Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: De 50 Bedste Serier på Netflix i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Netflix har et kæmpe udvalg af serier, og det kan være svært at vælge, hvad man skal se næste gang. Vi har samlet en liste over de 50 bedste serier på Netflix lige nu, så du ikke behøver at lede længe efter din næste favoritshow. Vores liste dækker forskellige genrer og stilarter, så der er noget for enhver smag.

Vi har fokuseret på fiktionsserier i denne artikel. Hvis du er på udkig efter gode dokumentarserier, har vi lavet en separat liste med de bedste dokumentarer på Netflix lige nu.

Lad os dykke ned i de spændende verdener, som Netflix har at byde på!


Rita er rangeret som nummer 50 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Rita | © Netflix

50. Rita

Rita er en dansk komediedrama-serie, vi virkelig holder af. Den handler om en frisk og frittalende skolelærer, som elskes af sine elever. Men hun har det ikke altid lige nemt med de voksne omkring sig.

Mille Dinesen spiller hovedrollen som Rita. Hun gør det helt fantastisk og giver karakteren masser af liv og personlighed. Vi føler næsten, vi kender Rita selv.

Serien tager os med ind i Ritas hverdag på skolen og derhjemme. Den viser både de sjove og de mere alvorlige sider af livet som lærer og forælder.

Rita er ikke bange for at sige sin mening, og det skaber tit problemer for hende. Men det er også det, der gør hende så charmerende og ægte.

Alle fem sæsoner af Rita kan ses på Netflix lige nu. Det er perfekt til en hyggelig aften på sofaen. Og hvis du allerede har set det hele, så fortvivl ikke. Der er nemlig mere Rita på vej i fremtiden.

Vi synes, Rita er en sød og underholdende serie med masser af humor og hjertevarme. Den viser hverdagens udfordringer på en sjov og relaterbar måde.


Lucifer er rangeret som nummer 49 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Lucifer | © Netflix

49. Lucifer

Lucifer er en sjov og underholdende serie, der blander krimidrama med overnaturlige elementer.

Serien følger Lucifer Morningstar, Djævelen selv, der forlader Helvede for at drive en natklub i Los Angeles. Han ender med at hjælpe LAPD med at løse forbrydelser.

Tom Ellis spiller hovedrollen som den charmerende og vittige Lucifer. Hans kemi med Lauren German, der spiller detektiv Chloe Decker, er fantastisk.

Vi kan ikke få nok af seriens unikke præmis og skæve humor. Den tager bibelske temaer og giver dem en moderne drejning.

“Lucifer” har også en stærk ensemble-cast og spændende sidehistorier. Serien udforsker temaer som tilgivelse, fri vilje og selvaccept på en interessant måde.

Hvis du leder efter noget anderledes og underholdende, er “Lucifer” et godt valg. Den blander genrer på en frisk måde og holder os fanget episode efter episode.


Squid Game er rangeret som nummer 48 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Squid Game | © Netflix

48. Squid Game

Denne sydkoreanske serie har taget Netflix med storm. Den fortæller om gældstyngede mennesker, der kæmper om en kæmpe pengepræmie.

Deltagerne spiller børnelege, men med dødelige konsekvenser. Det lyder måske mærkeligt, men det virker. Serien blander spænding og samfundskritik på en unik måde.

Squid Game er både underholdende og tankevækkende. Den får os til at tænke over grådighed, overlevelse og menneskelig natur. Karaktererne er interessante, og vi kommer til at holde af flere af dem.

Visuelt er serien også fantastisk. De farverige kulisser står i skarp kontrast til de mørke temaer. Det giver en helt særlig stemning, som vi ikke har set før.

Vi synes, Squid Game fortjener al den ros, den har fået. Den er spændende, kreativ og udfordrende på samme tid. Hvis du ikke har set den endnu, så skynd dig at komme i gang!


Wednesday er rangeret som nummer 47 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Wednesday | © MGM Television via Netflix

47. Wednesday

Wednesday følger den dystre og sarkastiske Wednesday Addams på hendes eventyr på Nevermore Academy.

Jenna Ortega spiller hovedrollen som Wednesday til perfektion. Hun fanger karakterens mørke humor og intelligens på en måde, der både er trofast mod originalen og frisk.

Seriens blanding af komedie, gys og mysterium holder os fanget. Vi griner af de skæve karakterer og bizarre situationer, mens vi prøver at løse mordgåden sammen med Wednesday.

Visuelt er serien imponerende. Tim Burtons indflydelse ses tydeligt i den gotiske æstetik og de skæve vinkler.

“Wednesday” har været en kæmpe succes for Netflix. Den slog rekorder for flest sete timer i sin første uge på platformen.

Vi elsker også at se Christina Ricci, den originale Wednesday, i en ny rolle som lærer på Nevermore. Det giver et sjovt nostalgisk twist.

Seriens temaer om at være anderledes og finde sin plads rammer plet hos mange seere. Vi kan alle relatere til Wednesdays kamp for at passe ind uden at miste sig selv.


Atypical er rangeret som nummer 46 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Atypical | © Netflix

46. Atypical

I Atypical følger vi Sam, en teenager med autisme, der prøver at finde kærligheden og selvstændighed.

Keir Gilchrist spiller Sam helt perfekt. Han viser autismens udfordringer på en ærlig og følsom måde. Vi kommer tæt på Sam og hans familie gennem deres op- og nedture.

Serien er både sjov og rørende. Den tackler svære emner med humor og varme. Vi griner og græder sammen med karaktererne.

“Atypical” giver et unikt indblik i livet med autisme. Den viser, at alle har brug for kærlighed og accept. Vi synes, det er forfriskende at se en serie, der fejrer det at være anderledes.

Skuespillet er i top hele vejen rundt. Jennifer Jason Leigh og Michael Rapaport er fantastiske som Sams forældre. Brigette Lundy-Paine stjæler også scenen som Sams søster Casey.

Vi anbefaler varmt “Atypical” til alle. Den er underholdende, lærerig og rørende på samme tid. Det er en serie, der vil blive i vores tanker længe efter rulleteksterne.


Lost er rangeret som nummer 45 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Lost | © ABC Studios via Netflix

45. Lost

Vi kan ikke lade være med at tænke på “Lost” som en af de mest spændende serier nogensinde og i virkeligheden forud for sin tid. Den er nu på Netflix, og det er på tide at genopleve eventyret.

Serien følger en gruppe overlevende fra et flystyrt. De er strandet på en mystisk ø fyldt med hemmeligheder.

Hver episode afslører mere om øens mysterier og karakterernes fortid. Vi bliver draget ind i et net af gåder, overnaturlige hændelser og uventede drejninger.

“Lost” har et stort og mangfoldigt cast. Skuespillerne gør et fantastisk stykke arbejde med at bringe deres komplekse roller til live.

Seriens blanding af drama, mystik og sci-fi holder os på kanten af sædet. Den stiller store spørgsmål om skæbne, tid og menneskets natur.

Selvom nogle synes slutningen var skuffende, mener vi stadig “Lost” er et must-see. Den skabte en ny standard for ambitiøs tv-fortælling.

