Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Is i København: 9 Anbefalede Isbarer i 2024

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Sommeren er over os, og det betyder én ting: istid! I København er vi velsignet med et utal af isbutikker, der hver især byder på noget unikt og velsmagende. Hvad enten vi er til autentisk italiensk gelato, veganske varianter eller eksperimenterende smagsoplevelser, har denne by det hele.

I år har vi nøje udvalgt de 9 bedste isbutikker i København, som helt sikkert vil tilfredsstille enhver iselskers smagsløg. Vi har brugt tid på at udforske alle hjørner af byen og smagt os igennem et væld af iscremer for at kunne dele vores favoritter med jer.

1. Istid

Istid

Istid er stedet, hvor magi og is går hånd i hånd. Når vi træder ind i butikken, bliver vi mødt af en atmosfære fyldt med kreativitet og nyskabelse. Her handler det ikke kun om de traditionelle smage, men også om at udforske nye og bæredygtige måder at lave is på.

Vi elsker, hvordan Istid tager os tilbage til barndommens minder, men samtidig fører os ind i fremtiden. Med fokus på bæredygtighed og innovation, føler vi os inspireret til at prøve noget nyt hver gang. Hver bid fyldes med spænding og nysgerrighed.

Butikken er placeret i hjertet af København og er en perfekt destination for en sommerdag. Uanset om vi er alene, med familie eller med venner, er Istid det ideelle sted at slappe af og nyde en lækker, unik isoplevelse.

Hvad: Istid
Hvor: Jægersborggade 13, 2200 København

2. Ismageriet

Ismageriet

Vi elsker Ismageriet for deres fantastiske is. Deres butik på Refshalevej er en fryd for sanserne. Hver dag byder de på lækre smagsoplevelser, og de har åbent hele ugen.

De tilbyder en fortolkning af Pavlova, en klassisk sommerdessert. Man kan også bestille isbokse online og få en rabat på 10%. Derudover tilbyder de levering med Just Eat, hvilket er super praktisk.

Ismageriet har også en hyggelig isbutik på Amager, i Søborg og Kødbyen som alle er værd at besøge. De har et imponerende udvalg af is og en høj vurdering blandt kunderne.

Hvad: Ismageriet
Hvor: Flere lokationer

3. Siciliansk Is

Siciliansk Is

Vi blev straks begejstrede over at opdage Siciliansk Is, en isbod i København, som bringer ægte siciliansk is til byen. Butikken byder på en bred vifte af lækre smagsvarianter, som alle er lavet friske. Lokalerne på Vesterbro og Nørrebro er charmerende og indbydende, perfekte til at nyde en ægte italiensk isoplevelse.

En særlig ting ved Siciliansk Is er deres GELATO COOL BOX. Det er en unik mulighed for at bringe frisklavet is til dit næste arrangement uden behov for strøm. Hver boks lover at holde isen kold i mindst 12 timer. Det er perfekt til bryllupper, firmafester og mange flere begivenheder.

Vi bemærkede også deres særlige åbningstider, som varierer afhængigt af sæsonen. Det viser deres dedikation til at sikre, at isen altid er frisk og af høj kvalitet. Siciliansk Is er virkelig et sted, hvor man kan smage passion og håndværk i hver eneste skefuld.

Hvad: Siciliansk Is
Hvor: Skydebanegade 3, 1709 København

4. Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream er en unik isbutik i København, som udmærker sig med sin videnskabelige tilgang til ismageri. Butikken er skabt af Cathrine Østerberg, som har studeret isstrukturens videnskab både i Danmark og Canada. Dette har resulteret i is, som ikke kun smager fantastisk, men også er nøje sammensat for at optimere både cremethed og smagsoplevelse.

Hos Østerberg Ice Cream finder vi et spændende udvalg af både klassiske og eksotiske smage. Fra jordbær og hyldeblomst til jackfrugt og durian, er der noget for enhver smag. De tilbyder også veganske sorbeter, som er fyldt med frugt og har et højere proteinindhold end mange andre is.

Isene er friskproduceret hver dag i butikken på Østerbro. Vaflerne er også håndlavede, og ingredienserne er nøje udvalgt for at sikre det bedste resultat. Det er tydeligt, at intet er overladt til tilfældighederne her, og det gør en stor forskel i smagen.

