt er Sony XR-85X90L et fremragende valg for dem, der vil have det bedste af det bedste i et stort format. Det er en investering i underholdning, der vil glæde i mange år fremover.

7. Samsung TQ85QN85D

Samsung TQ85QN85D er rangeret som nummer 7 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Samsung TQ85QN85D er et imponerende 85-tommer Neo QLED-TV, der bringer biografoplevelsen hjem i stuen. Med sin 4K Ultra HD-opløsning på 3840×2160 pixels leverer det knivskarpe billeder og levende farver.

Dette TV bruger Samsungs avancerede Neo QLED-teknologi, som giver en fantastisk kontrast og lysstyrke. Vi er vilde med, hvordan mørke scener fremstår dybe og detaljerede, mens lyse områder stadig er klare og levende.

Tizen OS er hjernen bag de smarte funktioner. Det giver nem adgang til streaming-tjenester og apps, så vi altid har masser af underholdning lige ved hånden.

✔️ Fordele:

  • Fantastisk billedkvalitet med Neo QLED-teknologi
  • Kraftfuld 4K-opløsning
  • Brugervenligt smart TV-system
  • Dolby Atmos for medrivende lyd

❌ Ulemper:

  • Kan være udfordrende at betjene for nogle

⭐ Anbefaling:

Vi synes, TQ85QN85D er perfekt til filmentusiaster og gamere, der ønsker en ægte biostemning derhjemme. Det skiller sig ud med sin imponerende skærmstørrelse og avancerede billedteknologi.

Lyden er også værd at fremhæve. Med Dolby Atmos får vi en rumlig lydoplevelse, der matcher de flotte billeder. Det gør en stor forskel, når vi ser action-fyldte film eller spiller intense spil.

En cool funktion er Q-Symphony, som synkroniserer TV’ets højttalere med en kompatibel Samsung-soundbar. Det giver en endnu mere omsluttende lydoplevelse.

Selvom størrelsen kan være overvældende for nogle, er det netop det, der gør dette TV til noget særligt. Det er som at have sin egen private biograf.

8. Samsung TU85DU8005

Samsung TU85DU8005 er rangeret som nummer 8 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Samsung TU85DU8005 er et imponerende 85-tommer LED-TV, der giver en fantastisk seeroplevelse. Med en 4K Ultra HD-opløsning på 3840×2160 pixels får vi et utroligt skarpt og detaljeret billede.

HDR-teknologien i dette TV giver et bredere farvespektrum og en mere klar kontrast mellem sort og hvid. Det betyder, at vi kan nyde mere livagtige og dynamiske billeder.

Connectivity er også i top på TU85DU8005. Med 3 HDMI-indgange og 2 USB-porte har vi masser af muligheder for at tilslutte forskellige enheder som spillekonsoller og medieafspillere.

✔️ Fordele:

  • Stor 85-tommer skærm
  • 4K Ultra HD-opløsning
  • HDR for forbedret billedkvalitet
  • Gode tilslutningsmuligheder

❌ Ulemper:

  • Begrænset antal HDMI-porte sammenlignet med nogle konkurrenter

⭐ Anbefaling:

Vi synes, at Samsung TU85DU8005 er perfekt til dem, der ønsker en stor skærm med flot billedkvalitet. Det er ideelt til store stuer eller hjemmebiografer, hvor man virkelig kan nyde den imponerende størrelse.

Sammenlignet med andre TV’er i denne størrelse udmærker TU85DU8005 sig med sin kombination af skarphed, farvegenskaber og brugervenlighed. Det er et solidt valg for dem, der vil have en stor skærm uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Vi er især imponerede over, hvordan HDR-teknologien forbedrer farvegengivelsen og kontrasten. Det gør en mærkbar forskel, når vi ser film eller spiller spil med høj grafisk kvalitet.

Alt i alt er Samsung TU85DU8005 et fremragende valg for dem, der vil have en biograflignende oplevelse i deres egen stue. Det leverer på alle fronter og giver os en seeroplevelse, der er svær at matche.

9. Samsung TQ85Q70C

Samsung TQ85Q70C er rangeret som nummer 9 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Vi har set nærmere på Samsung TQ85Q70C, et imponerende 85-tommer QLED 4K smart TV. Dette TV tilbyder en blanding af avanceret teknologi og stor skærmstørrelse til en rimelig pris.