Så tag en dyb indånding, spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en rejse du sent vil glemme. “Lost” venter på dig på Netflix.


Sex Education er rangeret som nummer 44 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Sex Education | © Netflix

44. Sex Education

Serien handler om Otis, en genert teenager med en sexterapeut-mor. Han bruger sin viden til at starte en hemmelig sexklinik på skolen sammen med den seje Maeve.

Serien tackler seksuelle emner med humor og varme. Den viser, at det er okay at være usikker og stille spørgsmål om sex og krop.

Vi elsker, hvordan “Sex Education” bryder tabuer. Den taler åbent om ting, som unge tit går og spekulerer over. Serien gør det på en sjov og afslappet måde.

Karaktererne er skæve og charmerende. Vi følger deres op- og nedture i kærlighed og venskab. Det er let at spejle sig i dem.

Netflix har lavet fire sæsoner af “Sex Education”. Hver sæson byder på nye udfordringer for Otis og vennerne. Vi griner og græder med dem hele vejen.

“Sex Education” er både underholdende og lærerig. Den viser, at sex kan være akavet, skørt og vidunderligt. Vi synes, alle unge burde se denne serie.


Papirhuset er rangeret som nummer 43 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Papirhuset | © Netflix

43. Papirhuset

Papirhuset handler om en gruppe tyve, der laver to store kup ledet af den geniale “Professoren”.

I første sæson bryder de ind i den spanske mønt for at printe millioner af euros. Planen er smart udtænkt, og vi følger spændt med, når politiet prøver at stoppe dem.

Serien har alt det gode: Action, drama og kærlighed. Vi bliver hurtigt fanget af de farverige karakterer og deres indbyrdes forhold.

“Papirhuset” er fyldt med overraskelser og uventede vendinger. Vi bider negle, når planen trues, og jubler når tyvene snyder politiet igen.

Seriens succes har ført til en spin-off om karakteren Berlin. Den nye serie udspiller sig før begivenhederne i “Papirhuset” og giver os mere af det, vi elsker.

Med fem sæsoner er der masser at se. Vi anbefaler at starte fra begyndelsen og nyde turen. “Papirhuset” er en af de bedste spanske serier på Netflix og fortjener sin plads på vores top 50-liste.


Orange is the New Black er rangeret som nummer 42 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Orange is the New Black | © Lionsgate Television via Netflix

42. Orange is the New Black

Vi kan ikke snakke om Netflix-serier uden at nævne “Orange is the New Black”. Denne serie har virkelig sat sit præg på streamingverdenen.

Serien følger Piper Chapman, der ender i fængsel for en forbrydelse, hun begik for mange år siden. Vi bliver hurtigt draget ind i livet bag tremmer.

“Orange is the New Black” giver os et unikt indblik i fængselslivet. Vi møder en masse spændende karakterer med vidt forskellige baggrunde.

Serien blander humor og drama på en måde, der holder os fanget. Den tager også fat i vigtige emner som race, seksualitet og retfærdighed i fængselssystemet.

Med syv sæsoner er der masser at se. Hver sæson bringer nye udfordringer og overraskelser for de indsatte.

Vi elsker, hvordan serien giver stemme til kvinder, der ofte overses i samfundet. Den viser os, at alle har en historie, der fortjener at blive fortalt.

“Orange is the New Black” er både underholdende og tankevækkende. Det er en serie, der bliver ved med at overraske os, selv efter mange sæsoner.


Derry Girls er rangeret som nummer 41 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Derry Girls | © Channel 4 via Netflix

41. Derry Girls

I Derry Girls følger vi fem venner, der vokser op i Derry i 1990’erne under konflikten i Nordirland.

Serien har en perfekt blanding af humor og hjerte. Den får os til at grine højt, mens den også viser os den barske virkelighed af livet under Troubles.

Hovedpersonerne er skøre og elskelige. Erin og hendes venner kæmper med almindelige teenage-problemer, mens de navigerer i en urolig tid.

Skuespillet er fantastisk, og dialogen er hylende morsom. Vi kan ikke få nok af de skarpe one-liners og akavede situationer.

Derry Girls fanger perfekt 90’er-nostalgien med sin musik og mode. Den får os til at føle, at vi er tilbage i tiden.

Serien er både sjov og rørende. Den viser, hvordan humor kan hjælpe folk gennem svære tider. Vi griner og græder sammen med karaktererne.

Det er en af de bedste komedier, vi har set i lang tid. Hvis du leder efter noget at se, så prøv Derry Girls. Du vil ikke fortryde det!


Brooklyn Nine-Nine er rangeret som nummer 40 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Brooklyn Nine-Nine | © NBCUniversal Television via Netflix

40. Brooklyn Nine-Nine

Denne sjove politikomedie har vundet vores hjerter med sin skøre humor og skønne karakterer.

Serien følger det daglige liv på politistationen i Brooklyn’s 99. distrikt. Jake Peralta og hans kolleger løser forbrydelser og laver sjov samtidig.

Kaptajn Holt er den seriøse chef, der prøver at holde styr på sine morsomme betjente. Det skaber mange sjove situationer.

Hver episode er fyldt med vittigheder og gags. Men serien har også hjerte. Vi kommer til at holde af alle karaktererne undervejs.

Brooklyn Nine-Nine vandt flere priser, inklusiv to Golden Globes. Det er ikke uden grund. Serien er konsekvent morsom gennem alle sæsoner.

Vi griner højt af Jake og Charles’ venskab. Amy’s perfektionisme er også altid god for et grin. Og hvem elsker ikke Gina’s skarpe kommentarer?

Hvis du leder efter en let og underholdende serie, er Brooklyn Nine-Nine et perfekt valg. Den vil få dig i godt humør på ingen tid.


Kastanjemanden er rangeret som nummer 39 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Kastanjemanden | © Netflix

39. Kastanjemanden

“Kastanjemanden” er en dansk krimiserie, der har givet de fleste af os gåsehud da den udkom i 2021 og var på alles læber herhjemme. Serien handler om en seriemorder, der efterlader små kastanjemænd på gerningsstederne.

Søren Sveistrup, som også skrev “Forbrydelsen”, står bag denne spændende historie. Den er mørk, uhyggelig og holder os på kanten af sofaen gennem alle seks afsnit.

Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard spiller hovedrollerne som efterforskere. De gør et fantastisk stykke arbejde og giver serien ekstra dybde.

Mange mener, at “Kastanjemanden” er den bedste danske Netflix-serie til dato. Vi er tilbøjelige til at være enige! Den minder os om andre gode krimiserier som “True Detective” og “Mare of Easttown”.

Husk bare at have en pude klar til at gemme jer bag. “Kastanjemanden” er nemlig ikke for sarte sjæle!


After Life er rangeret som nummer 38 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
After Life | © Netflix

38. After Life

“After Life” er en helt speciel en perle, der blander humor og hjerte på en unik måde.

Ricky Gervais spiller Tony, en mand der har mistet sin kone til kræft. Han kæmper med sorgen på en ærlig og rå måde.

Serien udfordrer os til at tænke over livets mening. Den får os til at grine og græde på samme tid.