Vi kan også deltage i iskursus hos Østerberg Ice Cream, hvor vi kan lære at lave vores egen is under kyndig vejledning. Dette er en fantastisk mulighed for at få indsigt i isens verden og prøve kræfter med forskellige smagskombinationer.

Hvad: Østerberg Ice Cream
Hvor: Rosenvængets Allé 7C, 2100 København Ø

5. Olufs Is

Olufs Is

Vi elsker Olufs Is! De laver håndlavede ispinde med økologisk mælk og naturlige råvarer. Det betyder, at deres is både smager fantastisk og er lavet med omhu.

Olufs Is er inspireret af den italienske gelato-tradition, hvilket giver dem en intens smag. Deres ispinde indeholder mindre luft, så vi får en rigere og mere fyldig oplevelse. De har også veganske muligheder, som vi synes er skønt.

En af de bedste ting ved Olufs Is er deres unikke smagskombinationer. Vi kan altid finde noget nyt og spændende i deres butik på Olufsvej i København. Det er også muligt at bestille deres ispinde til fødselsdage, receptioner eller fester, hvilket er en fantastisk måde at forkæle sine gæster på.

Hvad: Olufs Is
Hvor: Olufsvej 6, 2100 København

6. Isoteket

Isoteket

Isoteket er en sand perle, når det kommer til is i København. Butikken er kendt for deres unikke smagskombinationer og høje kvalitet. Vi elsker deres engagement i at bruge de bedste økologiske ingredienser, uden tilsætningsstoffer eller snyd.

Når vi smager på Isotekets is, kan vi tydeligt mærke deres filosofi. Råvarerne spiller hovedrollen, og det er en fornøjelse at smage pistacie fra Italien, vanilje fra Uganda og hasselnødder fra Piemonte. Hver smagsvariant er en oplevelse, og de tør eksperimentere med kombinationer, som man ikke finder andre steder.

Kvaliteten på isene er simpelthen fantastisk. Vi er især vilde med kombinationen af bergamottesaft og -skræl i deres hasselnødde-gelato. De tager ingen genveje og går aldrig på kompromis, og resultatet er is, der smager himmelsk.

Hvad: Isoteket
Hvor: Sortedam Dossering 11, 2200 København

7. Nicecream

Nicecream

Lad os tale om Nicecream! Dette sted er en perle i København, især for dem af os, der elsker is. Det ligger på Elmegade, en livlig og trendy gade, hvor sommeren bare føles bedre med en is i hånden.

Nicecream bruger friske ingredienser og har et udvalg, der gør det svært at vælge. Vi kan finde alt fra klassiske smage til kreative, plant-baserede variationer. Hver skefuld er en nydelse.

Hvis vi har brug for en pause fra shopping eller en hektisk dag, er Nicecream stedet at slappe af. Atmosfæren er hyggelig og indbydende, og personalet er altid venlige. Det er et perfekt stop for både børn og voksne.

Hvad: Nicecream
Hvor: Elmegade 30, 2200 København N

8. Isobar

Isobar

Vi elsker at besøge Isobar, når vi er i området. Stedet har en hyggelig atmosfære og er perfekt til en varm sommerdag i København. Personalet er venligt og hjælpsomt, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.

Isbarens is er lavet af kvalitetsingredienser, og smagen skuffer aldrig. Uanset om vi vælger klassiske smagsvarianter som vanilje eller prøver noget nyt og spændende, er vi altid tilfredse.

Beliggenheden ved Havnegade er ideel, især hvis vi ønsker at gå en tur ved vandet efter at have nydt vores is. Stedet er også let at finde og tæt på mange andre attraktioner i byen.

Hvad: Isobar
Hvor: Havnegade 51, 1058 København

9. Kødbyens Is

Kødbyens Is

Vi finder Kødbyens Is midt i Københavns kreative Kødbyen. Det er en fryd at besøge denne isbutik, som tilbyder et bredt udvalg af både veganske og økologiske is. De håndlavede ispinde og isbægre er fyldt med smag og lavet med omhu.

Udvalget skifter fra sæson til sæson. Vi kan nyde alt fra klassiske smage som vanilje med mørk chokolade til eksperimenterende varianter som kokos sorbet med hakket dild. Hver eneste is er lavet med kærlighed.

