Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Pizza i Kolding: Se De 10 Top Pizzeriaer i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

At finde den bedste pizza i Kolding kan være en spændende jagt for alle pizzaelskere. Vi har samlet en liste over de 10 bedste pizzeriaer i byen, så du let kan finde din næste lækre pizzaoplevelse. Kolding byder på mange forskellige pizzaer, lige fra traditionelle italienske varianter til innovative og moderne versioner.

1. La Ghitarra Pizza

La Ghitarra Pizza

Hos La Ghitarra Pizza i Kolding kan vi finde et stort udvalg af italienske retter. Fra traditionelle pizzaer til indbagte pizzaer og pastaretter. De tilbyder også hjemmelavet pitabrød og grillretter. Vi kan både vælge at spise i restauranten eller tage maden med hjem som take away.

Restauranten fokuserer på høj kvalitet i både råvarer og service. De lover os en fantastisk oplevelse hver gang. Det er tydeligt, at de virkelig værdsætter kundernes feedback, med 5 ud af 6 stjerner på næsten 100 anmeldelser.

De har forstået vigtigheden af kundetilfredshed og søger konstant måder at forbedre sig på. Vi er altid velkomne til at komme med forslag til forbedringer. Dette engagement skaber en positiv atmosfære for alle besøgende.

Hvad: La Ghitarra Pizza
Hvor: Enev Sørensens Vej 16, 6000 Kolding

2. Kolding Pizza

Kolding Pizza

Hos Kolding Pizza mødes vi med en fantastisk smagsoplevelse. Deres pizzaer er fyldt med lækre og spændende ingredienser, og man kan virkelig smage forskellen. Menuen byder også på et væld af andre retter, som durum med kebab eller kylling, hjemmelavede pitabrød, og friske salater.

Vi blev også imponeret over deres udvalg af grillretter. Alt fra grillede kyllinger til fiskefiletter og chicken nuggets er tilberedt med stor omhu. Ingredienserne er af høj kvalitet, og retterne er altid friske og velsmagende. Der er noget for hele familien, og man kan nemt bestille online for afhentning eller levering.

Atmosfæren hos Kolding Pizza er hyggelig og indbydende. Personalet er venligt og imødekommende, og man føler sig altid velkommen. Beliggenheden på Søndergade 22 gør det nemt at finde, og vi glæder os hver gang til at besøge dem igen.

Hvad: Kolding Pizza
Hvor: Søndergade 22, 6000 Kolding

3. Peach-Pit Pizza

Peach-Pit Pizza

Peach-Pit Pizza i Kolding er en skjult perle for alle pizza-elskere. Vi blev hurtigt betaget af den varme atmosfære og den venlige service. Medarbejderne er dedikerede til at give en positiv oplevelse.

Menuen skiller sig ud med sine unikke og velsmagende pizzaer. Fra klassiske favoritter til spændende nye kombinationer, er der noget for enhver smag. Der er også mulighed for både afhentning og levering, hvilket gør det utrolig bekvemt for travle hverdage.

En af de bedste ting ved Peach-Pit Pizza er deres hurtige service. Selvom vi bestilte til en større gruppe, blev maden leveret præcis til tiden. Hver bid var en fornøjelse, og vi kunne virkelig mærke omhuen i hver pizza.

Hvad: Peach-Pit Pizza
Hvor: Brændkjærgade 1, 6000 Kolding

4. Bella Italia

Bella Italia

Bella Italia tager os på en kulinarisk rejse direkte til Italien. Restauranten har været en fast bestanddel i Kolding siden 1989, og ejeren Rosario Castorina har gennem årene bevaret den autentiske italienske oplevelse. Vi elsker at træde ind i deres hyggelige lokaler, fyldt med nostalgiske dekorationer fra Italien og Sicilien.

Menukortet byder på klassiske italienske retter som pizza, pasta og grillretter. Der er også et særligt børnemenu, hvilket gør det til et ideelt sted for familier. Hver bid smager som solnedgangen i en italiensk landsby, og vi er altid tilfredse efter et måltid her.

Dekorationerne og stemningen på Bella Italia gør stedet endnu mere charmerende. De varme farver, autentiske genstande og billeder fra Italien skaber en uforglemmelig atmosfære. Vi føler altid, at vi er trådt ind i en italiensk gade, når vi besøger restauranten.

Hvad: Bella Italia
Hvor: Jernbanegade 40, 6000 Kolding

5. Pronto Pizza

Pronto Pizza

Pronto Pizza er en skjult perle for pizza-elskere i Kolding. Beliggende midt i byen, tilbyder det en dejlig blanding af italienske klassikere og spændende nye smagsoplevelser. Vi blev hurtigt imponeret over den sprøde bund og de friske ingredienser. Pizzaerne er bagt til perfektion, og fyldet er både generøst og velsmagende.

Vi elsker stemningen hos Pronto Pizza. Restauranten er hyggelig og indbydende, hvilket gør den til et perfekt sted for en afslappet middag. Personalet er venligt og opmærksomt, hvilket altid gør besøget endnu bedre.

Menuen er varieret og har noget for enhver smag. Om du er til en simpel Margherita eller en mere kompleks pizza med masser af toppings, så har de noget for dig. De tilbyder også andre italienske retter, som er værd at prøve.

