Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: De 12 Bedste Indiske Restauranter i København i 2024

Photo of author

Af BedreEndBedst

Opdateret

Når vi tænker på kulinariske oplevelser, skiller de indiske restauranter i København sig virkelig ud. Byen er hjemsted for en række restauranter, der tilbyder alt fra krydrede karryretter til friske naanbrød. Det er her, vi finder de autentiske smagsoplevelser, der glæder vores smagsløg.

Vi har været på en mission for at finde de bedste indiske restauranter i København, så du ikke behøver at lede længere. Disse steder lover ikke kun fantastisk mad, men også en uforglemmelig spiseoplevelse. Lad os sammen udforske de skjulte perler, hvor smagen af Indien lever i bedste velgående.

1. Urban Indian

Urban Indian

Urban Indian er virkelig et sted, der skiller sig ud i København. Med sin centrale beliggenhed er det nemt at finde, og tæt på store attraktioner som Tivoli og Strøget. Vi elsker den moderne indretning kombineret med varme og indbydende toner.

Menukortet byder på både vegetariske og ikke-vegetariske retter. Vi er især vilde med deres grillede kød og grøntsager, der tilberedes i autentiske lerovne. Du kan virkelig smage passionen i hver bid, fra de krydrede marinade og dufte til den rige smag.

Et stort plus er, at det er let at enten bestille takeaway eller nyde en hyggelig middag på stedet. Prøv deres signatur cocktails, som også bidrager til den særlige oplevelse. Stedet tilbyder også catering til både små og store events.

Hvad: Urban Indian
Hvor: H. C. Andersens Blvd. 11, København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

2. Al-Diwan

Al-Diwan

Al-Diwan er en fantastisk indisk restaurant, der tilbyder en bred vifte af retter inspireret af Nordindiske og Pakistanske traditioner. Restauranten er stolt af at genskabe de delikatesser, som de store Mughuler var kendt for. Vi føler os altid velkomne og værdsat, hver gang vi besøger dette sted.

Det er det perfekte sted for alle, der ønsker at opleve autentisk Mughlai-køkken. Med et team af dedikerede kokke og et venligt personale, får vi altid en uforglemmelig spiseoplevelse. Al-Diwan tilbyder også catering til særlige begivenheder, hvilket gør det til et godt valg for firmafester og bryllupper.

Beliggende på Vesterbrogade i København, er denne restaurant let tilgængelig og et besøg værd. Vi er især imponerede over deres mangfoldige menukort, som omfatter både klassiske favoritter og spændende nye retter.

Hvad: Al-Diwan
Hvor: Vesterbrogade 94, 1620 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

3. Zahida

Zahida

Vi besøgte Zahida og blev straks imponeret over deres historie. Brødrene, der står bag restauranten, åbnede denne perle for at ære deres mor, Zahida. Hun lærte dem kunsten at lave mad med kærlighed og omhyggelighed. Det mærkes i hver eneste ret, de serverer.

Restauranten specialiserer sig i moderne pakistansk køkken og bringer en fusion af traditionelle og moderne retter til København. Menuen har klassiske retter som Butter Chicken og Aloo Gobi, samt moderne kreationer som grillplatter og masala bøffer. Denne unikke blanding er en sand fornøjelse for smagsløgene.

Når vi var der, var stemningen varm og indbydende. Det er tydeligt, at de to brødre ønsker at tilbyde en oplevelse, der får hver gæst til at føle sig som en del af familien. For grupper tilbyder de endda en særlig ZAHIDA JOURNEY menu, der viser det bedste af deres køkken.

Hvad: Zahida
Hvor: Rømersgade 20, st, 1362 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

4. Rasoi

Rasoi

Vi fandt Rasoi som en skjult perle i København. Beliggende på Ørestads Boulevard, tilbyder dette sted en autentisk indisk madoplevelse. Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt med varme og en indbydende atmosfære.

Rasoi har en varieret menu, der inkluderer alt fra klassiske curry-retter til lækre specialiteter. De tilbyder også en særlig indisk brunch den første søndag i hver måned. Husk at bestille bord, da det hurtigt bliver fyldt op.