Quantum Dot-teknologien giver levende farver og skarp kontrast. Neural Quantum Processor 4K sørger for at optimere billedkvaliteten, uanset hvad du ser.

Tizen Smart OS gør det nemt at streame indhold fra populære tjenester. Gaming-fans vil sætte pris på den lave inputlag og den høje opdateringshastighed.

✔️ Fordele:

  • Stor 85″ skærm til en overkommelig pris
  • Levende farver takket være QLED-teknologi
  • Smart TV-funktioner med Tizen OS
  • God til gaming med lav inputlag

❌ Ulemper:

  • Ikke så god sort-gengivelse som OLED-TV’er

⭐ Anbefaling:

Vi synes, Samsung TQ85Q70C er perfekt til dem, der ønsker en stor TV-oplevelse uden at bruge en formue. Det passer godt i store stuer eller til hjemmebiografer.

Billedkvaliteten er imponerende for prisen. Vi bemærker særligt, hvor godt TV’et håndterer lys og refleksioner.

Lydkvaliteten er også overraskende god for et så tyndt TV. Men for den bedste oplevelse anbefaler vi at tilføje en soundbar.

Alt i alt får man meget for pengene med dette TV. Det er et solidt valg for familier, der vil have et stort TV til film, sport og gaming.

Husk dog at måle dit rum først! 85 tommer er virkelig stort og kan overvælde mindre rum.

10. Philips 85PUS8808

Philips 85PUS8808 er rangeret som nummer 10 i BedreEndBedst's test af de bedste 85 tommer TV til prisen

Philips 85PUS8808 er et imponerende 4K TV, der virkelig kan noget. Med sine 85 tommer giver det en fantastisk biografoplevelse hjemme i stuen.

Vi er vilde med den levende billedkvalitet. P5 Perfect Picture-teknologien sørger for, at farverne er klare og naturlige. HDR gør også en stor forskel og giver flotte kontraster.

Ambilight-funktionen er noget særligt ved dette TV. Det skaber stemning i rummet ved at projektere lys på væggen bag skærmen. Det gør seeroplevelsen mere fordybende.

Smart TV-funktionerne er også i top. Vi kan nemt tilgå alle vores yndlingsapps og streamingtjenester. Brugergrænsefladen er enkel at navigere i.

✔️ Fordele:

  • Fantastisk 4K-billedkvalitet
  • Ambilight giver en unik seeroplevelse
  • Brugervenligt smart TV-system
  • God lydkvalitet

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler dette TV til dem, der ønsker en ægte biografoplevelse derhjemme. Det er perfekt til store stuer og til dem, der virkelig går op i billedkvalitet.

Philips 85PUS8808 skiller sig ud med sin Ambilight-teknologi. Det giver en helt særlig atmosfære, som andre TV ikke kan matche. Vi synes, det er et godt valg for filmentusiaster og gamere.

Lyden er også værd at nævne. Den er overraskende god for et fladskærms-TV. Men vil man have den ultimative oplevelse, kan man tilføje en soundbar.

Alt i alt er Philips 85PUS8808 et imponerende TV. Det kombinerer stor skærmstørrelse med avanceret teknologi og smarte funktioner. Vi er især begejstrede for billedkvaliteten og Ambilight-funktionen.

Hvad Skal Man Kigge Efter I Et 85 Tommer TV

bedste 85 tommer TV til prisen

Når vi vælger et 85 tommer TV, er der flere vigtige ting at overveje. Lad os se nærmere på de centrale elementer, der gør en stor forskel for vores seeroplevelse.

Skærmteknologi

Skærmteknologien spiller en afgørende rolle for billedkvaliteten. Vi ser typisk tre hovedtyper på markedet: LED, QLED og OLED.

LED-skærme er de mest almindelige og ofte billigste. De giver et godt billede, men har nogle begrænsninger med kontrast og sortniveau.

QLED-skærme bruger kvanteprikker for at forbedre farver og lysstyrke. De er gode til lyse rum og giver levende billeder.

OLED-skærme giver de dybeste sorte farver og bedste kontrast. Hver pixel lyser selvstændigt, hvilket giver fantastisk billedkvalitet. De er dog dyrere og kan være mere sårbare over for indbrænding.

Opløsning

Opløsningen bestemmer, hvor skarpt og detaljeret billedet er. For et 85 tommer TV bør vi gå efter mindst 4K opløsning.

