Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Købsguide: De 10 Bedste Duftpinde i Test (2024)

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Duftpinde er en fantastisk måde at tilføje en dejlig aroma til dit hjem. De kan hurtigt forvandle ethvert rum og skabe en indbydende stemning.

I denne artikel deler vi vores erfaringer med forskellige duftpinde. Vi kigger på ting som duftens styrke, hvor længe den holder, og om duften passer godt til forskellige rum. Du får også tips til, hvordan du bedst bruger duftpinde, så du får mest muligt ud af dem.

Bedste Duftpinde i Test 2024

Vi har testet en masse duftpinde for at finde de 10 bedste, så du nemt kan vælge den perfekte duft til dit hjem:

  1. Humdakin Ivory Duftpinde (250ml)
  2. Rituals The Ritual of Ayurveda Duftpinde (230ml)
  3. Skandinavisk SKOG Scent Diffuser Duftpinde (200ml)
  4. Meraki Diffuser Nordic Pine Duftpinde (120ml)
  5. Rituals The Ritual of Sakura Duftpinde (250ml)
  6. Rituals The Ritual of Jing Duftpinde (250ml)
  7. Meraki Diffuser Scandinavian Garden Duftpinde (120ml)
  8. Skandinavisk KOTO Duftpinde (200ml)
  9. Clean Space Liquid Reed Diffuser Fresh Linens Duftpinde (177ml)
  10. L:A BRUKET 201 Grapefruit Room Diffuser Duftpinde (200ml)

Forvandl dit hjem med disse top-duftpinde og oplev den perfekte balance mellem elegance og velvære!

1. Humdakin Ivory Duftpinde (250ml)

Humdakin Ivory Duftpinde (250ml)

Humdakin Ivory Duftpinde er en elegant og effektiv måde at tilføje en behagelig duft til dit hjem. Med 250 ml duftende væske og 10 pinde giver disse duftpinde en lang og vedvarende duftoplevelse.

Duftpindene spreder en mild og behagelig aroma af cedertræ og patchouli. Det skaber en varm og tryg atmosfære i rummet. Vi elsker, hvordan duften ikke er overvældende, men stadig mærkbar.

Flasken har et stilrent design, der passer godt ind i de fleste indretningsstile. Det gør duftpindene til både et praktisk og dekorativt element i hjemmet.

✔️ Fordele:

  • Mild og behagelig duft
  • Lang holdbarhed
  • Stilrent design
  • Skaber en varm atmosfære
  • Let at bruge

⭐ Anbefaling:

Vi synes, Humdakin Ivory Duftpinde er perfekte for dem, der ønsker en subtil og elegant duft i hjemmet. De passer særligt godt til folk, der foretrækker milde dufte og værdsætter minimalistisk design.

Duftpindene er nemme at bruge. Man skal bare sætte pindene i flasken og vende dem af og til for at forny duften. Det gør dem ideelle for travle mennesker, der gerne vil have et velduftende hjem uden meget besvær.

Vi har bemærket, at duften spreder sig jævnt i rummet og holder sig godt over tid. Det betyder, at man ikke behøver at skifte dem ud så ofte.

2. Rituals The Ritual of Ayurveda Duftpinde (230ml)

Rituals The Ritual of Ayurveda Duftpinde (230ml)

Rituals The Ritual of Ayurveda Duftpinde er en skøn tilføjelse til ethvert hjem. Disse duftpinde spreder en behagelig aroma af indisk rose og sød mandelolie. De giver en afslappende stemning i alle rum.

Vi elsker, hvordan duften fylder rummet uden at være overvældende. Den er perfekt til stuen, badeværelset eller soveværelset. Duftpindene varer længe og holder duften frisk i flere uger.

Ayurveda-temaet giver produktet en ekstra dimension. Det minder os om gamle indiske traditioner for velvære og balance. Det føles som en lille luksus i hverdagen.

✔️ Fordele:

  • Spreder en mild og behagelig duft
  • Baseret på naturlige ingredienser
  • Varer i lang tid
  • Kan bruges i alle rum
  • Giver en afslappende effekt

⭐ Anbefaling:

Disse duftpinde er bedst til folk, der ønsker at skabe en rolig atmosfære hjemme. De passer godt til dem, der sætter pris på naturlige dufter og ayurvediske traditioner.