Tony møder en række skøre karakterer i sin lille by. De hjælper ham langsomt med at finde glæde i livet igen.

Vi bliver rørt af Tonys forhold til sin hund. Det er rørende at se, hvordan kærligheden til et kæledyr kan hjælpe i svære tider.

“After Life” tør tale om tunge emner som død og depression. Men den gør det med varme og humor.

Vi synes, at serien viser styrken i venskab og fællesskab. Det er opløftende at se, hvordan mennesker kan støtte hinanden.

Gervais’ skuespil er fremragende. Han formår at være både morsom og sårbar på samme tid.

Alt i alt er “After Life” en serie, der rører os dybt. Vi kan varmt anbefale den til alle, der søger en meningsfuld seeroplevelse.


Maid er rangeret som nummer 37 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Maid | © Netflix

37. Maid

“Maid” er en farverig og gribende serie, der skildrer fattigdom i USA. Vi følger Alex, en ung mor, der kæmper for at give sin datter et bedre liv.

Serien har en knastør humor, der gør den lettere at se. Den blander virkelighed og fantasi for at vise, hvor absurd Alex’ situation er.

Netflix-serien har fået stor ros. Den blev den fjerde mest sete serie på streamingtjenesten i udgivelsesåret. Den har også modtaget flere Emmy- og Golden Globe-nomineringer.

Vi elsker, hvordan “Maid” fortæller en vigtig historie på en underholdende måde. Den giver os indblik i hverdagen for mange amerikanere, der kæmper for at få enderne til at mødes.

Skuespillet er fremragende, især hovedrollen spillet af Margaret Qualley. Vi føler virkelig med Alex og hendes udfordringer gennem hele serien.

“Maid” er både rørende og tankevækkende. Den får os til at tænke over social ulighed og vigtigheden af støttesystemer for udsatte mennesker.


Kingdom er rangeret som nummer 36 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Kingdom | © Netflix

36. Kingdom

Denne sydkoreanske serie blander historisk drama med zombie-gys på en helt unik måde.

Handlingen foregår i Korea i 1600-tallet. En mystisk sygdom spreder sig og forvandler folk til blodtørstige zombier.

Kronprinsen Lee Chang undersøger udbruddet. Han kæmper mod zombierne og mod politiske fjender, der vil tage magten.

Serien har flotte kostumer og kulisser. Vi bliver suget ind i den historiske setting. Samtidig giver zombie-elementet masser af spænding og action.

Skuespillet er fremragende. Ju Ji-hoon er overbevisende som den modige kronprins. Bae Doona imponerer som den skarpe læge Seo-bi.

“Kingdom” har kun to sæsoner, men hver episode er fyldt med drama og overraskelser. Vi sad på kanten af sofaen hele vejen igennem!

Hvis du er til historiske dramaer eller zombier, så er “Kingdom” et must-see. Og selv hvis du normalt ikke er til de genrer, er serien så god, at den er værd at prøve.


Love, Death + Robots er rangeret som nummer 35 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Love, Death + Robots | © Netflix

35. Love, Death + Robots

Love, Death + Robots byder på en blanding af kærlighed, død og robotteknologi i korte afsnit.

Hvert afsnit har sin egen unikke animationsstil og fortælling. Det gør serien spændende og uforudsigelig.

Historierne spænder over sci-fi, fantasy, gys og komedie. Vi elsker, hvordan serien tør udforske voksne temaer og viser animationens fulde potentiale.

Afsnittene varer mellem 4 og 15 minutter. Det gør det nemt at se et par stykker, når vi har en ledig stund.

Tim Miller og David Fincher står bag serien. De har skabt en visuel fest med skræmmende væsner og overraskende plottwists.

Serien har vundet flere priser for sin nytænkende tilgang til animation. Vi synes, den fortjener al den ros, den får.

Hvis du er til animerede serier for voksne, er Love, Death + Robots et must-see. Den udfordrer vores forestillinger om, hvad animation kan være.


Outlander er rangeret som nummer 34 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Outlander | © Sony Pictures Television via Netflix

34. Outlander

Serien følger en sygeplejerske fra 1940’erne, der pludselig rejser tilbage i tiden til 1700-tallets Skotland.

Her møder hun en flot skotsk kriger, og deres kærlighed blomstrer på tværs af tiden. Det lyder måske lidt skørt, men det virker virkelig godt!

Outlander har det hele – spænding, romance og fantastiske kostumer. Vi bliver helt opslugt af de smukke skotske landskaber og de historiske begivenheder.

Skuespillet er i top, især fra hovedrollerne spillet af Caitriona Balfe og Sam Heughan. De har en kemi, der springer ud af skærmen.

Serien er baseret på Diana Gabaldons populære bøger. Den har vundet flere priser og er blevet nomineret til Golden Globes.

Vi kan godt forstå, hvorfor Outlander er så populær. Den blander historie, eventyr og kærlighed på en måde, der holder os fanget afsnit efter afsnit.

Hvis du leder efter en fængslende serie med masser af drama og følelser, så er Outlander et must-see. Vi kan næsten garantere, at du bliver hooked!


Narcos: Mexico er rangeret som nummer 33 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Narcos: Mexico | © Gaumont International Television via Netflix

33. Narcos: Mexico

Hvis den spændende verden af narkokarteller er noget der fascinerer dig, er “Narcos: Mexico” uden tvivl noget for dig. Serien er en slags følgeserie til den populære “Narcos”.

Den fokuserer på opstigningen af Guadalajara-kartellet i Mexico. Vi følger en amerikansk DEA-agent, der lærer om farerne ved at jagte narkobosser i landet.

Serien har en stærk rollebesætning med Diego Luna og Michael Peña i hovedrollerne. De giver liv til både skurke og helte på en troværdig måde.

“Narcos: Mexico” blander fakta og fiktion. Den giver os et indblik i Mexicos narkohistorie fra 1980’erne og frem.

Vi bliver draget ind i en verden af korruption, vold og magt. Samtidig ser vi, hvordan det påvirker almindelige mennesker.

Seriens visuelle stil er flot og atmosfærisk. Den fanger Mexico’s stemning og landskaber perfekt.

Hvis vi er fans af krimidramaer eller bare nysgerrige efter at lære om narkokrigen, er “Narcos: Mexico” et must-see. Den holder os på kanten af sædet fra start til slut.


Unbelievable er rangeret som nummer 32 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Unbelievable | © Netflix

32. Unbelievable

Denne serie er baseret på en sand historie om en teenagepige, der anmelder en voldtægt. Det lyder måske tungt, men serien er lavet på en følsom og gribende måde.

Vi bliver draget ind i efterforskningen, der tager uventede drejninger. To kvindelige detektiver spiller hovedrollerne, og deres samarbejde er både spændende og rørende at følge.

Skuespillet er i top, især fra Toni Collette og Merritt Wever som detektiverne. De giver deres karakterer dybde og troværdighed.

Serien tager fat i svære emner som seksuelle overgreb og politiets håndtering af sager. Den gør det på en måde, der får os til at tænke uden at prædike.

“Unbelievable” holder os fanget fra start til slut. Den blander krimigenren med vigtige sociale temaer på en vellykket måde.