En af deres særlige varianter inkluderer champagne sorbet, som er perfekt til en festlig aften. Det er også værd at bemærke, at de dækker deres is i kvalitetschokolade og tilsætter lækre toppings som hakkede hasselnødder og frysetørret hindbær.

Deres sorbetis er veganske og inkluderer smage som hindbær, ribs, rabarber og citron. For dem, der foretrækker en mere cremet oplevelse, kan mange af sorbetvarianterne også tilsættes mælk og fløde.

Hvad: Kødbyens Is
Hvor: Flæsketorvet 43, 1711 København

Hvorfor København er berømt for sin is

København er et sandt mekka for is-elskere. Byen byder på en unik blanding af høj kvalitet og innovative smagsoplevelser, som vi alle kan nyde.

Byens tradition for høj kvalitet

I København tager is-producenter kvalitet alvorligt. Vi får is, der er lavet med de friskeste ingredienser, ofte økologiske. Mange steder arbejder tæt sammen med lokale mejerier og frugtavlere for at sikre de bedste råvarer.

Den omhyggelige produktion gør, at hver enkelt kugle is smager frisk og naturlig. Vesterbro, Nørrebro og Østerbro har butikker, der hver især sætter en ære i at levere is uden kunstige tilsætningsstoffer. Vi oplever også en stærk tradition for håndværk, hvor selv de mere klassiske smagsvarianter, som vanilje og chokolade, får en helt særlig behandling.

Unikke isoplevelser i København

Københavns isbarer og -butikker tilbyder mere end de sædvanlige isvafler. Vi kan finde alt fra autentisk italiensk gelato til veganske, mælkefri is. Ismageriet på Amager er et godt eksempel, hvor vi kan nyde is kombineret med spændende toppings som karameliserede nødder og hjemmelavet cookie dough.

Frederiksberg byder på eksperimenterende smage, som rabarber-lakrids og basilikum-citron. Vi elsker også de mange små isbarer, hvor passionerede ejere eksperimenterer med naturlige smagsgivere. København er virkelig et sted, hvor is får et kreativt twist, og hver besøg føles som en ny oplevelse.

København har gjort is til en kunstform, og det er noget, vi alle kan sætte pris på.

Københavnske iskreationsmetoder

I København finder vi de bedste iskreationer, som er skabt med passion og præcision. Byens isbutikker bruger ingredienser af høj kvalitet og innovative smagsvarianter for at skabe unik og lækker is.

Ingredienser af høj kvalitet

En af de største grunde til, at Københavns is smager så fantastisk, er de ingredienser, der bruges. Mange af byens isbutikker vægter økologiske og lokalt producerede råvarer højt. Dette sikrer, at isen ikke kun smager bedre, men også er mere bæredygtig.

Vi finder, at mange steder bruger frisk fløde, mælk og æg fra danske gårde. Nogle isbutikker gør en ekstra indsats for at bruge friske, sæsonbetonede frugter og bær. Chokolade og nødder af høj kvalitet importeres ofte fra de bedste leverandører rundt omkring i verden.

Brug af rene og friske ingredienser uden kunstige smagsstoffer eller farver er et kendetegn for mange af de bedste isbutikker i København. Dette sikrer, at smagene er autentiske og rige, og at vi som kunder får en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Innovative smagsvarianter

Kreativitet er nøglen til Københavns unikke iskreationer. Vi elsker at opdage nye og spændende smage, og isbutikkerne her skuffer aldrig. Ud over de klassiske smage som vanilje, chokolade og jordbær, finder vi mange stedse nye og kreative kombinationer.

For eksempel kan vi finde is med smag af lakrids, basilikum, ingefær, eller endda gin & tonic. Veganske og laktosefrie varianter er også populære og omfatter ofte ingredienser som kokosmælk, mandelmælk, og cashewcreme.

Eksperimentering med konsistenser og toppings er også en vigtig del. Vi ser alt fra sprøde kiksekrummer og friske frugtpuréer til karamelswirl og chokoladeflager. Den konstante søgen efter at skabe noget nyt og spændende gør Københavns isbutikker til et paradis for iselskere.