Emballagen er stilren og passer ind i de fleste hjem. Det gør duftpindene til en fin gaveidé. Vi synes, at prisen er rimelig for kvaliteten og mængden.

En ting at huske er at vende pindene af og til. Det hjælper med at holde duften frisk. Vi anbefaler også at prøve forskellige placeringer for at finde den bedste spredning af duften.

Alt i alt er Rituals The Ritual of Ayurveda Duftpinde et godt valg for dem, der vil tilføje en behagelig duft til deres hjem. De giver en dejlig oplevelse og er nemme at bruge.

3. Skandinavisk SKOG Scent Diffuser Duftpinde (200ml)

Skandinavisk SKOG Scent Diffuser (200ml)

Skandinavisk SKOG Scent Diffuser Duftpinde er en duftspreder, der bringer skovens friske dufte ind i hjemmet. Den kommer i en elegant 200 ml glasflaske med otte træduftpinde. SKOG betyder “skov” på svensk, og duften er inspireret af de nordiske skove.

Duften blander fyrrenåle, grankogler, birkesaft og liljekonval. Det giver en ægte fornemmelse af at være omgivet af træer og planter. Vi synes, at den skaber en dejlig, naturlig atmosfære i rummet.

Flasken er lavet af 30% genbrugsglas, hvilket er godt for miljøet. Indholdet er 100% vegansk, så den passer til alle hjem. Duften kan holde i omkring tre måneder, så man får lang tids glæde af den.

✔️ Fordele:

  • Naturlig skovduft
  • Miljøvenlig flaske
  • Vegansk indhold
  • Lang holdbarhed

⭐ Anbefaling:

Vi synes, SKOG er perfekt til naturelskere og dem, der vil bringe lidt af skovens ro ind i hjemmet. Den passer godt i stuen eller soveværelset, hvor man kan nyde den friske duft.

Prisen ligger på omkring 300 kr, hvilket vi synes er rimeligt for kvaliteten. Man kan finde den i flere forskellige butikker både online og fysisk. Det er smart, at man kan genopfylde flasken, så man ikke behøver købe en ny hver gang.

Vi er vilde med, hvordan SKOG vækker minder om skovture og frisk luft. Det er en nem måde at få naturen ind, selv når man bor i byen. Duften er ikke for kraftig, men giver en behagelig baggrund i rummet.

4. Meraki Diffuser Nordic Pine Duftpinde (120ml)

Meraki Diffuser Nordic Pine (120ml)

Meraki Diffuser Nordic Pine Duftpinde er en lækker duftfrisker, der kan sprede en dejlig skovagtig aroma i hele hjemmet. Den kommer i en flot 120 ml flaske med et mørkt, retro-inspireret design, som passer godt ind i de fleste indretningsstile.

Duften af nordisk fyr er frisk og indbydende. Den minder om en varm forårsdag i skoven og kan virkelig løfte stemningen i et rum. Vi elsker, hvordan den skaber en hyggelig og afslappende atmosfære.

Diffuseren består af syv duftpinde, der suger væsken op og spreder duften jævnt. Den er nem at bruge – bare sæt pindene i flasken, og voilà! Duften vil langsomt fylde rummet.

✔️ Fordele:

  • Frisk og naturlig duft af nordisk fyr
  • Stilfuldt og dekorativt glasdesign
  • Nem at bruge med duftpinde
  • Varer længe (120 ml)
  • Kan bruges i alle rum

⭐ Anbefaling:

Meraki Diffuser Nordic Pine Duftpinde er perfekt til dig, der elsker naturlige dufte og gerne vil have dit hjem til at dufte som en frisk skovtur. Den passer særligt godt i stuen, entréen eller på badeværelset.

Vi synes, at denne diffuser er et godt valg, hvis du leder efter en mild, men mærkbar duft. Den er ikke overvældende, men giver en behagelig baggrundsnote, der kan nydes hele dagen.

Prisen ligger midt i feltet for kvalitetsduftpinde. Vi mener, at det er en god investering, da den både dufter godt og ser flot ud. Det er en diffuser, der både forkæler næsen og øjnene.

5. Rituals The Ritual of Sakura Duftpinde (250ml)

Rituals The Ritual of Sakura Duftpinde (250ml)

Rituals The Ritual of Sakura Duftpinde er en favorit blandt mange duftentusiaster. Denne 250 ml flaske spreder en dejlig duft af kirsebærblomst og rismælk i dit hjem.