Vi bliver både underholdt og berørt af denne serie. Den giver stof til eftertanke længe efter sidste afsnit.


Top Boy er rangeret som nummer 31 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Top Boy | © Netflix

31. Top Boy

“Top Boy” formår virkelig at fange Londons rå gademiljø på en ægte måde.

Serien følger to erfarne narkohandlere, der vender tilbage til deres gamle kvarter. De kæmper for at blive topdrenge igen, men møder hård modstand fra yngre rivaler.

“Top Boy” minder lidt om “The Wire” med sine realistiske skildringer af livet i udsatte boligområder. Karaktererne er komplekse og nuancerede.

Skuespillet er i topklasse hele vejen rundt. De formår at gøre selv de hårde typer menneskelige og troværdige.

Spændingen er intens gennem alle sæsoner. Vi sidder på kanten af sofaen og kan ikke vente med at se næste afsnit.

Bemærk, at ‘Top Boy’ på Netflix teknisk set starter med sæson 3. De første to sæsoner, kaldet ‘Top Boy: Summerhouse’, blev sendt på Channel 4. Det anbefales at se dem først for at få den fulde baggrundshistorie og forståelse af karaktererne.

Hvis du er til intense krimiserier med dybde og kant, så skal du give “Top Boy” en chance. Vi er helt hooked og synes, det er noget af det bedste på Netflix lige nu.


Suits er rangeret som nummer 30 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Suits | © Universal Cable Productions via Netflix

30. Suits

Denne advokatdrama-serie er en sand perle på Netflix. Den følger den smarte Mike Ross, der snyder sig til et job på et prestigefyldt advokatfirma i New York.

Sammen med den skarpe Harvey Specter danner Mike et uovervindeligt makkerpar. De to tackler spændende sager og navigerer i en verden af magt og intriger.

Serien har et stjernehold af skuespillere. Gabriel Macht og Patrick J. Adams leverer fantastiske præstationer som Harvey og Mike. Deres kemi på skærmen er helt unik.

Suits har alt, hvad vi ønsker os af god underholdning. Smart dialog, interessante karakterer og masser af twists holder os fanget. Vi kan ikke få nok af de skarpe jakkesæt og de smarte replikker.

Serien kører over 9 sæsoner, så der er masser at se. Vi bliver suget ind i advokatfirmaets verden og føler næsten, vi er en del af holdet.

Hvis du ikke har set Suits endnu, så skynd dig at komme i gang! Det er en serie, vi varmt kan anbefale til alle, der elsker et godt drama med humor og spænding.


Cobra Kai er rangeret som nummer 29 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Cobra Kai | © Sony Pictures Television via Netflix

29. Cobra Kai

Cobra Kai er en nostalgitrip, der genopliver vores kærlighed til Karate Kid-filmene. Serien følger Daniel LaRusso og Johnny Lawrence mange år efter deres berømte kamp i All Valley Karate Tournament.

Vi elsker, hvordan showet blander humor og drama på en perfekt måde. Det er sjovt at se de voksne karakterer kæmpe med deres fortid, mens de prøver at være mentorer for den nye generation.

Kampsportsscenerne er spændende og vellavede. De får os til at føle os som teenagere igen, der hepper på vores yndlingskaratekæmpere.

Cobra Kai formår at balancere mellem at være tro mod originalfilmene og tilføje nye, interessante plotlinjer. Det er fascinerende at se, hvordan rollerne skifter, og tidligere rivaler bliver allierede.

Netflix overtog serien fra YouTube, og det har kun gjort den bedre. Produktionsværdierne er steget, og historien er blevet mere ambitiøs.

Vi kan ikke få nok af den nostalgiske stemning og de velskrevne karakterer. Cobra Kai er en serie, der appellerer til både gamle fans og nye seere.


Borgen er rangeret som nummer 28 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Borgen | © DR via Netflix

28. Borgen

“Borgen” er en fantastisk dansk politisk dramaserie, som vi bare må have med på vores liste. Serien følger Birgitte Nyborg, der bliver Danmarks første kvindelige statsminister.

Vi elsker, hvordan “Borgen” giver os et spændende indblik i magtens korridorer. Den viser os de svære beslutninger og personlige ofre, der følger med en toppost i politik.

Sidse Babett Knudsen er helt utrolig i hovedrollen som Birgitte Nyborg. Hun formår virkelig at fange både styrken og sårbarhederne hos denne komplekse karakter.

Serien tager fat i aktuelle emner som klimaforandringer og internationale konflikter. Den gør det på en måde, der både er underholdende og tankevækkende.

Netflix har gjort alle sæsoner tilgængelige, inklusive den nyeste “Borgen – Riget, Magten og Æren”. I den nye sæson ser vi Birgitte som udenrigsminister, der håndterer en oliekrise i Grønland.

Vi synes, at “Borgen” er en must-see serie for alle, der elsker intelligent tv. Den kombinerer spændende drama med skarpe politiske indsigter på en måde, vi sjældent ser.


Ozark er rangeret som nummer 27 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Ozark | © Netflix

27. Ozark

I Ozark følger vi Marty Byrde, en finansrådgiver der flytter sin familie fra Chicago til Missouri.

Hvorfor? Jo, han skal nemlig hvidvaske en halv milliard dollars for en narkokonge. Ikke ligefrem en almindelig familieflytning!

Jason Bateman spiller hovedrollen som Marty, og han gør det fremragende. Hans kone Wendy, spillet af Laura Linney, er også fantastisk.

Serien er mørk, spændende og fuld af overraskelser. Vi bliver konstant holdt på tæerne af de mange twists og vendinger.

Ozark foregår i det søvnige Missouri, men der er bestemt ikke kedeligt. Familien Byrde må navigere i en farlig verden af kriminelle og korrupte lokale.

Vi elsker hvordan serien blander krimidrama med familiedynamik. Det giver et ekstra lag til historien og gør karaktererne mere troværdige.

Hvis du er til intense serier med masser af spænding, så er Ozark et must-see. Vi kan næsten garantere, at du ikke kan stoppe efter første afsnit.


The Last Kingdom er rangeret som nummer 26 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
The Last Kingdom | © Netflix

26. The Last Kingdom

“The Last Kingdom” er et af de bedste historiske dramaer på Netflix. Serien tager os med tilbage til 800-tallets England, hvor vikinger og saksere kæmper om magten.

Hovedpersonen Uhtred er født som sakser, men opfostret af vikinger. Hans loyalitet er splittet mellem de to kulturer, hvilket giver serien en spændende dynamik.

“The Last Kingdom” har alt, hvad vi kunne ønske os: episke kampe, politiske intriger og fascinerende karakterer. Skuespillet er fremragende, især Alexander Dreymon som Uhtred.

Serien er baseret på Bernard Cornwells romaner og blander historiske begivenheder med fiktion på en medrivende måde. Vi får et indblik i, hvordan England blev forenet.

Der er i alt fem sæsoner med 46 afsnit. Hver episode varer omkring en time, så der er masser at fordybe sig i. Vi bliver suget ind i fortællingen fra start til slut.

