Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: De 7 Bedste Italienske Restauranter i Odense i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Er du på udkig efter en smag af Italien midt i Odense? Du er heldig, for byen har mange lækre italienske restauranter at vælge imellem. Vi har samlet en liste over de 7 bedste italienske spisesteder i Odense, så du kan nyde autentisk pasta, pizza og andre italienske specialiteter.

Fra hyggelige familiedrevne trattoriaer til moderne og elegante restauranter – Odense har noget for enhver smag og pengepung. Vi har besøgt en række italienske restauranter i byen og vurderet dem ud fra madkvalitet, stemning og service. Vores top 7-liste giver dig et godt udgangspunkt for at finde din nye yndlingsrestaurant med italiensk mad i Odense.

1. Marcantonio

Marcantonio er nummer 1 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

Marcantonio byder på en autentisk smagsoplevelse, der får os til at drømme om solrige dage i Italien.

Restaurantens hyggelige atmosfære og venlige personale giver os en varm velkomst. Vi elsker deres hjemmelavede pasta og sprøde pizzaer med friske råvarer. Det er tydeligt, at kokken har en passion for det italienske køkken.

Menuen byder på klassiske retter som carbonara og margherita pizza, men også spændende specialiteter. Vi anbefaler at prøve deres daglige tilbud – det er altid en god overraskelse!

Priserne er rimelige, og portionerne generøse. Det er et perfekt sted for både en romantisk middag og en hyggelig aften med vennerne. Husk at bestille bord i weekenden, da stedet er populært blandt lokale og turister.

Hvad: Marcantonio
Hvor: Vintapperstræde 8, 5000 Odense C

2. I Pupi Siciliani

I Pupi Siciliani er nummer 2 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

I Pupi Siciliani byder på en autentisk italiensk oplevelse, der får os til at føle, at vi er taget på ferie til Middelhavet.

Restauranten er åben fra onsdag til lørdag og serverer lækre retter i aftenens løb. Det er smart at bestille bord på forhånd, da stedet er populært blandt både lokale og turister.

Menuen er fyldt med traditionelle sicilianske specialiteter, der får vores smagsløg til at danse. Vi er især vilde med deres friske pasta og seafood-retter, som smager himmelsk.

Stemningen på I Pupi Siciliani er hyggelig og afslappet. Det er det perfekte sted at nyde en lang middag med venner eller familie, mens vi lader os forføre af de italienske smagsoplevelser.

Hvad: I Pupi Siciliani
Hvor: Vindegade 73, 5000 Odense

3. Ribelli

Ribelli er nummer 3 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

Restaurant Ribelli er ikke bare endnu en italiensk restaurant. Her bliver de klassiske retter fortolket på helt nye måder, og det er tydeligt, at køkkenet ikke er bange for at udfordre traditionerne.

Stemningen i restauranten er både hyggelig og elegant. Indretningen er gennemtænkt, og det er med til at skabe en unik oplevelse, hver gang man besøger stedet. Vi elsker, hvordan maden går hånd i hånd med atmosfæren.

Ribelli’s menu er en spændende blanding af italiensk fine dining med et fynsk twist. De bruger lokale råvarer fra Fyn og kombinerer dem med italienske smagsnuancer. Det giver nogle overraskende og lækre smagsoplevelser, som vi sent vil glemme.

Servicen på Ribelli er i top. Personalet er engagerede og gør deres bedste for at give gæsterne en mindeværdig aften. Vi kan varmt anbefale at prøve deres vine, som primært er italienske, men de har også nogle spændende danske vine på kortet.

Hvad: Ribelli
Hvor: Gravene 4, 5000 Odense

4. Della Nonna

Della Nonna er nummer 4 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

Della Nonna er et hyggeligt lille sted, der serverer autentiske italienske pizzaer.

Pizzeriaet åbnede i 2010 og er ejet af Filippo Torino. Han har mange års erfaring med italiensk mad, da han tidligere drev en restaurant i samme område.

Della Nonna fokuserer på traditionelle pizzaer lavet med de bedste råvarer. Stedet er kun til takeaway, men det gør ikke oplevelsen mindre speciel. Vi elsker at tage vores pizza med ned til den nye havnefront.

Hvis du vil smage ægte italiensk pizza i Odense, er Della Nonna et must. Vi anbefaler at ringe og bestille på forhånd, da stedet er populært blandt lokalbefolkningen.

Hvad: Della Nonna
Hvor: Thomas B. Thriges Gade 91, 5000 Odense

5. La Dolce Vita

La Dolce Vita er nummer 5 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

La Dolce Vita er mere end bare en restaurant – det er en rejse til Italien. Her kan vi nyde autentiske italienske retter lavet fra bunden med kærlighed og passion.

Menukortet byder på et væld af lækkerier. Fra delikate antipasti til sprøde pizzaer og lækre pastaretter – her er noget for enhver smag. Vi faldt især for deres entrecote med trøffel-champignonsauce, som kokken anbefalede. Det var simpelthen himmelsk!

Stemningen er hyggelig og afslappet, præcis som man forventer det i Italien. Ejeren er altid klar med en snak og sørger for, at vi føler os hjemme. Servicen er i top, og personalet deler gerne deres passion for maden og vinen med os.

Vinelskere vil også blive glade her. La Dolce Vita har en fin samling af italienske vine, der komplimenterer maden perfekt. Og glem ikke at prøve deres tiramisu – den er blandt de bedste, vi har smagt!

Hvad: La Dolce Vita
Hvor: Bangs Boder 32, 5000 Odense

6. La Piazzetta

La Piazzetta er nummer 6 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

La Piazzetta er et charmerende italiensk pizzeria, der bringer en bid af Italien til den fynske hovedstad.

Her laver de autentiske pizzaer med kærlige italienske hænder. Vi blev imponerede over deres dedikation til at bruge friske råvarer fra både Italien og Danmark. Det giver pizzaerne en unik smag, der virkelig skiller sig ud.

Menuen byder på både klassiske favoritter og mere utraditionelle pizzaer. Der er noget for enhver smag. Ud over pizza tilbyder de også hjemmelavede foccaciaer og lækre pastaretter.

Stemningen i restauranten er hyggelig og afslappet. Det føles næsten som at træde ind i en lille italiensk oase midt i Odense. Vi kan varmt anbefale at spise på stedet, men takeaway er også en mulighed.

Hvad: La Piazzetta
Hvor: Vindegade 88, 5000 Odense

7. Mamma’s

Mamma's er nummer 7 på listen over de bedste italienske restauranter i Odense

Vi elsker den hyggelige stemning hos Mamma’s i hjertet af Odense. Det er et ægte familiested, hvor både store og små kan nyde lækker italiensk mad.

Pizzaerne er pizzeriaets stolthed. De har en tynd, sprød bund og er toppet med friske råvarer. Vi kan især anbefale deres klassiske Margherita eller den mere eventyrlystne Quattro Formaggi.

Ud over pizza byder menuen også på pasta, salater og andre italienske retter. Portionerne er generøse, og priserne er rimelige. Det gør Mamma’s til et godt valg for en hyggelig middag med venner eller familie.

Servicen er venlig og afslappet. Personalet er altid klar med et smil og gode anbefalinger, hvis man er i tvivl om menuvalget.

Hvad: Mamma’s
Hvor: Klaregade 4, 5000 Odense