Vi elsker, hvordan disse duftpinde skaber en rolig og afslappende atmosfære. De giver en fornemmelse af fornyelse og kan gøre hver dag til en ny start.

Flasken er lavet af genbrugsglas, hvilket er et plus for miljøbevidste forbrugere. Det passer perfekt ind i Rituals’ filosofi om bæredygtighed og luksus på samme tid.

Duften holder i næsten 3 måneder, så man får virkelig valuta for pengene. Det er en elegant måde at parfumere hjemmet på uden brug af stearinlys eller spraydåser.

✔️ Fordele:

  • Lavet af genbrugsglas
  • Holder i op til 3 måneder
  • Skaber en rolig atmosfære
  • Mild og behagelig duft

⭐ Anbefaling:

Vi synes, disse duftpinde er perfekte til dem, der ønsker at skabe en fredfyldt stemning i hjemmet. De er også ideelle for folk, der sætter pris på miljøvenlige produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Duftpindene kan bruges i enhver af Rituals’ luksuriøse holdere, så man kan nemt skifte mellem forskellige dufte. Vi anbefaler at bruge nye pinde, når man skifter til en ny flaske for at få den bedste duftoplevelse.

6. Rituals The Ritual of Jing Duftpinde (250ml)

Rituals The Ritual of Jing Duftpinde (250ml)

Rituals The Ritual of Jing Duftpinde er en skøn måde at skabe en afslappende atmosfære i hjemmet. Disse duftpinde spreder en mild og beroligende duft, der kan hjælpe med at reducere stress og fremme ro.

Med en holdbarhed på omkring tre måneder giver disse duftpinde langvarig nydelse. De passer perfekt sammen med andre produkter fra Jing-kollektionen, som f.eks. duftlys.

Duftpindene er nemme at bruge. Vi sætter dem bare i den medfølgende vase og lader duften sprede sig naturligt i rummet. Det er en vedligeholdelsesfri måde at parfumere vores hjem på.

✔️ Fordele:

  • Spreder en mild og beroligende duft
  • Holder i ca. tre måneder
  • Nem at bruge og vedligeholde
  • Kombineres godt med andre Jing-produkter

⭐ Anbefaling:

Disse duftpinde er ideelle for folk, der ønsker at skabe en afslappende stemning derhjemme. De er særligt gode til soveværelset eller stuen, hvor vi gerne vil slappe af efter en lang dag.

Vi synes, at Rituals The Ritual of Jing Duftpinde er et godt valg for dem, der sætter pris på kvalitetsdufte. De er lidt dyrere end nogle andre mærker, men kvaliteten og den langvarige duft gør dem til en god investering.

Duften er subtil og ikke overvældende, hvilket vi virkelig sætter pris på. Det betyder, at vi kan nyde den uden at blive trætte af den over tid.

Alt i alt er vi imponerede over disse duftpinde. De leverer præcis det, de lover – en behagelig, afslappende duft, der varer ved. Vi kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at tilføje lidt luksus og ro til deres dagligdag.

7. Meraki Diffuser Scandinavian Garden Duftpinde (120ml)

Meraki Diffuser Scandinavian Garden (120ml)

Meraki Diffuser Scandinavian Garden Duftpinde er en lækker duftfrisker, der kan sprede en dejlig aroma i hjemmet. Den kommer med 120 ml duftende væske og 7 duftpinde, som suger væsken op og frigiver duften i rummet.

Duften beskrives som mild og sanselig med toner af Scandinavian Garden. Det lyder som en frisk og indbydende duft, der kan passe godt ind i de fleste hjem.

Vi synes, at denne diffuser er ideel til at skabe en hyggelig stemning i stuen, entréen eller soveværelset. Den kan give et behageligt velkomstpust, når man kommer hjem.

✔️ Fordele:

  • Spreder en mild og behagelig duft
  • Kommer med 7 duftpinde
  • Passer godt ind i skandinavisk indretning
  • Kan bruges i forskellige rum

⭐ Anbefaling:

Denne duftfrisker er perfekt for dem, der ønsker en subtil og frisk duft i hjemmet uden at det bliver for overvældende. Den passer særligt godt til folk, der elsker skandinavisk stil og naturlige dufte.

