Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Cheesecake i København: Find Din Søde Favorit!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Hvis du er på udkig efter den bedste cheesecake i København, behøver du ikke lede længere. Vi har smagt os igennem byens udbud og kan med sikkerhed sige, at cheesecaken hos Bertels Salon er et absolut must-try for enhver kageelsker. Med deres to hyggelige caféer, en beliggende på Kompagnistræde i Indre By og den anden på Falkoner Allé på Frederiksberg, byder de på et bredt udvalg af hjemmelavede cheesecakes, hvor kvalitet og smag er i højsædet.

Vi besøgte Bertels Salon en mandag eftermiddag og blev mødt af et skuemåltid af fristelser. Med intet mindre end 18 forskellige slags cheesecake at vælge mellem, var det en oplevelse i sig selv at blot stå og betragte udvalget. Blandt favoritterne fandt vi oreocheesecaken, som med sin rigdom på smag og perfekte balance mellem sødt og syrligt, fik os til at forstå, hvorfor stedet ofte nævnes som indehaveren af byens bedste cheesecake.

Historien om Cheesecake i København

A cozy bakery in Copenhagen with a display of mouthwatering cheesecakes, surrounded by vintage decor and warm lighting

I vores jagt på Københavns bedste cheesecake har vi opdaget, at byens fascinerende cheesecake-historie er lige så rig som dens smag. Vi har set, hvordan cheesecaken ikke bare er en dessert, men et stykke kulturel arv, der har taget en særlig plads i byens kulinariske landskab.

Søde Start:
Fra de tidlige begyndelser har danske kager traditionelt fokus på hygge og kvalitet. Cheesecaken fandt vej til Københavns caféer, hvor den klassiske amerikanske opskrift blev forelsket i danske smagstraditioner. Dette kulinariske ægteskab resulterede i et unikt udvalg af cheesecakes, der viser respekt for det originale, mens de også byder på lokale twists.

Bertels Salon – En Milepæl:

  • Oprindelse: Bertels Kager blev grundlagt i København i 2012.
  • Bidrag: Introducerede en blanding af New York-stil cheesecake tilsat danske smage.
  • Populære Smagsvarianter:
    • Oreo
    • Mixberry Vanilla
    • Lemon Meringue

Cheesecakens popularitet i byen har skudt i vejret, især steder som Bertels Salon, som har opnået et ry for at kreere nogle af byens mest elskede cheesecakes. Det er her, vi kan finde en god cheesecake på enhver cafehjørne, hver med deres twist, fra den frodige Oreo til den syrlige Lemon Meringue.

Som tiden går, bliver København bare mere og mere synonym med fantastiske cheesecakes. Vi er stolte af at have været en del af denne søde rejses dokumentation og ser frem til at se, hvordan cheesecakens historie vil udfolde sig yderligere i vores elskede by.

Bedste Cheesecake-steder i København

Vi elsker at udforske Københavns bagerier og cafeer for at finde de mest himmelske cheesecakes. Fra morgen til aften tilbyder byen et væld af muligheder for at nyde denne klassiske dessert.

  1. Bertels Salon: Bertels Salon er kendt for deres overdådige og cremet cheesecakes i forskellige varianter. De har to caféer i København – en på Kompagnistræde i Indre By og en på Falkoner Allé på Frederiksberg. Deres cheesecakes er elsket af mange på grund af den silkebløde konsistens og de unikke smagskombinationer.
  2. Conditori La Glace: Dette historiske konditori i hjertet af København har serveret udsøgte kager og desserter siden 1870. Deres cheesecake er et must-try for enhver dessertelsker med sin rige smag og bløde tekstur.
  3. The American Pie Company: Som navnet antyder, specialiserer dette bageri sig i amerikanske kager og desserter. Deres cheesecake er en kundefavorit takket være den autentiske smag og den perfekte balance mellem den cremede ostefyld og den sprøde skorpe.
  4. Lagkagehuset: Lagkagehuset er en populær kæde af bagerier i København, der tilbyder et bredt udvalg af kager og brød. Deres cheesecake er et lækkert valg med sin glatte konsistens og dejlige smag.
  5. Leckerbaer: Dette trendy bageri er kendt for deres innovative og smagfulde desserter. Deres cheesecake skiller sig ud med uventede smagskombinationer og smukke præsentationer, hvilket gør dem til et populært valg blandt københavnerne.

Kaffe og Cheesecake Venskab

Cheesecake til Morgenmad og Brunch

Måske lyder cheesecake til morgenmad eller brunch som en drøm, men i København er det en lækker virkelighed. Mange steder serverer cheesecake som en del af deres morgenmads- eller brunchmenu, hvilket giver en sød start på dagen.

Forskellige Cheesecake Variationer

A display of various cheesecake variations at a bakery in Copenhagen, showcasing the best cheesecakes in the city

Når vi udforsker cheesecake-scenen i København, opdager vi hurtigt, at der er to variationer, der skiller sig ud: Oreo Cheesecake og Karamel Cheesecake.