For dem, der ønsker en privat oplevelse, har Rasoi også et privat dining room. Perfekt til private arrangementer, møder og fester. Dette rum kan bookes til at skabe en mere intim atmosfære for særlige lejligheder.

Hvad: Rasoi
Hvor: Ørestads Blvd. 55, 2300 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

5. Tandoori Masala Vesterbro

Tandoori Masala Vesterbro

Tandoori Masala på Vesterbro er et must-visit for alle, der elsker autentisk indisk mad. Restauranten er kendt for sin varme og uformelle indretning, der skaber en hyggelig atmosfære. Vi blev mødt af et venligt personale, der straks fik os til at føle os velkomne.

Menuen bugner af lækre indiske retter, der spænder fra klassikere som Butter Chicken og Chicken Tikka Masala til vegetariske favoritter som Samosa og Chana Masala. Der er noget for enhver smag, og kokkene viser virkelig deres kærlighed til indisk mad gennem omhyggeligt afstemte krydderiblandinger.

En af de mest charmerende ting ved Tandoori Masala er deres evne til at tilbyde både en afslappet spiseoplevelse i restauranten og en praktisk take-away service. Det er perfekt til de aftener, hvor man vil nyde et godt måltid derhjemme uden at bruge timer i køkkenet.

Hvad: Tandoori Masala Vesterbro
Hvor: Halmtorvet 5, st th, 1700 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

6. Indian Swaad

Indian Swaad

Indian swaad er en fantastisk indisk og nepalesisk restaurant i hjertet af København. Vi prøvede deres Momos (dumplings), som er en af Nepal’s mest populære retter, og vi blev ikke skuffede! De smagte utroligt autentisk og måske endda bedre end dem, vi har prøvet i Nepal.

Deres Chicken Korma var også en stor favorit. Retten er kendt som en af de mest berømte indiske retter, og den var fyldt med smag og perfekt tilberedt. Samosaerne, som er fyldte med kartofler og krydderier, var også en stor succes ved vores bord.

Kunderne roser Indian swaad for deres gode mad og venlige personale. Flere gæster noterede, at restauranten havde en dejlig atmosfære og ægte nepalesiske og indiske retter. Det er klart, hvorfor denne restaurant er så populær blandt både lokale og besøgende.

Hvad: Indian Swaad
Hvor: Rosengården 14, st, 1174 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

7. Shezan

Shezan

Shezan er en fantastisk pakistansk restaurant i København. Vi blev straks imponeret over den varme og venlige atmosfære. Restauranten tilbyder en bred vifte af traditionelle pakistanske retter, der er spækket med smag.

Menuen inkluderer både klassiske og moderne pakistanske retter. Deres biryani og karryretter er et must-try. Maden er altid frisk og velsmagende, og portionerne er generøse. Der er også mulighed for takeaway, hvis du ønsker at nyde maden derhjemme.

Beliggenheden på Viktoriagade gør Shezan nem at finde. Det er også praktisk, hvis du er i området og har lyst til en hurtig, lækker bid. Personalet er imødekommende og hjælpsomme.

Hvad: Shezan
Hvor: Viktoriagade 22, 1655 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

8. Sahil Restaurant

Sahil Restaurant

Vi elsker at opleve autentisk pakistansk mad, og Sahil Restaurant i København skuffer ikke! Lige fra det øjeblik vi træder ind, bliver vi mødt med en varm og indbydende atmosfære.

Retterne er fyldt med smag og krydderier, som virkelig sender vores smagsløg på en rejse. Restauranten har et bredt udvalg af traditionelle pakistanske retter, hvilket gør det svært at vælge.

Vi sætter også pris på, at stedet er centralt placeret, hvilket gør det nemt at finde. Betjeningen er hurtig og venlig, og det er tydeligt, at personalet ønsker at give os den bedste oplevelse.

Hvad: Sahil Restaurant
Hvor: Havnegade 33, 1058 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

9. Kebabish

Kebabish

Kebabish er en af de steder, hvor vi straks føler os hjemme med dens autentiske indiske køkken. Menuen er fyldt med lækre retter lavet med kærlighed og krydderier til perfektion. Både kylling- og lammeretter serveres med ris og får os til at længes efter mere.