Prisen ligger omkring 90-100 kr, hvilket vi synes er ret rimeligt for et kvalitetsprodukt fra Meraki. Det er hverken det billigste eller dyreste på markedet.

En ting at huske på er, at duftintensiteten kan justeres ved at vende pindene. Jo flere pinde man bruger, jo stærkere bliver duften. Det giver god mulighed for at tilpasse efter behov.

Alt i alt virker Meraki Diffuser Scandinavian Garden Duftpinde som et godt valg for dem, der vil have en diskret og frisk duft i hjemmet. Den simple skandinaviske æstetik er også et plus i vores bog.

8. Skandinavisk KOTO Duftpinde (200ml)

Skandinavisk KOTO Duftpinde (200ml)

Skandinavisk KOTO duftpinde tilbyder en skøn måde at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet. Disse duftpinde kommer i en elegant glasflaske på 200 ml med en dekorativ ring af birketræ.

Duften er inspireret af de skandinaviske skove og bringer naturen ind i vores stuer. Den milde duft spreder sig langsomt og behageligt i rummet uden at være overvældende.

Vi elsker, at Skandinavisk bruger vegetabilske olier i deres duftpinde. Det gør produktet mere miljøvenligt og skånsomt for indeklimaet.

✔️ Fordele:

  • Lang holdbarhed på over 3 måneder
  • Lavet med naturlige vegetabilske olier
  • Elegant design med glasflaske og birketræsring
  • Mild og behagelig duft

Sættet indeholder 8 pinde af høj kvalitet. De sikrer en god spredning af duften og holder længe.

Glasflasken kan genbruges, når duftpindene er brugt op. Vi synes, det er en fin detalje, der reducerer spild.

⭐ Anbefaling:

Disse duftpinde er perfekte for dem, der ønsker at tilføje et strejf af skandinavisk natur til deres hjem. De passer godt ind i en nordisk indretningsstil.

Prisen ligger i den højere ende, men kvaliteten matcher. Vi mener, at den lange holdbarhed og det flotte design retfærdiggør investeringen.

Alt i alt er Skandinavisk KOTO duftpinde et lækkert valg for duftentusiaster. De skaber en dejlig stemning og er samtidig et flot indretningselement.

9. Clean Space Liquid Reed Diffuser Fresh Linens Duftpinde (177ml)

Clean Space Liquid Reed Diffuser Fresh Linens (177ml)

Clean Space Liquid Reed Diffuser Fresh Linens er en skøn duftpind, der kan fylde dit hjem med en frisk duft af nyvasket sengetøj. Den kommer i en 177 ml flaske, som giver lang holdbarhed. Vi elsker, hvordan den spreder en ren og forfriskende atmosfære i rummet.

Duften minder os om blødt vasketøj, der lige er taget af tørresnoren. Det er en behagelig og ikke for overvældende duft, som de fleste vil kunne lide. Den passer godt ind i både soveværelset og stuen.

Prisen på denne duftpind varierer lidt. Vi har set den til omkring 223 kr. på tilbud, men normalt koster den omkring 269 kr. Det er en god pris for kvaliteten og mængden.

✔️ Fordele:

  • Lang holdbarhed med 177 ml
  • Frisk duft af rent vasketøj
  • Spreder duften jævnt i rummet
  • God til både soveværelse og stue

⭐ Anbefaling:

Denne duftpind er perfekt til dig, der elsker duften af rent vasketøj. Den passer godt til dem, der ønsker en frisk og ren duft i hjemmet uden at det bliver for kraftigt.

Vi synes, at Clean Space har ramt plet med denne duft. Den er ikke for sød eller kunstig, men giver bare en dejlig fornemmelse af renhed. Flasken ser også pæn ud, så den kan sagtens stå fremme som en del af indretningen.

En ting vi godt kan lide ved denne duftpind er, at den ikke er for overvældende. Nogle duftpinde kan være lidt for kraftige, men denne her rammer en god balance. Du får en behagelig duft uden at det bliver for meget.

Alt i alt er Clean Space Liquid Reed Diffuser Fresh Linens et godt valg, hvis du leder efter en duftpind med en ren og frisk duft. Den giver dit hjem en dejlig atmosfære og holder længe.