4K giver fire gange så mange pixels som Full HD. Det betyder skarpere billeder og flere detaljer, især på så stor en skærm.

8K er den nyeste teknologi med endnu højere opløsning. Men der er stadig begrænset 8K-indhold tilgængeligt, og priserne er høje.

HDR (High Dynamic Range) er også vigtigt. Det giver bedre kontrast og mere levende farver.

Smart TV Funktioner

Smart TV funktioner gør vores TV til mere end bare en skærm. De giver adgang til streaming-tjenester, apps og meget mere.

Vi bør se efter et brugervenligt smart TV-system. Populære valg er Android TV, webOS og Tizen.

Stemmestyring kan gøre det nemmere at navigere. Mange TV’er understøtter Google Assistant eller Alexa.

Antallet af HDMI-porte er også vigtigt. Vi anbefaler mindst 4 porte for at tilslutte spillekonsoller, soundbars og andre enheder.

Wi-Fi og Bluetooth er standard i dag, men tjek for den nyeste version for bedst mulig ydeevne.

Forstå Hvorfor Størrelse Betaler Sig

bedste 85 tommer TV til den gode filmoplevelse

Et større TV giver en mere intens oplevelse. Vi kan mærke forskellen, når vi ser vores yndlingsfilm og serier på en kæmpe skærm.

Fordele Ved En Større Skærm

En 85 tommer TV-skærm fylder virkelig rummet ud. Vi får følelsen af at være midt i handlingen. Detaljerne står skarpt, og vi opdager ting, vi aldrig har set før.

Sportskampe bliver næsten som at være på stadion. Vi kan se spillernes ansigtsudtryk og følge bolden nemt. Naturprogrammer er også fantastiske på en stor skærm. Vi føler, at vi er der selv, når vi ser smukke landskaber og vilde dyr.

Gamer? Et stort TV gør spil mere intense. Vi ser fjender tidligere og reagerer hurtigere. Det giver os en fordel i mange spil.

Bedste Siddeafstand

Afstanden til TV’et er vigtig for den bedste oplevelse. For tæt på, og vi kan se pixlerne. For langt væk, og vi går glip af detaljer.

En tommelfingerregel er at sidde 1,5 til 2,5 gange skærmens diagonale størrelse væk. For et 85 tommer TV betyder det omkring 3,2 til 5,3 meter.

Vi kan justere afstanden efter vores egen smag. Nogle af os kan lide at sidde tættere på for at føle sig mere “inde i” billedet. Andre foretrækker lidt mere afstand for at få det hele med.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål om 85 tommer TV’er. Her får du svar på alt fra billedkvalitet til gaming-funktioner og priser.

Hvad er det bedste 85 Tommer TV til prisen i 2024?

Samsung TQ85QN90D er vores topvalg i 2024. Det har fantastisk billedkvalitet og smarte funktioner. TCL 85C855 er også et godt bud, hvis du vil have meget for pengene.

Hvad skal man overveje, når man køber et 85 tommer TV?

Tænk over hvor TV’et skal stå. Mål pladsen og tjek afstanden til sofaen. Se på billedkvalitet, lyd og smarte funktioner. Husk også at tjekke antallet af HDMI-porte.

Er der stor forskel på billedkvalitet mellem QLED og OLED i store TV-modeller?

Ja, der er forskel. QLED giver flotte, lyse billeder. OLED har dybere sorte farver og bedre kontrast. Begge typer kan give super billeder på 85 tommer skærme.

Hvilke 85 tommer TV-modeller anbefales til gaming og filmskabere?

Vi anbefaler Samsung TQ85QN90D til gaming. Det har lav inputforsinkelse og 120Hz skærm. Til film er TCL 85C855 godt med flotte farver og HDR.

Hvordan påvirker 120Hz opdateringsfrekvensen seeroplevelsen på et 85 tommer TV?

120Hz gør bevægelser på skærmen mere flydende. Det er især godt til sport og action. På et 85 tommer TV bliver forskellen meget tydelig sammenlignet med 60Hz.

Hvordan vurderer man den bedste pris-kvalitet balance for et 85 tommer TV?

Vi ser på billedkvalitet, lyd og smarte funktioner. Så sammenligner vi med prisen. TCL 85P745 giver for eksempel god værdi for pengene med okay billede til en lav pris.