Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: De 10 Bedste Piskeris i Test (2024)

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Et godt piskeris er et must i ethvert køkken. Det gør madlavning og bagning meget nemmere og sjovere. Vi har testet en masse forskellige piskeris for at finde de allerbedste.

Bedste Piskeris i Test 2024

Vi har samlet de 10 bedste piskeris, så du nemt kan vælge det rigtige til dit behov:

  1. Eva Solo Trio Piskeris 30cm
  2. Fiskars Functional Form Piskeris 29cm
  3. Rösle Flat Piskeris 27cm
  4. Zwilling Pro Piskeris 24cm
  5. OXO Good Grips Piskeris 28cm
  6. De Buyer Göma Piskeris 25cm
  7. Rösle Spiral Piskeris 22cm
  8. WMF Profi Plus Ballonpiskeris 25cm
  9. Tefal Ingenio Piskeris 29.23cm
  10. Rosendahl RÅ Piskeris 29cm

Der findes mange typer – både ballonpiskeris og flade piskeris i forskellige materialer og størrelser. Vi har set på kvalitet, design og pris, så du kan finde det perfekte piskeris til dine køkkenopgaver.

1. Eva Solo Trio Piskeris 30cm

Eva Solo Trio Piskeris 30cm

Eva Solo Trio Piskeris 30cm er et kvalitetspiskeris, der gør madlavningen både nemmere og sjovere. Dette piskeris er lavet af rustfrit stål med en silikonebelægning, hvilket giver det en god balance mellem holdbarhed og skånsomhed.

Med sine 30 cm er det perfekt til de fleste opgaver i køkkenet. Vi er vilde med dets alsidighed – det kan bruges til alt fra at piske æg til at røre dej.

✔️ Fordele:

  • Robust konstruktion i rustfrit stål
  • Silikonebelægning skåner gryder og skåle
  • God længde på 30 cm
  • Velegnet til opvaskemaskine
  • Praktisk ophængsøje

Designet er både funktionelt og flot. Den sorte silikone giver et moderne look, mens det rustfri stål sikrer lang levetid. Håndtaget ligger godt i hånden og gør det nemt at arbejde med.

Vi har bemærket, at piskeriset er let at rengøre. Det kan endda gå i opvaskemaskinen, hvilket er et stort plus i vores bog.

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er ideelt for dem, der vil have et holdbart redskab af høj kvalitet. Det passer perfekt til entusiaster, der bruger meget tid i køkkenet og værdsætter gode redskaber. Sammenlignet med andre piskeris i samme kategori skiller det sig ud med sin kombination af robusthed og skånsom brug.

Prisen ligger i den høje ende, men vi mener, at kvaliteten retfærdiggør investeringen. Det er et piskeris, der holder i mange år med den rette pleje.

2. Fiskars Functional Form Piskeris 29cm

Fiskars Functional Form Piskeris 29cm

Fiskars Functional Form Piskeris er et must-have i ethvert køkken. Dette 29 cm lange piskeris er designet til at gøre madlavningen nemmere og sjovere.

Vi elsker, hvordan dette piskeris ligger godt i hånden. Det gør piskning af både saucer og fløde til en leg. Den silikonbelagte overflade er en game-changer, der gør rengøringen super nem.

Spiralformen på dette piskeris er genial. Den sikrer, at vi undgår irriterende klumper i vores saucer. I stedet får vi en cremet og fløjlsagtig konsistens hver gang.

✔️ Fordele:

  • Silikonbelagt for nem rengøring
  • Spiralformet design forhindrer klumper
  • God længde på 29 cm
  • Ligger godt i hånden

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er perfekt til hverdagskokken. Det er særligt godt til dem, der ofte laver saucer og cremer. Sammenlignet med andre piskeris skiller det sig ud med sin nemme rengøring og effektive spiralform.

Prisen på omkring 47 kr. gør det til en overkommelig investering i køkkenudstyret. Vi har fundet, at det holder sig pænt i lang tid, så det er pengene værd.

Alt i alt er Fiskars Functional Form Piskeris et solidt valg. Det gør madlavningen nemmere og mere effektiv. Vi kan varmt anbefale det til alle, der vil opgradere deres køkkengrej.