10. L:A BRUKET 201 Grapefruit Room Diffuser Duftpinde (200ml)

L:A BRUKET 201 Grapefruit Room Diffuser (200ml)

L:A BRUKET 201 Grapefruit Room Diffuser er en lækker duftpind, der kan fylde vores hjem med en frisk og syrlig duft af grapefrugt. Den kommer i en flot, mørk glasflaske på 200 ml, som passer godt ind i de fleste indretningsstile.

Vi elsker, hvordan denne duftspreder skaber en hyggelig stemning i rummet. Den har en dejlig aroma med noter af grapefrugt og et strejf af citrus, som giver en opløftende fornemmelse.

Diffuseren bruger naturlige ingredienser og er lavet med omtanke for miljøet. Den indeholder et miljøvenligt opløsningsmiddel, der kommer fra bæredygtige kilder.

✔️ Fordele:

  • Frisk og syrlig grapefrugtduft
  • Flot design i mørkt glas
  • Naturlige ingredienser
  • Miljøvenlig fremstilling
  • Skaber en behagelig atmosfære

⭐ Anbefaling:

L:A BRUKET 201 Grapefruit Room Diffuser er perfekt til dem, der ønsker en forfriskende duft i hjemmet og samtidig går op i bæredygtighed og naturlige produkter.

Duftpindene er nemme at bruge og kræver minimal vedligeholdelse. Vi skal bare vende pindene en gang imellem for at forny duften. Det gør dem ideelle til travle mennesker, der gerne vil have et velduftende hjem uden meget besvær.

Prisen på omkring 419-510 kr. placerer denne diffuser i den øvre ende af prisskalaen. Men kvaliteten og den lange holdbarhed gør, at vi synes, den er pengene værd for dem, der værdsætter luksus i hverdagen.

Hvad er Duftpinde?

bedste duftpinde

Duftpinde er en populær måde at sprede dejlig duft i hjemmet. De består af en beholder med duftolie og tynde pinde, der suger olien op og afgiver duften i rummet.

Historie og Oprindelse

Vi kan spore duftpindenes historie tilbage til oldtidens Egypten. Her brugte man røgelse og olier til at skabe velduftende rum. Men den moderne duftpind, som vi kender den i dag, blev opfundet i 1990’erne.

I starten var duftpinde mest populære i luksusbutikker og spa-centre. Men snart spredte de sig til almindelige hjem. Folk elskede den nemme måde at få dejlig duft uden at tænde stearinlys.

I dag finder vi duftpinde i mange former og duftvarianter. Fra friske citrusdufte til bløde blomsternoter. Der er noget for enhver smag og ethvert rum.

Hvordan virker de?

Duftpinde virker ved en simpel, men effektiv metode. Her er hvordan:

  1. Pindene suger olien op fra beholderen
  2. Olien fordamper langsomt fra pindene
  3. Duften spreder sig i rummet

Jo flere pinde man bruger, jo stærkere bliver duften. Man kan vende pindene en gang imellem for at forny duften. Det er en god idé at placere duftpindene væk fra direkte sollys og træk.

Duftpinde holder typisk i 2-3 måneder. Derefter skal man skifte olien og pindene ud. På den måde kan vi nyde en frisk duft i lang tid.

Fordele ved at bruge Duftpinde

bedste duftpinde i test

Duftpinde er et fantastisk valg, når vi ønsker at friske vores hjem op på en nem måde. De giver os mulighed for at skabe en dejlig atmosfære uden besvær.

Lugtkontrol

Duftpinde er super gode til at fjerne dårlige lugte i hjemmet. Vi slipper for ubehagelige dufte fra madlavning, kæledyr eller fugtige rum. Pindene spreder en behagelig duft, der dækker over de mindre rare lugte.

De virker hele tiden, så vi behøver ikke tænde og slukke for noget. Det er smart, når vi vil have frisk luft, men ikke orker at tænde stearinlys eller spraye rumspray.

Duftpindene er også gode i små rum som badeværelset eller entréen. Her kan de hurtigt gøre luften frisk og indbydende.

Skaber en hyggelig stemning

Med duftpinde kan vi nemt skabe den rette stemning i vores hjem. Vi kan vælge dufte, der passer til årstiden eller vores humør. Om sommeren kan vi bruge friske citrusdufte, og om vinteren kan vi gå efter varme krydderier.