Hvis du er fan af “Vikings”, vil du helt sikkert også nyde “The Last Kingdom”. Den har en lignende stemning, men fokuserer mere på det engelske perspektiv.


Vikings er rangeret som nummer 25 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Vikings | © MGM Television via Netflix

25. Vikings

“Vikings” giver os alt det, vi drømmer om, når lysten til at se noget fra Vikingetiden opstår. Serien følger den legendariske Ragnar Lothbrok og hans familie.

Den byder på episke slag, politiske intriger og fascinerende indblik i vikingetidens kultur. Vi bliver draget ind i en brutal verden fuld af eventyr og erobringer.

Karaktererne er komplekse og fængslende. Vi hepper på Ragnar, mens han kæmper sig vej op fra simpel bonde til mægtig kriger og leder.

Serien er flot filmet med storslåede landskaber og detaljerede kostumer. Vi føler næsten, at vi selv er med på togterne over havet til fjerne lande.

“Vikings” blander historiske fakta med spændende fiktion. Det giver os både underholdning og lidt læring om en fascinerende tid.

Hvis du ikke har set “Vikings” endnu, så skynd dig at komme i gang. Vi lover, at du ikke vil fortryde det. Det er en serie, der holder os fanget time efter time.


Dronninggambit er rangeret som nummer 24 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Dronninggambit | © Netflix

24. Dronninggambit

Wow, vi er vilde med “Dronninggambit”! Denne Netflix-serie fra 2020 har taget verden med storm. Den handler om skak, men bare rolig – det er super spændende.

Serien følger Beth Harmon, en ung skakspiller i 1960’erne. Anya Taylor-Joy spiller hovedrollen, og hun er bare fantastisk. Vi kan slet ikke få nok af hendes intense blik over skakbrættet.

“Dronninggambit” har fået en masse ros. Den har en høj rating på 8,5 på IMDB. Det er ret imponerende for en serie om skak!

Selv hvis man ikke ved noget om skak, er serien let at følge med i. Vi bliver trukket ind i Beths verden og hepper på hende hele vejen.

Ud over skakken handler serien også om venskab, addiction og at finde sin plads i verden. Det er temaer, vi alle kan relatere til.

Vi elsker også seriens flotte 60’er-stil. Tøjet, møblerne og musikken er bare spot on. Det er som at rejse tilbage i tiden.

Hvis du ikke har set “Dronninggambit” endnu, så skynd dig at komme i gang! Vi lover, at du ikke vil fortryde det.


Mad Men er rangeret som nummer 23 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Mad Men | © Lionsgate Television via Netflix

23. Mad Men

Vi elsker at dykke ned i 1960’ernes glamourøse reklameverden med “Mad Men”. Serien følger Don Draper og hans kolleger på Madison Avenue i New York.

Netflix har alle syv sæsoner af denne ikoniske serie. Det er en fest for øjet med flotte kostumer og scenografi.

Don Draper er seriens omdrejningspunkt. Han er genial på jobbet, men kæmper med indre dæmoner. Vi ser ham jonglere mellem arbejde, familie og hemmeligheder.

Serien udforsker tidens sociale problemer som kønsroller, racisme og forbrugerisme. Den giver et fascinerende indblik i en tid med store forandringer.

“Mad Men” vandt flere Emmy-priser og Golden Globes. Den satte nye standarder for tv-serier med sin dybde og kvalitet.

Hvis du ikke har set “Mad Men” endnu, så gå i gang nu. Med 92 episoder er der masser at se frem til. Det er perfekt til en god omgang “binge-watching”.


Heartstopper er rangeret som nummer 22 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Heartstopper | © Netflix

22. Heartstopper

Heartstopper følger de to teenagere Charlie og Nick, der opdager noget særligt mellem sig.

Serien udforsker unge menneskers oplevelser med venskab, kærlighed og identitet på en sød og ærlig måde. Den er baseret på Alice Osemans populære graphic novels.

Skuespillet fra Joe Locke og Kit Connor som Charlie og Nick er helt fantastisk. De formår virkelig at fange følelserne og usikkerheden ved at være ung og forelsket.

Vi elsker også seriens positive tilgang til LGBTQ+ temaer. Den viser hvor vigtigt accept og støtte er for unge, der prøver at finde sig selv.

Heartstopper er fyldt med rørende øjeblikke og sjove scener. Den formår at være både sød og realistisk på samme tid.

Hvis du leder efter en feel-good serie, der får dig til at smile, så er Heartstopper et perfekt valg. Vi kan ikke vente med at se mere til Charlie, Nick og deres venner i fremtidige sæsoner.


Mindhunter er rangeret som nummer 21 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Mindhunter | © Netflix

21. Mindhunter

Denne fængslende thriller-serie på Netflix er et must-see for alle krimi-fans.

David Fincher, manden bag film som “Seven” og “Fight Club”, har instrueret flere afsnit. Hans dyster stil skinner igennem i seriens stemning.

Serien følger FBI-agenter, der interviewer seriemordere for at forstå deres tankegang. Det er både uhyggeligt og fascinerende på samme tid.

Skuespillet er i top, især birollerne som de forskellige mordere. De giver virkelig kuldegysninger!

“Mindhunter” er baseret på en bog af en rigtig FBI-agent. Det giver serien en ekstra dimension af autenticitet.

Selvom emnet er mørkt, har serien også strejf af underspillet humor. Det giver et tiltrængt pusterum ind imellem.

Vi kan varmt anbefale “Mindhunter” til alle, der er klar på en intens og intelligent krimi-oplevelse. Den fortjener sin plads blandt Netflixs bedste serier.


The Haunting of Hill House er rangeret som nummer 20 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
The Haunting of Hill House | © Netflix

20. The Haunting of Hill House

Vi elsker en god gyserhistorie, og “The Haunting of Hill House” giver os præcis det. Denne serie på Netflix er virkelig uhyggelig og spændende.

Serien handler om en familie, der bor i et skræmmende hus. Vi følger dem både i fortiden og nutiden. Det er interessant at se, hvordan deres oplevelser i huset påvirker dem gennem livet.

Mike Flanagan har skabt noget helt særligt her. Han blander skræk med dybe følelser på en måde, vi ikke har set før i TV-serier. Det er både uhyggeligt og rørende på samme tid.

Skuespillerne gør det også rigtig godt. De får os til at føle med karaktererne og deres problemer. Vi bliver helt opslugt af deres historie.

Serien er fyldt med overraskelser. Der er mange detaljer, man først opdager, når man ser den igen. Det gør den sjov at gense.

Vi synes, “The Haunting of Hill House” fortjener sin plads blandt de bedste serier på Netflix. Den er skræmmende, ja, men også meget mere end det.


The Crown er rangeret som nummer 19 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
The Crown | © Left Bank Pictures via Netflix

19. The Crown

“The Crown” skildrer det britiske kongehus gennem dronning Elizabeth II’s lange regeringstid. Den begynder i 1947 og følger hende helt frem til nutiden.

Peter Morgan har skabt denne fascinerende serie. Den giver os et unikt indblik i livet bag paladsernes mure. Vi ser både de politiske udfordringer og personlige dramaer, kongefamilien oplever.