3. Rösle Flat Piskeris 27cm

Rösle Flat Piskeris 27cm

Rösle Flat Piskeris 27cm er et praktisk redskab til køkkenet. Det er lavet af rustfrit stål og har en flad form, som gør det nemt at bruge i mindre skåle.

Dette piskeris er 27 cm langt og har en silikonebeklædning. Det betyder, at det kan tåle høje temperaturer op til 260°C. Vi kan derfor bruge det til både varme og kolde retter uden problemer.

Piskeriset er specielt godt til at blande mindre mængder ingredienser. Den flade form gør, at det kommer godt ned i hjørnerne af skålen.

✔️ Fordele:

  • Tåler høje temperaturer
  • Flad form til små skåle
  • Lavet af rustfrit stål
  • Kan gå i opvaskemaskinen

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er bedst til folk, der laver mindre portioner mad. Det er også godt for dem, der vil have et piskeris, der kan tåle varme. Det skiller sig ud ved at være fladt og kunne bruges i små skåle.

Prisen for Rösle Flat Piskeris 27cm ligger omkring 157 kr. Det er ikke det billigste piskeris, men kvaliteten er god.

Vi kan godt lide, at det er nemt at rengøre. Det kan bare smides i opvaskemaskinen efter brug. Det sparer tid i køkkenet.

Piskeriset har også en praktisk ophængsøje. Det gør det nemt at hænge op og have ved hånden, når vi skal bruge det.

Alt i alt er Rösle Flat Piskeris 27cm et godt valg for mange. Det er særligt nyttigt, hvis vi ofte laver mindre portioner eller har brug for et piskeris, der kan tåle høj varme.

4. Zwilling Pro Piskeris 24cm

Zwilling Pro Piskeris 24cm

Zwilling Pro Piskeris 24cm er et smart redskab til køkkenet. Det er lavet af rustfrit stål og har en længde på 24 cm, hvilket gør det nemt at håndtere. Vi er særligt glade for den silikonebelægning, som beskytter gryder og pander mod ridser.

Dette piskeris er perfekt til at piske fløde, lave saucer eller blande ingredienser. Det fungerer godt i både varme og kolde retter. Vi synes, det er praktisk, at det kan gå i opvaskemaskinen.

Designet er enkelt og stilrent, typisk for Zwilling-produkter. Det har et ophængsøje, så det er let at opbevare. Piskeriset føles solidt og holdbart i hånden.

✔️ Fordele:

  • Silikonebelægning beskytter mod ridser
  • Kan bruges direkte i gryder og pander
  • Tåler opvaskemaskine
  • Rustfrit stål i høj kvalitet
  • Praktisk ophængsøje

⭐ Anbefaling:

Vi mener, at Zwilling Pro Piskeris 24cm er ideelt for dem, der værdsætter kvalitet og vil beskytte deres køkkengrej. Det er særligt godt til mindre husholdninger eller som supplement til større piskeris.

Piskeriset skiller sig ud ved sin kombination af holdbarhed og skånsomhed. Vi synes, det er en god investering for folk, der ofte laver saucer eller mindre portioner af pisket fløde.

Alt i alt er Zwilling Pro Piskeris 24cm et alsidigt redskab. Det passer godt ind i et moderne køkken, hvor kvalitet og funktionalitet er i fokus. Vi er imponerede over, hvor nemt det er at bruge og rengøre.

5. OXO Good Grips Piskeris 28cm

OXO Good Grips Piskeris 28cm

OXO Good Grips Piskeris 28cm er et smart redskab til køkkenet. Det har en længde på 28 cm, hvilket gør det nemt at nå ned i dybe skåle og gryder.

Piskeriset har polerede rustfrie ståltråde, der er effektive til at piske æg, fløde, sauce og meget andet. Det mest iøjnefaldende ved dette piskeris er dets bløde non-slip håndtag.

Håndtaget er designet til at ligge godt i hånden og gøre det behageligt at arbejde med. Selv med våde hænder glider det ikke, hvilket er en stor fordel når man står og pisker.

✔️ Fordele:

  • Blødt non-slip håndtag
  • Rustfrie ståltråde
  • God længde til dybe skåle
  • Glider ikke i våde hænder

⭐ Anbefaling:

OXO Good Grips Piskeris 28cm er perfekt for dem, der ofte laver mad og bager. Det er særligt godt, hvis man har problemer med at holde fast om glatte redskaber.