Hvad: Pronto Pizza
Hvor: Munkegade 12, 6000 Kolding

6. Marco Polo Pizza

Marco Polo Pizza

Vi fandt en skjult perle på Jernbanegade – Marco Polo Pizza! Stedet byder på sprøde, varme pizzaer, som altid er lavet med friske råvarer. Det er ikke bare os, der mener dette. De har vundet en pris for at have Koldings bedste pizza slice.

Ud over deres prisbelønnede pizzaer, har de også et udvalg af burgere og grillretter. Det er et hyggeligt pizzaria med siddepladser, så vi kunne nyde maden der. Vi blev hurtigt betjent og fik vores bestilling inden for kort tid.

For en god pris kan vi få en pizza slice med en cola eller en rulle slice med salat, tomat og dressing. Hvis vi er mere til burgere, så er deres cheeseburger menu med pommes frites og en stor sodavand et godt valg. Det var svært at forlade stedet uden at være mæt og tilfreds.

Hvad: Marco Polo Pizza
Hvor: Jernbanegade 18B, 6000 Kolding

7. Rafaels Restaurant

Rafaels Restaurant

Rafaels Restaurant er et fantastisk sted i Kolding, hvis du er på udkig efter lækker italiensk mad. Vi blev straks begejstrede, da vi gik ind i restauranten og mødte det venlige personale. Stedet har en hyggelig og varm atmosfære, og vi følte os hjemme fra det øjeblik, vi kom ind.

Vi nød virkelig de autentiske italienske retter, som blev serveret af erfarne kokke. Rafaels specialiserer sig i at lave mad af høj kvalitet, og det kan smages i hver eneste bid. Derudover tilbyder de muligheden for at booke kokke til private fester, hvilket gør oplevelsen endnu mere speciel.

Historien bag Rafaels Restaurant er også fascinerende. Lokalerne har tidligere huset en antikvitetsforretning, og den nuværende ejer, Pierre, overtog stedet i 2018. Siden da har han arbejdet på at skabe et tæt bånd mellem gæsterne og personalet, hvilket virkelig mærkes under besøget.

Hvad: Rafaels Restaurant
Hvor: Slotsgade 17, 6000 Kolding

8. Pizza Milano

Pizza Milano

Pizza Milano er et livligt pizzeria i Kolding, hvor vi altid føler os velkomne. Deres store udvalg tiltrækker både pizzaelskere og dem, der foretrækker andre retter. Vi er særligt imponerede over deres klassiske, indbagte, amerikanske og mexicanske pizzaer. Uanset vores craving, synes vi altid at finde noget lækkert på menuen.

Deres hurtige levering og gode service gør det til et oplagt valg, når vi har brug for en nem og lækker løsning i en travl hverdag. At de kun bruger friske råvarer mærkes tydeligt i smagen, og vi er altid tilfredse med kvaliteten af maden, vi får leveret.

Den familievenlige atmosfære og børnemenuer gør Pizza Milano til et hit for hele familien. Det er muligt at tage maden med hjem eller spise på den hyggelige restaurant på Mosevej 71. Der er også frihed til at få maden leveret lige til døren, hvilket vi synes er super praktisk.

Hvad: Pizza Milano
Hvor: Mosevej 71, 6000 Kolding

9. Asbendos Pizza Bar

Asbendos Pizza Bar

Hos Asbendos Pizza Bar i Kolding har vi fundet en fantastisk pizzeria, der fokuserer på at give en god kundeoplevelse. De har indarbejdede rutiner, som sikrer en fantastisk oplevelse hver gang vi besøger dem. Vi sætter også stor pris på deres fokus på kvaliteten af råvarerne, som altid er friske og velsmagende.

Restauranten ikke kun glimrer med sin mad, men udvikler sig også konstant for at følge med nye trends inden for take away. Vi værdsætter især deres vilje til at lytte til forslag fra kunderne og tilpasse sig efter deres ønsker. Vores oplevelse er, at hver gang vi besøger Asbendos, føler vi os velkomne og godt behandlet.

Det er tydeligt, at mange andre kunder deler vores begejstring for stedet. Asbendos har næsten fulde stjerner og får løbende rosende anmeldelser. Vi bemærker også deres seriøse tilgang til de få negative anmeldelser, hvor de straks arbejder på forbedringer for at gøre vores næste besøg endnu bedre.

Hvad: Asbendos Pizza Bar
Hvor: Haderslevvej 20, 6000 Kolding

10. Pizza Top

Pizza Top

Pizza Top er et fantastisk sted for alle pizzaelskere. Beliggende i hjertet af Kolding, tilbyder denne restaurant et bredt udvalg af retter og pizzaer, der garanteret tilfredsstiller enhver smag. Uanset om vi er i humør til klassisk pizza, pitabrød, eller noget mere eksotisk som fajitas, vil Pizza Top ikke skuffe.

Menukortet er fyldt med lækre valgmuligheder, og de friske råvarer skinner virkelig igennem i hver eneste bid. Vi elsker, hvor passioneret medarbejderne er. Deres entusiasme og gode humør spreder en positiv energi, der gør oplevelsen endnu bedre.

Pizza Top tilbyder også nem takeaway online. Dette er en stor fordel, når vi har brug for et hurtigt og velsmagende måltid. Bestillingsprocessen er glat og enkel, hvilket gør det let for os at få vores favoritretter leveret direkte til døren.

Hvad: Pizza Top
Hvor: Låsbygade 29, 6000 Kolding, Denmark