Skuespillerne er fantastiske. Flere har vundet priser for deres præstationer. Imelda Staunton, Jonathan Pryce og Elizabeth Debicki er bare nogle af de kendte navne i de nyere sæsoner.

“The Crown” er ikke altid politisk korrekt. Den viser også de mindre flatterende sider af kongefamilien. Det gør serien både spændende og kontroversiel.

Vi elsker de flotte kostumer og scenografier. De genskaber hver periode perfekt. Fra 1940’erne til 2000’erne føler vi, at vi rejser gennem tiden.

Serien har vundet mange priser siden premieren i 2016. Den er en af Netflix’ største succeser. Vi kan ikke vente med at se, hvad de næste sæsoner bringer.


BoJack Horseman er rangeret som nummer 18 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
BoJack Horseman | © Tornante Company via Netflix

18. BoJack Horseman

Denne animerede serie er noget helt særligt på Netflix. Den handler om en tidligere sitcom-stjerne, som nu er en sur gammel hest.

Serien blander humor med dybe temaer. Vi griner, men føler også med BoJack. Han kæmper med depression og alkohol, hvilket gør ham meget menneskelig.

Karaktererne omkring BoJack er også fantastiske. Der er Todd, hans dovne ven. Princess Carolyn, hans agent. Og Diane, som hjælper ham med at skrive en bog.

Første sæson kan være lidt svær at komme igennem. Men stol på os – det bliver bedre og bedre! Snart vil du ikke kunne stoppe med at se.

BoJack Horseman er både sjov og rørende. Den tager fat i svære emner på en unik måde. Vi synes, det er en af de bedste serier, Netflix nogensinde har lavet.

Hvis du leder efter noget anderledes og dybere end almindelige komedier, så prøv BoJack Horseman. Du vil ikke fortryde det!


Downton Abbey er rangeret som nummer 17 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Downton Abbey | © Carnival Films via Netflix

17. Downton Abbey

Downton Abbey er en sand perle blandt Netflix-serierne. Vi følger den aristokratiske Crawley-familie og deres tjenerstab i det tidlige 20. århundrede.

Serien giver os et fascinerende indblik i livet på et engelsk gods. Vi ser både overklassens luksuriøse tilværelse og tjenestefolkenes hårde arbejde.

Karaktererne er dybt menneskelige og velskrevne. Vi kommer til at holde af dem alle, fra den stolte grevinde til den loyale butler.

Kostumer og kulisser er imponerende detaljerede. Det føles som om vi rejser tilbage i tiden, hver gang vi ser et afsnit.

Downton Abbey blander drama, romance og historiske begivenheder på mesterlig vis. Vi griner, græder og bider negle sammen med personerne.

Serien har vundet mange priser, bl.a. flere Emmy’er og Golden Globes. Det er ikke uden grund, at den er blevet så populær verden over.

Hvis vi savner lidt britisk charme og historisk drama, er Downton Abbey det perfekte valg. Den fanger os fra første scene og slipper os ikke igen.


Seinfeld er rangeret som nummer 16 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Seinfeld | © Sony Pictures Television via Netflix

16. Seinfeld

Denne klassiske sitcom er nu på Netflix med alle ni sæsoner. Det er som at få besøg af gamle venner.

Serien følger Jerry, Elaine, George og Kramer i deres daglige liv i New York. Den handler om ingenting og alting på samme tid. Det er ret genialt.

“Seinfeld” starter lidt langsomt, men finder sit groove omkring tredje sæson. Derfra bliver det bare bedre og bedre.

Nogle af vores yndlingsafsnit er “The Puffy Shirt”, “The Marine Biologist” og “The Contest”. De er sjove, pinlige og totalt genkendelige.

Seriens humor er tidløs. Vi griner stadig af jokes, der blev skrevet for 30 år siden. Det siger noget om kvaliteten.

At se “Seinfeld” er som at spise comfort food. Det er hyggeligt, bekendt og altid tilfredsstillende. Perfekt til en regnvejrsdag eller en aften, hvor man bare vil slappe af.

Vi anbefaler at starte fra begyndelsen, men man kan også sagtens hoppe ind hvor som helst. Hver episode står fint på egne ben.


Dexter er rangeret som nummer 15 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Dexter | © Showtime via Netflix

15. Dexter

“Dexter” må bare siges at være en af de allerbedste thrillerserier nogensinde. Serien følger Dexter Morgan, en blodanalyseekspert hos Miami Metro Police Department.

Men Dexter gemmer på en mørk hemmelighed. Om natten er han en seriemorder, der jager andre mordere. Det lyder skørt, men det virker!

Michael C. Hall spiller hovedrollen perfekt. Han formår at gøre Dexter både charmerende og skræmmende på samme tid.

Plottet er spændende og uforudsigeligt. Vi sidder ofte på kanten af sofaen og bider negle, når Dexter er tæt på at blive afsløret.

Serien har også masser af sort humor. Vi griner ofte, selvom det måske ikke burde være sjovt.

“Dexter” er ikke for sarte sjæle. Der er meget blod og vold. Men hvis du kan klare det, er det en fantastisk seeroplevelse.

Vi anbefaler at starte fra begyndelsen. De første fire sæsoner er de bedste, men hele serien er værd at se.


Dark er rangeret som nummer 14 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Dark | © Netflix

14. Dark

“Dark” er en fantastisk tysk serie, der fik premiere på Netflix i 2017. Vi var helt opslugte fra start til slut! Serien foregår i den lille by Winden, hvor børn pludselig begynder at forsvinde.

Det lyder måske som en almindelig krimi, men “Dark” er så meget mere. Tidsrejser, familiedramaer og mystiske begivenheder væves sammen i et sindssygt spændende plot.

Vi elsker, hvordan serien udfordrer os til at tænke. Den er fyldt med gåder og overraskelser, der holder os på tæerne. Hver gang vi tror, vi har regnet det ud, tager historien en ny drejning.

Skuespillet er også i topklasse. Louis Hofmann og Lisa Vicari er særligt imponerende i deres roller. De formår virkelig at fange de komplekse følelser, deres karakterer gennemgår.

Stemningen i “Dark” er intens og uhyggelig. Den mørke skov omkring Winden føles næsten som en karakter i sig selv. Musikken og de visuelle effekter er med til at skabe en utrolig atmosfære.

Vi kan varmt anbefale “Dark” til alle, der elsker mysterier og ikke er bange for at bruge hjernen, når de ser tv. Det er en serie, man sagtens kan se flere gange og stadig opdage nye detaljer.


House of Cards er rangeret som nummer 13 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
House of Cards | © Netflix

13. House of Cards

Vi kan ikke snakke om politiske dramaer uden at nævne House of Cards. Denne serie har sat en ny standard for genren. Den følger Frank Underwood og hans kone Claire i deres kamp for at nå toppen af amerikansk politik.

Kevin Spacey og Robin Wright spiller hovedrollerne. De giver liv til et par, der er villige til at gøre hvad som helst for magt. Selvom særligt Kevin Spacey må siges at have været i modvind privat, er både hans og Wright’s præstationer helt fantastiske og i dén grad værd at se.