Piskeriset skiller sig ud med sit komfortable håndtag og gode kvalitet. Det er måske ikke det billigste på markedet, men vi mener, at det er pengene værd for den ekstra komfort og holdbarhed.

Prisen for OXO Good Grips Piskeris 28cm ligger på omkring 75 kr, hvilket vi synes er fair for et køkkenredskab af denne kvalitet. Det er et godt valg for alle, der ønsker et pålideligt og behageligt piskeris til daglig brug i køkkenet.

6. De Buyer Göma Piskeris 25cm

De Buyer Göma Piskeris 25cm

De Buyer Göma Piskeris er et professionelt redskab, der gør madlavningen til en leg. Med sine 25 cm er det perfekt til de fleste opgaver i køkkenet. Vi har testet dette piskeris grundigt og er imponerede over dets ydeevne.

Piskeriset er lavet af rustfrit stål, hvilket gør det både holdbart og let at rengøre. Det kan endda tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er et stort plus i vores bog.

Det ergonomiske håndtag ligger godt i hånden og gør det nemt at piske i længere tid uden at blive træt. Vi synes, det er særligt godt til at lave saucer, piske æggehvider og røre i kagedej.

✔️ Fordele:

  • Lavet af rustfrit stål
  • Tåler opvaskemaskine
  • Ergonomisk håndtag
  • Velegnet til mange forskellige opgaver
  • Hygiejnisk og let at rengøre

⭐ Anbefaling:

De Buyer Göma Piskeris er ideelt for dem, der laver mad ofte og sætter pris på kvalitetsredskaber. Det skiller sig ud med sin professionelle kvalitet og alsidighed.

Piskeriset klarer sig godt i tests og har fået positive anmeldelser fra mange brugere. Vi er især glade for, hvor nemt det er at arbejde med, uanset om vi laver saucer, cremer eller emulsioner.

Selv om prisen er lidt højere end for nogle andre piskeris, mener vi, at kvaliteten retfærdiggør investeringen. Det er et redskab, der holder længe og gør madlavningen både sjovere og nemmere.

7. Rösle Spiral Piskeris 22cm

Rösle Spiral Piskeris 22cm

Rösle Spiral Piskeris 22cm er et must-have redskab i køkkenet for alle, der elsker at lave sovs og sauce. Dette piskeris skiller sig ud med sin unikke spiralform, der gør det nemt at nå alle hjørner af gryden.

Vi er imponerede over den gennemtænkte konstruktion. Den 22 cm lange spiral er perfekt til at komme helt ned i bunden af gryder og pander. Det gør det lettere at undgå klumper og opnå en glat konsistens.

Materialet er rustfrit stål af høj kvalitet. Det betyder, at piskeriset kan klare høje temperaturer – helt op til 260 grader. Det er ideelt, når vi laver varm sauce eller rører i en gryde på komfuret.

✔️ Fordele:

  • Spiralform når effektivt alle hjørner
  • Tåler temperaturer op til 260 grader
  • Lavet af holdbart rustfrit stål
  • Let at rengøre

⭐ Anbefaling:

Vi anbefaler Rösle Spiral Piskeris 22cm til alle, der ofte laver sauce og sovs. Det er særligt godt for dem, der værdsætter kvalitetsredskaber og vil have det bedste resultat. Spiralformen gør det unikt sammenlignet med traditionelle piskeris.

8. WMF Profi Plus Ballonpiskeris 25cm

WMF Profi Plus Ballonpiskeris 25cm

WMF Profi Plus Ballonpiskeris er et alsidigt redskab i køkkenet. Med en længde på 25 cm er det perfekt til både små og store opgaver. Vi elsker, hvordan det ligger godt i hånden og gør madlavningen sjovere.

Dette piskeris er lavet af høj kvalitet og har en flot sølvfarve. Det er designet til at passe til alle typer køkkengrej, selv gryder og pander med non-stick belægning.

Vi har opdaget, at det er super effektivt til at piske både cremer, saucer og supper. Den fine spiralform i enden sikrer, at maden ikke brænder på, og at vi når ud i alle hjørner af gryden.

