Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: Her får du den bedste kanelsnegl i København i 2024! (7 Lækre Bagerier)

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Kanelsnegle er en elsket dansk klassiker, og i København finder du nogle af de allerbedste. Vi har været på jagt efter byens lækreste kanelsnegle og fundet syv steder, der virkelig skiller sig ud.

Vores guide giver dig indblik i, hvor du kan finde de mest lækre og unikke kanelsnegle i hovedstaden. Fra traditionelle bagere til hippe caféer har vi smagt os igennem et hav af kanelsnegle for at finde de absolut bedste. Uanset om du er til den klassiske snurre eller en mere eksperimenterende udgave, har vi noget for enhver smag.

1. Skt. Peders Bageri

Skt. Peders Bageri, nummer 1 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Skt. Peders Bageri ligger i hjertet af byen og er kendt for deres lækre kanelsnegle. Den hyggelige atmosfære og duften af nybagt brød møder os, så snart vi træder ind.

Bageriet har en lang historie og har været et populært sted for både lokale og turister i årevis. Deres kanelsnegle er noget helt særligt – bløde, saftige og fyldt med den perfekte mængde kanel og sukker.

Vi elsker, hvordan Skt. Peders Bageri formår at holde fast i traditionerne, men samtidig skaber en moderne oplevelse. Personalet er altid venligt og hjælpsomt, hvilket gør besøget endnu mere behageligt.

Hvis du er på jagt efter en autentisk dansk kanelsnegl, er dette stedet at besøge. Vi anbefaler at komme tidligt, da de populære snegle har det med at blive udsolgt hurtigt!

Hvad: Skt. Peders Bageri
Hvor: Sankt Peders Stræde 29, 1453 København K, Denmark

2. Andersen Bakery

Andersen Bakery, nummer 2 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Andersen Bakery ligger på Thorshavnsgade og er et must-visit for alle kanelsnegle-elskere.

Deres kanelsnegle er simpelthen himmelske. De er bagt til perfektion med en blød, luftig dej og fyldt med en generøs mængde kanel og sukker. Duften alene er nok til at få munden til at løbe i vand.

Det bedste ved Andersen Bakery er deres dedikation til kvalitet. De bruger kun de bedste ingredienser, og det kan virkelig smages. Vi elsker, hvordan kanelsneglen smelter i munden og efterlader en dejlig eftersmag af kanel.

Stemningen i bageriet er også helt i top. Det er hyggeligt og indbydende, og personalet er altid klar med et smil. Vi kommer gerne igen og igen for at få vores kanelsnegle-fix.

Hvad: Andersen Bakery
Hvor: Thorshavnsgade 26, 2300 København S

3. BUKA

BUKA, nummer 3 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

BUKA i Store Kongensgade er en lille bagerbutik, der har vundet vores hjerter med deres lækre bagværk.

Deres kanelsnegle er noget helt særligt. De er bløde, saftige og fyldt med en perfekt blanding af kanel og sukker. Vi elsker, hvordan duften af nybagt brød fylder butikken og lokker os ind fra gaden.

BUKAs personale er altid venlige og hjælpsomme. De giver gerne gode råd om deres forskellige brød og kager. Det er tydeligt, at de er passionerede omkring deres håndværk.

Priserne er rimelige, især når man tænker på kvaliteten af ingredienserne og det håndlavede bagværk. Vi synes, det er pengene værd for en ægte smagsoplevelse.

Hvad: BUKA
Hvor: Store Kongensgade 18, 1264 København, Denmark

4. Collective Bakery

Collective Bakery, nummer 4 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Collective Bakery er et hyggeligt bageri, der serverer nogle af de mest lækre kanelsnegle i København. Deres snegle er lavet med kærlighed og omhu, og det kan virkelig smages.

Bageriet har en indbydende atmosfære, der får os til at føle os hjemme. De venlige ansatte er altid klar med et smil og gode anbefalinger. Vi elsker at nyde vores kanelsnegle med en kop kaffe i deres hyggelige omgivelser.

Collective Bakery åbner tidligt hver dag, så vi kan få vores morgensnegl, før vi tager på arbejde. I weekenderne er det perfekt til en afslappet brunch med venner eller familie. Deres kanelsnegle er så gode, at vi ofte tager en ekstra med hjem til senere.

Kvaliteten af ingredienserne skinner igennem i hver bid. Dejen er luftig og let, fyldet er krydret og sødmefyldt, og glasuren på toppen giver den perfekte afslutning. Det er tydeligt, at bagerne lægger deres sjæl i hvert eneste bagværk.

Hvad: Collective Bakery
Hvor: Nørrebrogade 176, 2200 København, Denmark

5. Det Rene Brød

Det Rene Brød, nummer 5 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Dette bageri har specialiseret sig i økologisk surdejsbrød uden gær. Det er en sjældenhed, og smagen er helt fantastisk.

Deres kanelsnegle er et must-try. De er lavet med samme omhu som deres brød, hvilket giver en unik og lækker oplevelse. Sneglene er ikke for søde, men har en perfekt balance af kanel og dej.

Det Rene Brød har rødder helt tilbage til 1988, så de ved virkelig, hvad de laver. Vi elsker deres dedikation til kvalitet og økologi. Det kan både smages og mærkes i hver bid.

Bageriet har en hyggelig atmosfære, og personalet er altid venligt og hjælpsomt. Det er et perfekt sted at starte dagen med en frisk kanelsnegl og en kop kaffe.

Hvad: Det Rene Brød
Hvor: Rosenvængets Allé 17, 2100 København

6. Skipper bageri

Skipper bageri, nummer 6 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Skipper bageri er et hyggeligt lille bageri, der har vundet vores hjerter med deres fantastiske kanelsnegle. Duften af nybagt brød og kanel møder os, så snart vi træder ind ad døren.

Bageriets kanelsnegle er et mesterværk af blødt dej og en perfekt balance af kanel og sukker. De er altid friskbagte og har en dejlig sprød kant. Vi kan ikke få nok af dem!

Ud over de lækre kanelsnegle byder Skipper bageri også på et bredt udvalg af andre bagværk. Deres brød og kager er lige så gode som sneglen. Det er svært ikke at blive fristet til at købe lidt ekstra med hjem.

Stemningen i bageriet er varm og indbydende. De venlige ansatte er altid klar med et smil og gode råd om dagens specialiteter. Vi føler os altid velkomne her.

Hvad: Skipper bageri
Hvor: Østerbrogade 103, 3. th, 2100 København

7. Flere Fugle

Flere Fugle, nummer 7 på BedreEndBedst's liste over de bedste kanelsnegle i København

Flere Fugle er ikke bare et bageri, men også en pizzabar og et eventsted. Det ligger i baggården af Demokrati Garage og har en hyggelig atmosfære.

Deres kanelsnegle er et must-try. De er bagt med omhu og har en perfekt balance mellem kanel og sødme. Vi elsker, at de bruger økologiske ingredienser, hvilket giver sneglen en ekstra dimension af smag.

Ud over de lækre kanelsnegle tilbyder Flere Fugle også andre bagværk og pizzaer. Det er et ideelt sted at nyde en kop kaffe og en snack, mens man slapper af i de afslappede omgivelser.

Vi er vilde med stedets kreative tilgang til bagværk og deres engagement i lokalsamfundet. De afholder jævnligt kurser og workshops, hvilket gør det til mere end bare et bageri.

Hvad: Flere Fugle
Hvor: Rentemestervej 57, 2400 København