Serien viser os de mørke sider af politik. Vi ser intriger, forræderi og manipulation. Det er spændende fra start til slut.

House of Cards har fået stor ros fra anmeldere. Den har en høj rating på 8,6 på IMDB. Det er ikke uden grund.

Hvis du elsker politiske dramaer, er denne serie et must-see. Den giver et unikt indblik i magtens korridorer. Vi bliver draget ind i en verden af ambition og hemmeligheder.

Serien er baseret på en britisk serie af samme navn. Men den amerikanske version har sat sit eget præg på historien. Den har skabt sin egen identitet.


Six Feet Under er rangeret som nummer 12 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Six Feet Under | © HBO via Netflix

12. Six Feet Under

Vi er mega begejstrede for, at Six Feet Under nu er tilgængelig på Netflix! Denne prisbelønnede serie handler om en familie, der driver en bedemandsforretning.

Serien følger Fisher-familiens liv og udfordringer efter faderens pludselige død. De må balancere deres personlige problemer med at drive forretningen.

Six Feet Under er kendt for sin dybe udforskning af temaer som død, familie og identitet. Den har en unik blanding af drama og sort humor.

Alle 5 sæsoner – i alt 63 afsnit – kan nu streames på Netflix. Det giver os mulighed for at (gen)opleve denne klassiker fra start til slut.

Serien er rost for sit stærke skuespil, komplekse karakterer og originale historiefortælling. Den regnes ofte blandt de bedste tv-serier nogensinde.

Hvis du er til dramaer med dybde og eftertænksomhed, så er Six Feet Under et must-see. Vi anbefaler varmt at give den et skud!


Yellowstone er rangeret som nummer 11 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Yellowstone | © Paramount Network via Netflix

11. Yellowstone

Denne intense western-serie følger Dutton-familien, der ejer Montanas største ranch.

John Dutton står i spidsen for familien og kæmper for at beskytte sin jord mod grådige forretningsmænd og politikere. Det er en hård kamp fyldt med drama og spænding.

Kevin Costner spiller hovedrollen som John Dutton, og han gør det fantastisk. Hans karisma og styrke lyser op på skærmen i hver scene.

Serien har flotte landskaber og indviklede familierelationer. Vi bliver draget ind i Dutton-familiens verden af loyalitet, forræderi og magtspil.

Netflix har de første tre sæsoner af Yellowstone tilgængelige lige nu. Vi håber, at flere sæsoner kommer snart!

Yellowstone blander det moderne vestlige USA med klassiske western-elementer. Det giver serien en unik og fængslende stemning.

Vi bliver ved med at vende tilbage til Yellowstone. Seriens karakterer og historier holder os fanget afsnit efter afsnit.


Stranger Things er rangeret som nummer 10 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Stranger Things | © Netflix

10. Stranger Things

Stranger Things tager os med tilbage til 1980’erne i den lille by Hawkins, Indiana.

Historien følger en gruppe børn, der oplever overnaturlige hændelser. Det hele starter, da drengen Will forsvinder på mystisk vis. Hans venner begiver sig ud på en spændende jagt for at finde ham.

Undervejs møder de den mystiske pige Eleven. Hun har særlige evner og en mørk fortid. Sammen kæmper de mod uhyggelige væsener fra en anden dimension.

Serien er fyldt med nostalgiske referencer til 80’erne. Musikken, tøjet og stemningen er spot on. Det føles som at træde ind i en tidsmaskine!

Skuespillerne er fantastiske, især de unge talenter. Millie Bobby Brown som Eleven er et særligt højdepunkt. Hun formår at være både sårbar og stærk på samme tid.

“Stranger Things” blander gyser, sci-fi og coming-of-age elementer på en unik måde. Det er både skræmmende og rørende. Vi griner og græder sammen med karaktererne.

Hver sæson byder på nye mysterier og udfordringer. Vi kan ikke vente med at se, hvad der sker i den kommende femte og sidste sæson!


Black Mirror er rangeret som nummer 9 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Black Mirror | © Netflix

9. Black Mirror

Black Mirror er en utrolig populær serie på Netflix. Den udforsker teknologiens mørke sider i vores samfund.

Hver episode fortæller en ny historie. De er ikke forbundet, men har alle et fælles tema om tech.

Vi elsker, hvordan serien får os til at tænke. Den viser, hvordan fremtidens teknologi kan påvirke os på uventede måder.

Nogen episoder er skræmmende. Andre er mere humoristiske. Men alle efterlader et indtryk.

San Junipero er en af de mest elskede episoder. Den vandt endda flere priser.

Serien har en høj rating på 8,8 på IMDb. Det placerer den blandt de 50 bedste serier derinde.

Vi synes, Black Mirror er et must-see for alle Netflix-brugere. Den udfordrer vores tanker om teknologi på en spændende måde.


Peaky Blinders er rangeret som nummer 8 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Peaky Blinders | © BBC via Netflix

8. Peaky Blinders

Peaky Blinders er en sand perle på Netflix. Den følger Shelby-familien i Birmingham efter Første Verdenskrig.

Cillian Murphy spiller hovedrollen som Tommy Shelby. Hans præstation er helt utrolig. Vi kan ikke få nok af hans intense blik og skarpe replikker.

Serien har det hele – spænding, drama og en smule humor. Musikken er også fantastisk og passer perfekt til stemningen.

Vi bliver draget ind i en rå verden af gangstere og korruption. Alligevel finder vi os selv med at heppe på Shelby-klanen.

Kostumerne og scenografien er imponerende. Vi føler virkelig, at vi er tilbage i 1920’ernes England.

Hver sæson bliver bedre og bedre. Historien udvikler sig konstant, og vi kan aldrig gætte, hvad der sker næste gang.

Hvis du ikke har set Peaky Blinders endnu, så skynd dig at komme i gang. Det er en serie, du sent vil glemme.


Narcos er rangeret som nummer 7 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Narcos | © Gaumont International Television via Netflix

7. Narcos

Narcos er en spændende serie, der tager os med ind i narkokartellernes verden i 1980’ernes Colombia. Vi følger den berygtede narkobaron Pablo Escobars vej til toppen af kokainimperiet.

Serien giver os et fascinerende indblik i både lovens lange arm og de kriminelle bagmænd. Den blander historiske begivenheder med dramatiserede scener på en medrivende måde.

Wagner Moura spiller hovedrollen som Escobar og gør det fremragende. Hans præstation er både skræmmende og karismatisk på samme tid.

Vi bliver også præsenteret for DEA-agenterne, der forsøger at stoppe narkohandlen. Det giver serien en god balance mellem de to sider af konflikten.

Narcos har fået ros for sin autentiske skildring af Colombia i 1980’erne. Scenografien og musikken er med til at skabe den rette stemning.

Serien er ikke for sarte sjæle. Der er masser af vold og grove scener. Men det er også en del af den barske virkelighed, som Narcos skildrer.

Med tre sæsoner på Netflix er der nok at se. Vi bliver hurtigt fanget af den intense fortælling og de komplekse karakterer.