✔️ Fordele:

  • Egnet til opvaskemaskine
  • Kan bruges på non-stick overflader
  • Ergonomisk håndtag
  • Fleksibel og holdbar

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er perfekt til dem, der laver mad ofte og værdsætter kvalitetsredskaber. Det skiller sig ud ved at være særligt velegnet til non-stick køkkengrej, hvilket ikke alle piskeris er.

Piskeriset er lavet af Cromargan og silikone, hvilket gør det utroligt holdbart. Vi har brugt det til alt fra at piske æg til at blande tykke saucer, og det klarer opgaven hver gang.

Det er rart, at vi bare kan smide det i opvaskemaskinen efter brug. Det gør rengøringen super nem, og vi sparer tid i køkkenet.

9. Tefal Ingenio Piskeris 29.23cm

Tefal Ingenio Piskeris 29.23cm

Tefal Ingenio Piskeris er et spændende valg for dem, der ønsker lidt mere farve i køkkenet. Dette piskeris skiller sig ud med sit livlige design i sort og rødt.

Med en længde på 29,23 cm er det et praktisk redskab til mange forskellige opgaver i køkkenet. Det er lavet af rustfrit stål, hvilket gør det holdbart og nemt at rengøre.

En af de fede ting ved dette piskeris er håndtaget. Det er lavet af plast og silikone, hvilket giver et godt greb. Det gør det behageligt at bruge, selv når vi skal piske i længere tid.

✔️ Fordele:

  • Farverigt og sjovt design
  • Rustfrit stål for holdbarhed
  • Ergonomisk håndtag i plast og silikone
  • Ophængsøje for nem opbevaring
  • Kan gå i opvaskemaskinen

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er perfekt for dem, der vil tilføje lidt sjov til deres køkkenredskaber. Det er også godt for folk, der leder efter et komfortabelt piskeris til længere tids brug.

Prisen på omkring 65 kr gør det til et overkommeligt valg. Det er hverken det billigste eller dyreste på markedet, men et solidt midtervalg.

Alt i alt er Tefal Ingenio Piskeris et godt valg for mange. Det kombinerer funktion med et sjovt design, hvilket kan gøre madlavningen lidt mere underholdende.

10. Rosendahl RÅ Piskeris 29cm

Rosendahl RÅ Piskeris 29cm

Rosendahl RÅ Piskeris er et smukt stykke køkkenudstyr, der forener funktion og design. Med sin længde på 29 cm ligger det godt i hånden og gør det nemt at piske både i små og store skåle.

Grebet er lavet af varmebehandlet asketræ, hvilket giver piskeriset et naturligt og elegant udseende. Det rustfrie stål med gunmetal-belægning gør det både holdbart og stilfuldt.

Vi er imponerede over de syv loops i rustfrit stål. De sikrer effektiv piskning og gør det nemt at få luft i æggehvider eller fløde.

✔️ Fordele:

  • Flot design med asketræsgreb
  • Syv loops for effektiv piskning
  • Holdbart materiale med gunmetal-belægning
  • God længde på 29 cm

⭐ Anbefaling:

Dette piskeris er perfekt til dem, der værdsætter kvalitet og design i køkkenet. Det skiller sig ud med sin kombination af naturmaterialer og moderne finish.

Piskeriset er en del af Rosendahls RÅ-serie, som er skabt i samarbejde med kok Jesper Vollmer. Det bærer præg af professionel indsigt og er lavet til at holde i mange år.

For os er det en fornøjelse at bruge et redskab, der både ser godt ud og fungerer fremragende. Det gør madlavningen lidt sjovere og mere inspirerende.

Hvordan man vælger det bedste piskeris

At vælge det rette piskeris kan gøre en stor forskel i køkkenet. Vi kigger på de vigtigste faktorer, der hjælper dig med at finde det perfekte redskab til dine behov.

Materialer og holdbarhed

Vi anbefaler at se på piskerisenes materialer først. Rustfrit stål er populært og holdbart. Det tåler høje temperaturer og kan ofte gå i opvaskemaskinen.

Silikone er et godt valg, hvis du vil undgå ridser i dine gryder og skåle. Det er fleksibelt og nemt at rengøre. Dog kan det miste formen over tid.

Nogle piskeris har en kombination af materialer. For eksempel et håndtag i plast og tråde i metal. Det giver både komfort og effektivitet.

Husk at tjekke, om piskeriset er samlet godt. Løse dele kan være irriterende og uhygiejniske.