Oreo Cheesecake

Der er noget særligt ved kombinationen af knasende Oreo-småkager og den cremede ostemasse, som gør Oreo Cheesecake til en bestseller. De dybe chokoladetoner fra småkagerne komplementeres perfekt af den milde og fløjlsbløde tekstur fra cheesecaken, hvilket skaber en uimodståelig dessert.

Karamel Cheesecake

Karamel Cheesecake er for dem, der elsker det søde og samtidig nyder et sting af salt; denne cheesecake variant er ofte forfinet med en fløjlsblød karamelsauce toppet med et strejf af havsalt. Karamelens rigdom og den lette brise af salt giver en mundvandsfremkaldende oplevelse, der er både sød og balanceret.

Københavns Kagekultur

A table with a colorful display of assorted cheesecakes, surrounded by cozy cafe ambiance

I København er kagekulturen en vitally del af hverdagens hygge og byens sociale liv. Når vi taler om kage i den danske hovedstad, er der én dessert, der skiller sig ud: cheesecake. Vi er imponeret over, hvor mange variationer af denne skønne dessert, man kan finde i byen.

Vores søde tand fører os ofte til de hyggelige caféer, hvor vi nyder et væld af hjemmelavede kager. En favorit blandt beboere og besøgende er Bertels Salon, som har specialiseret sig i cheesecakes og serverer et imponerende sortiment af smagsvarianter.

Under vores seneste besøg blev vi præsenteret for ikke færre end 18 forskellige slags cheesecakes. En sådan mangfoldighed er bevis på kagekulturens styrke i København. Det er ikke kun cheesecakes, byen byder på. Vi nyder ligeledes delikatesser som tiramisu og friske bær kager.

Vi anerkender og værdsætter den kærlighed til håndværket og de fine ingredienser, der skinne igennem i hver en bid. For os er dette hjertet af Københavns kagekultur: mangfoldighed, kvalitet og et utal af steder, hvor man kan fordybe sig i en sød pauser fra byens travlhed.

Cafékultur og Siddepladser

Vi går højt op i vores kaffe- og caféoplevelser, og ved at et vigtigt aspekt af denne nydelse er komfortable og hyggelige siddepladser. Det er her vi samles for at smage på byens bedste cheesecake og nyde den tilbagelænede stemning, som Københavns caféer er kendt for.

Cafeer med Hyggelige Siddepladser

I hjertet af København finder man Bertels Salon, et sted kendt for sine cheesecakes og indbydende atmosfære. Med en placering i både Kompagnistræde og på Falkoner Allé tilbyder de en varieret oplevelse. I deres caféer kan man synke ned i bløde sofapladser eller tage plads ved de små borde, der står hyggeligt fordelt rundt omkring i lokalet. Ovenpå finder du ofte ekstra siddepladser, der giver lidt ro væk fra byens travlhed.

  • Bertels Salon Kompagnistræde
    • Adresse: Kompagnistræde 5, København K
    • Siddepladser: Bløde sofaer og små borde, ekstra pladser ovenpå.
  • Bertels Salon Falkoner Alle
    • Adresse: Falkoner Alle 54, Frederiksberg
    • Siddepladser: Hyggelige sofahjørner og vinduespladser med udsigt til gadebilledet.

Cheesecake og Lokalområder

A table set with a decadent cheesecake surrounded by iconic landmarks of Copenhagen's local neighborhoods

I vores søgen efter den bedste cheesecake i København har vi udforsket forskellige lokale områder, hvor vi har opdaget både lækre cheesecakes og hyggelige cafeer.

Frederiksberg favoritter

Frederiksberg finder vi, at kærligheden til dessert viser sig i de forskellige varianter af cheesecake, der serveres. Her kan vi nævne Bertels Salon, som har gjort et stærkt indtryk på os med sine veludførte klassiske og innovative cheesecakes.

  • Klassisk cheesecake med kiksebund
  • Veganske alternativer

Fra rabarber til oreo, der er noget for enhver smag hos Bertels Salon.

Københavnernes dessertvalg

I hjertet af København har vi bemærket en stigende popularitet for cheesecake som dessertvalg. Caféerne i byen konkurrerer om at have den mest eftertragtede cheese

lcdkplar, hvilket indeholder en række spændende smagsvariationer:

  • Toffifee og Ferrero Rocher for chokoladeelskere
  • Friske som lemon curd og jordbær til dem, der foretrækker syrlige noter

Vi har fundet, at mange københavnere anbefaler cheesecakevarianten med Oreo og vurderer den som en af byens bedste.

Serveringsmuligheder

Serveringsmulighederne for cheesecake i både Frederiksberg og København varierer på tværs af caféer og restauranter. Mens nogle steder tilbyder cheesecake til en hurtig takeaway, præsenterer andre det som en del af en mere afslappet caféoplevelse. Vores erfaringer er som følger:

StedServeringsstilOplevelse
Bertels SalonSiddepladser og takeawayHyggelig og afslappende atmosfære
CakenhagenPrimært siddepladserLuksuriøs oplevelse ved Tivolis indgang

Om man ønsker sin cheesecake ‘to go’ eller som en del af en cafébesøg, er der rigeligt med muligheder i Københavns mange lokalområder.