Duftene kan hjælpe os med at slappe af efter en lang dag. De kan også gøre vores hjem mere indbydende, når vi får gæster. Det er en nem måde at gøre vores rum mere hyggelige på.

Vi kan endda bruge forskellige dufte i forskellige rum. På den måde kan vi skabe en særlig stemning i hvert område af vores hjem.

Aromaterapi og Velvære

Duftpinde kan også være gode for vores velvære. Nogle dufte kan hjælpe os med at slappe af og reducere stress. Andre kan give os mere energi eller hjælpe os med at fokusere.

For eksempel kan lavendel hjælpe os med at falde i søvn. Citrus kan gøre os mere vågne og opmærksomme. Og pebermynte kan være god, når vi skal koncentrere os.

Vi kan vælge dufte, der passer til vores behov i løbet af dagen. Det kan være med til at forbedre vores humør og gøre hverdagen lidt lettere.

Sådan vælger du de bedste Duftpinde

Vi har samlet nogle gode råd til at finde de perfekte duftpinde til dit hjem. Det handler om at vælge kvalitetsprodukter med dufte, der passer til dine rum og din smag.

Ingredienser og Kvalitet

Når vi leder efter duftpinde, kigger vi altid på ingredienserne først. Naturlige olier giver ofte en renere og mere langvarig duft end syntetiske. Vi går efter pinde lavet af absorberende materialer som rattan eller træfiber. De suger duften bedre op og spreder den jævnt.

Kvaliteten af olien er også vigtig. Koncentrerede olier holder længere og dufter kraftigere. Vi anbefaler at undgå billige produkter med meget alkohol, da de fordamper hurtigt.

Beholderen spiller også en rolle. Glas eller keramik er bedst, fordi de ikke reagerer med olien. En smal åbning hjælper med at kontrollere fordampningen.

Duftprofiler

Valg af duft er meget personligt, men vi har nogle tips. Til stuen passer bløde, varme dufte som vanilje eller sandeltræ godt. I køkkenet er friske citrus- eller urtedufte gode til at neutralisere madlugte.

Vi elsker lavendel eller jasmin til soveværelset – de har en afslappende effekt. Til badeværelset er rene dufte som bomuld eller linned populære.

Prøv at matche duften med årstiden. Lette blomsterdufte om foråret, friske havdufte om sommeren. Om efteråret er krydrede dufte hyggelige, mens gran og kanel er perfekte til vinteren.

Husk, at duftpinde spreder sig, så vælg noget, du kan lide at have i hele rummet.

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål om duftpinde her. Læs videre for at få svar på alt fra sundhedsrisici til tips om at finde de bedste tilbud.

Er der nogen sundhedsrisici ved at bruge duftpinde i hjemmet?

Duftpinde er generelt sikre at bruge, men nogle mennesker kan være følsomme over for stærke dufte. Vi anbefaler at lufte ud jævnligt og ikke overdrive brugen af duftpinde.

Hvordan finder man det bedste tilbud på Meraki duftpinde?

Vi har erfaret, at det bedste er at holde øje med sæsontilbud og udsalg. Tilmeld dig nyhedsbreve fra forhandlere af Meraki produkter for at få besked om gode tilbud.

Hvilke duftpinde fra Rituals anbefales for en frisk og behagelig duft?

Vi er særligt glade for Rituals The Ritual of Sakura duftpinde. De giver en let og frisk duft af kirsebærblomst, som er behagelig uden at være overvældende.

Hvorfor er det, at nogle duftpinde ikke dufter så kraftigt som forventet?

Det kan skyldes flere ting. Rummets størrelse, luftfugtighed og temperatur spiller ind. Prøv at vende pindene oftere eller tilføj flere pinde for at øge duftintensiteten.

Hvor længe kan man forvente, at en normal størrelse duftpinde holder?

En standard 250 ml duftpinde holder typisk 2-3 måneder. Det afhænger dog af faktorer som rummets størrelse og hvor mange pinde man bruger.

Hvor mange duftpinde er det ideelt at bruge i et rum for den bedste effekt?

Vi anbefaler at starte med 3-5 pinde i et almindeligt rum. Juster antallet efter behov. Brug færre i små rum og flere i større rum for at opnå den ønskede duftintensitet.