Restauranten er kendt for sin unikke shawarma, som er flamberet over åben ild og krydret til perfektion. Det hakkede kød med urter og krydderiblanding smelter i munden og giver en uforglemmelig smagsoplevelse.

Kebabish’s signaturretter, som kylling i sød sovs med nødder og tomater, er en af verdens mest kendte retter og skuffer ikke. Spinaten med feta ost er en fryd for smagsløgene, og kyllingen i krydret sovs får alt andet mad til at virke ligegyldigt.

Hvad: Kebabish
Hvor: Vesterbrogade 13, 1620 København

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

10. Tandoori Masala Nørrebro

Tandoori Masala Nørrebro

Vi har fundet en ægte perle på Nørrebro: Tandoori Masala. Denne restaurant er kendt for sin autentiske indiske mad og hyggelige atmosfære, hvilket gør den til et must at besøge. Vi blev imponeret over det venlige personale, der altid står klar til at guide os gennem menuen og tilpasse retten efter vores præferencer.

En af de ting, der skiller sig ud ved Tandoori Masala, er deres varierede menu. Fra klassikere som Butter Chicken og Chicken Tikka Masala til vegetariske retter som Samosa og Chana Masala, er der noget for enhver smag. Vi kan især anbefale deres Mango Lassi som en forfriskende afslutning på måltidet.

Restauranten tilbyder også takeaway, hvor vi kan tage de lækre krydderier og duften af koriander med hjem til familien. Det er en fantastisk mulighed for at nyde god indisk mad uden at skulle bruge tid på madlavningen. Vi værdsætter også deres cateringservice, der gør det nemt at give ethvert arrangement en farverig og smagfuld oplevelse.

Grundlæggeren, Mahmood Ul-Hussain, har skabt et sted, hvor hans kærlighed til det indiske køkken skinner igennem i hver ret. Hans baggrund og erfaring som kok giver fuld tillid til, at vi altid får serveret mad af høj kvalitet.

Hvad: Tandoori Masala Nørrebro
Hvor: Nørrebrogade 35, 2200 København N

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

11. Bindia Østerbro

Bindia Østerbro

Bindia Indisk Take Away & Dine-In Østerbro er en fantastisk destination for ægte indisk mad i København. Restauranten tilbyder en elegant og moderne atmosfære, hvor vi kan nyde klassiske nordindiske karryretter og tandoori-retter.

Ved vores besøg blev vi straks imponeret over den hurtige og søde betjening. Maden blev serveret hurtigere end forventet, og smagen var virkelig lækker og fuld af krydderier. Fra de saftige tandoori-retter til de fyldige karryretter – alt var simpelthen fantastisk.

En ting, der virkelig skiller sig ud ved Bindia, er deres ‘hent-selv’ tilbud. Vi kan spare op til 25% på vores ordrer, hvis vi bestiller online og henter maden selv. Det er en god deal, og det gør det nemmere at nyde deres lækre mad.

Hvad: Bindia Østerbro
Hvor: Blegdamsvej 130, 2100 København Ø

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.

12. Shahi

Shahi

Shahi Indian Restaurant er en af ​​Københavns ældste indiske restauranter. Vi elsker at besøge Shahi for deres autentiske indiske retter og den varme atmosfære. Restauranten har en klassisk indretning, og den eksklusive vintage-indiske mad gør oplevelsen helt speciel.

Vi blev især imponeret over, hvordan de håndplukker, tørrer og maler krydderierne selv. Dette giver retterne en unik og rig smag. Fra mildt aromatiske og cremede retter til de mere krydrede og brændende, der er noget for enhver smag.

Servicen på Shahi er også i top. Personalet er venligt og atmosfæren er indbydende. Det er et perfekt sted for dem, der ønsker at opleve ægte indisk gastronomi.

Hvad: Shahi
Hvor: Skindergade 42, 1159 København k

Se hele menuen og book bord på deres hjemmeside her.