Ergonomi og komfort

Vi ved, at et godt greb er vigtigt, især når vi pisker i længere tid. Et ergonomisk designet håndtag gør arbejdet lettere og mere behageligt.

Vægten spiller også en rolle. Et for let piskeris kan føles skrøbeligt, mens et for tungt kan blive trættende at bruge.

Længden på piskeriset er vigtig. Et kort piskeris er godt til små skåle, mens et længere er bedre til dybe skåle eller gryder.

Vi anbefaler at prøve forskellige typer, hvis det er muligt. Det giver en fornemmelse af, hvad der passer bedst til dine hænder og dit behov i køkkenet.

Forskellige typer af piskeris

bedste piskeris i test

Piskeris kommer i mange former og størrelser. De har hver deres fordele, afhængigt af hvad vi skal lave i køkkenet.

Ballonpiskeris vs. flad piskeris

Ballonpiskeris er de klassiske runde piskeris, vi kender. De er perfekte til at piske luft ind i æggehvider og fløde. Deres runde form gør det nemt at komme rundt i skålen. Vi bruger dem tit til at lave luftige kager og mousser.

Flade piskeris er derimod bedre til sauce og sovs. De har en flad bund, som gør det nemt at røre i bunden af en gryde. Vi kan nemt skrabe langs siderne og få alt med. De er også gode til at piske mel ud i væske uden klumper.

Valget mellem de to afhænger af, hvad vi skal lave. Til luftige retter er ballonpiskeris bedst. Til sovs og sauce er flade piskeris vinderen.

Elektriske piskeris

Elektriske piskeris gør det hårde arbejde for os. De er gode, når vi skal piske i lang tid eller har ondt i armene. Vi kan bruge dem til dej, creme og meget andet.

De findes i forskellige størrelser. Nogle er håndholdte, andre står på bordet. De håndholdte er nemme at bruge og rengøre. De store bordmodeller er stærkere og kan klare mere dej.

Elektriske piskeris sparer tid og kræfter. Men de kan også være dyre og larme. Vi skal vælge efter vores behov og budget.

Ofte stillede spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om piskeris. Vi har samlet de mest almindelige her og giver dig svarene, så du kan vælge det bedste piskeris til dine behov.

Hvordan vælger jeg det bedste piskeris til mit køkken?

Vi anbefaler at tænke over, hvad du mest bruger et piskeris til. Til tunge deje er et robust piskeris i metal bedst. Til lette opgaver som at piske æggehvider kan et lettere piskeris i silicone være fint.

Størrelsen er også vigtig. Et mindre piskeris er nemmere at håndtere, mens et større klarer større mængder hurtigere.

Hvilke materialer er mest holdbare for piskeris?

Rustfrit stål er super holdbart og tåler opvaskemaskine. Det er derfor vores favorit til daglig brug. Silicone er også slidstærkt og ridsefrit, men kan miste formen over tid.

Træ ser flot ud, men kræver mere vedligeholdelse og tåler ikke opvask.

Er der en mærkbar forskel mellem et spiral piskeris og et fladt piskeris?

Ja, der er faktisk stor forskel. Spiralformede piskeris er gode til at piske luft ind i f.eks. flødeskum og æggehvider. Flade piskeris er bedre til at røre i saucer og blande ingredienser.

Vi synes, det er smart at have begge typer i køkkenet.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et professionelt piskeris?

Et professionelt piskeris skal være robust og effektivt. Vi kigger efter tunge piskeris i rustfrit stål med tykke tråde. En komfortabel og skridsikker håndtag er også vigtig.

Eva Solo Trio og Rösle Flat er gode bud på professionelle kvalitetspiskeris.

Kan jeg finde et godt piskeris der ikke er elektrisk?

Helt sikkert! Mange af de bedste piskeris er manuelle. De giver dig fuld kontrol og er ofte mere holdbare end elektriske modeller.

Vores favoritter som Fiskars Functional Form og OXO Good Grips er alle manuelle og super effektive.

Hvordan opbevarer jeg mit piskeris bedst?

Vi hænger gerne vores piskeris op. Det sparer plads og holder dem i form. Hvis du lægger dem i en skuffe, så pas på de ikke bliver bøjet.

Sørg for at piskerisene er helt tørre før opbevaring for at undgå rust.