When They See Us er rangeret som nummer 6 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
When They See Us | © Netflix

6. When They See Us

When They See Us fortæller den sande historie om fem unge mænd fra Harlem, der blev fejlagtigt anklaget for et brutalt overfald i Central Park.

Serien er skabt af den talentfulde instruktør Ava DuVernay. Hun har formået at skildre denne rystende begivenhed fra 1989 på en både rørende og skræmmende måde.

Skuespillerpræstationerne er intet mindre end fremragende. Især Jharrel Jerome som Korey Wise gør et uudsletteligt indtryk. Vi føler virkelig med karaktererne gennem deres forfærdelige oplevelser.

“When They See Us” giver os et vigtigt indblik i racemæssig uretfærdighed i retssystemet. Den viser, hvordan fordomme og fejl kan ødelægge uskyldige menneskers liv.

Serien har fået stor anerkendelse og var ifølge Netflix den mest sete serie i USA efter premieren. Det er ikke svært at forstå hvorfor – den er både gribende og tankevækkende.

Vi anbefaler varmt denne serie til alle, der søger en intens og meningsfuld seeroplevelse. Den er bestemt ikke let at se, men den er utrolig vigtig og vellavet.


Better Call Saul er rangeret som nummer 5 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Better Call Saul | © Sony Pictures Television via Netflix

5. Better Call Saul

Better Call Saul er en forløber til Breaking Bad. Den følger Jimmy McGill, en advokat med tvivlsomme metoder, på hans rejse mod at blive Saul Goodman.

Bob Odenkirk spiller hovedrollen som Jimmy/Saul, og han gør det helt utroligt. Hans karakter udvikler sig langsomt men sikkert gennem sæsonerne, og det er fascinerende at se.

Serien har også et stærkt persongalleri. Vi bliver især fanget af Kim Wexler, spillet af Rhea Seehorn. Hun er en kompleks karakter, der både støtter og udfordrer Jimmy.

Better Call Saul er ikke kun en krimi. Den udforsker også temaer som moral, ambition og konsekvenser af vores valg. Det gør den på en måde, der er både underholdende og tankevækkende.

Produktionsværdierne er i top. Fotograferingen, lydsiden og klipningen er alle med til at skabe en unik atmosfære. Vi bliver helt opslugt af seriens verden.

Hvis du er fan af Breaking Bad, er Better Call Saul et must-see. Men selv hvis du ikke har set Breaking Bad, kan du sagtens nyde denne serie. Den står nemlig helt fint på egne ben.


Arcane er rangeret som nummer 4 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Arcane | © Riot Games via Netflix

4. Arcane

“Arcane” er en animeret serie baseret på det populære spil “League of Legends”. Men bare rolig, du behøver ikke at hverken kende spillet eller være særligt vild med animation for at nyde serien.

Historien følger søstrene Vi og Jinx i byen Piltover. Vi ser deres forhold udvikle sig gennem spændende eventyr og konflikter. Animationen er simpelthen fantastisk. Hvert billede ligner et maleri i bevægelse.

Karaktererne er dybe og interessante. Vi kommer til at holde af dem alle, selv skurkene. Stemmearbejdet er også i top med Hailee Steinfeld som Vi.

Plottet er spændende og overraskende. Det holder os fanget fra start til slut. Serien behandler tunge emner som ulighed og magt, men på en måde børn også kan forstå.

“Arcane” er ikke bare god for en spil-baseret serie. Den er god, punktum. Vi anbefaler den varmt til alle, der elsker god animation og stærke historier.


The Office (US) er rangeret som nummer 3 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
The Office (US) | © NBCUniversal via Netflix

3. The Office (US)

Med the Office har vi at gøre med en serie der egentlig ikke har brug for nogen intro, men denne amerikanske mockumentary-sitcom er baseret på den britiske serie af samme navn. Den følger hverdagen for ansatte i et papirfirma i Scranton, Pennsylvania.

Serien har et fantastisk cast. Steve Carell spiller den akavede chef Michael Scott. Hans upassende jokes og mærkelige opførsel får os til at grine og krumme tæer på samme tid.

De andre karakterer er også skønne. Jim og Pam’s sød-akavede romance er helt uimodståelig. Dwight’s nørdede intensitet giver os mange gode grin.

“The Office” blander humor med hjerte på en unik måde. Den har sjove one-liners og pinlige øjeblikke. Men den viser også ægte venskaber og relationer mellem kolleger.

Seriens format med “talking heads” giver os indblik i karakterernes tanker. Det føles som om, vi kender dem personligt.

Med ni sæsoner er der masser at se. Vi kan ikke få nok af de skøre påfund på Dunder Mifflin. “The Office” er en af de sjoveste og mest elskede komedier nogensinde.


Sherlock er rangeret som nummer 2 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Sherlock | © BBC & artswood Films via Netflix

2. Sherlock

Denne moderne version af Sherlock Holmes foregår i nutidens London og giver et friskt pust til de klassiske detektivhistorier.

Benedict Cumberbatch er fantastisk som den excentriske Sherlock. Hans kemі med Martin Freeman som Dr. Watson er helt i top. De to skuespillere gør serien til noget særligt.

Hver episode er baseret på en af Arthur Conan Doyles originale fortællinger. Men historierne er opdateret til vores tid på en smart måde. Det giver serien et spændende twist.

Plottet i hver episode er kompliceret og holder os på tæerne. Vi bliver udfordret til at tænke med og gætte mysteriet, før Sherlock løser det.

Serien har flotte billeder af London og en cool stil. Tempoet er højt, og dialogen er skarp og ofte morsom. Vi griner tit, mens vi bider negle af spænding.

Med kun få, men lange episoder pr. sæson, er Sherlock perfekt til en hyggelig weekend med masser af snacks og god underholdning.


Breaking Bad er rangeret som nummer 1 på BedreEndBedst.dk's liste over de bedste serier på Netflix
Breaking Bad | © Sony Pictures Television via Netflix

1. Breaking Bad

Breaking Bad er uden tvivl en af de mest fantastiske serier, vi nogensinde har set på Netflix og derfor også vores topvalg til denne liste over de bedste serier på Netflix.

I serien følger vi Walter White, en kemilærer, der får en kræftdiagnose og beslutter sig for at lave metamfetamin.

Vi elsker, hvordan serien blander intense dramaøjeblikke med mørk humor. Bryan Cranston spiller Walter helt perfekt og viser os, hvordan en almindelig mand kan forvandle sig til noget helt andet.

Seriens plot er fyldt med overraskelser, der holder os på kanten af sofaen. Hvert afsnit føles som en rutsjebanetur af spænding og følelser.

Produktionsværdierne er også i top. Fotograferingen og musikken skaber en stemning, der virkelig trækker os ind i Breaking Bads verden.

Vi kan ikke få nok af de komplekse karakterer og deres forhold til hinanden. Jesse Pinkman, spillet af Aaron Paul, er især en favorit med sin rørende udvikling gennem serien.

Breaking Bad er simpelthen en must-watch for alle serieelskere. Den sætter nye standarder for, hvad TV kan være, og efterlader os altid med lyst til mere.