Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: Her er 9 af de Bedste Frisører i Aarhus i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Leder du efter en dygtig frisør i Aarhus? Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge blandt de mange gode saloner i byen. Det er jo vigtigt at finde en frisør, der forstår dine ønsker og kan give dig den perfekte frisure.

Vi har samlet en liste over de 10 bedste frisører i Aarhus, så du kan få et godt overblik. Vores guide er baseret på både personlige erfaringer og anmeldelser fra andre kunder. Vi har lagt vægt på faktorer som service, kvalitet og pris, så du kan finde en salon, der passer lige til dig.

1. Salon Matin

Salon Matin er kåret som den bedste frisør i Aarhus af BedreEndBedst.dk

Salon Matin er ikke bare en frisørsalon, det er en oplevelse. Her mødes vi af en varm atmosfære og professionelle frisører, der virkelig lytter til vores ønsker.

Fleksibilitet er nøgleordet hos Salon Matin. Vi kan både bestille tid på forhånd eller droppe ind spontant. Det passer perfekt til vores travle hverdag, hvor planer ofte ændrer sig.

Frisørerne her er eksperter i deres fag. De guider os gennem forskellige muligheder for vask, farve, klip og styling. Vi føler os trygge i deres hænder og ved, at resultatet bliver præcis, som vi drømmer om.

Efter klipningen får vi gode råd om, hvordan vi bedst plejer vores nye frisure derhjemme. Det er en lille ekstra service, der gør, at vi kan nyde vores nye look længe efter besøget.

Hvad: Salon Matin
Hvor: Frederiks Allé 140, 8000 Aarhus, Denmark

Se tilbudte ydelser, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

2. Frisør Stinna Røgen

Frisør Stinna Røgen, nummer 2 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Frisør Stinna Røgen er et sted, hvor håndværket virkelig er i fokus. Her går de op i at skabe præcis det look, du drømmer om.

Teamet bag salonen består af Line, Nanna, Julie og Stinna selv. De er alle passionerede frisører, som elsker deres fag. Det mærker man tydeligt, når man træder ind i salonen.

Hos Stinna Røgen handler det ikke bare om at klippe hår. De lytter til dine ønsker og kommer med forslag, der passer til netop dig. Der er lagt vægt på personlig service og grundighed i hver eneste klipning og behandling.

Vi er især imponerede over, hvor meget tid og omsorg de lægger i deres arbejde. Det er tydeligt, at din tilfredshed som kunde er deres største prioritet.

Hvad: Frisør Stinna Røgen
Hvor: Frederiks Allé 94, 8000 Aarhus

Se priser, tilbudte behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

3. Posins Frisør

Posins Frisør, nummer 3 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Posins Frisør byder på en unik oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet går hånd i hånd. Her kan både mænd og kvinder få en fantastisk behandling i samme salon.

Salonens ejere, Martina og David, er begge top stylister med imponerende erfaring. Martina har en baggrund inden for mode og film, mens David har arbejdet i modebranchen i mange år. De leder et team af dygtige frisører, der alle har gennemgået en grundig 4-årig uddannelse.

Posins Frisør tilbyder en bred vifte af behandlinger. Fra dameklip og balayage til herreklip og skægtrimning – her er noget for enhver smag. Vi er især imponerede over deres fokus på at give kunderne en personlig og behagelig oplevelse.

Hvad: Posins Frisør
Hvor: Tordenskjoldsgade 1, 8200 Aarhus, Denmark

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

4. Lab48c

Lab48c, nummer 4 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Lab48c ligger i et charmerende gammelt mekanikerværksted på Mejlgade. Her mødes passion for håndværket med en afslappet atmosfære.

Frisørerne her er ikke bare dygtige – de er sande kunstnere med saksen. De lægger stor vægt på at forstå hver kundes unikke stil og behov. Det er tydeligt, at de elsker deres arbejde og går op i hver eneste detalje.

Noget af det bedste ved Lab48c er deres fokus på naturligt, funktionelt hår. De hjælper dig med at elske dit hår, som det er, i stedet for at kæmpe imod det. Uanset om du har krøller eller glat hår, får du råd om, hvordan du bedst plejer det derhjemme.

Vi er også vilde med, at frisørerne her konstant udvikler sig. De bruger tid på kurser og træning for at holde sig opdaterede med de nyeste teknikker. Det betyder, at du altid får en klipning eller farvebehandling i topklasse.

Hvad: Lab48c
Hvor: Mejlgade 48C, 8000 Aarhus

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

5. HPCUTS

HPCUTS, nummer 5 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

HPCUTS er et sted, hvor kvalitet og kundeservice går hånd i hånd. Her møder vi dygtige barberer, der virkelig forstår deres håndværk.

Uanset om vi trænger til en hurtig trim eller en komplet makeover, leverer HPCUTS hver gang. Barbererne er kendt for deres grundighed og præcision. De tager sig god tid til at forstå vores ønsker og giver gode råd.

Stemningen i shoppen er afslappet og venlig. Vi føler os altid velkomne og godt tilpas, når vi træder ind. Det er tydeligt, at HPCUTS sætter en ære i at skabe en god oplevelse for deres kunder.

Booking er nem, og priserne er fair for den høje kvalitet. Vi anbefaler varmt at prøve HPCUTS, hvis du leder efter en pålidelig barbershop i Aarhus.

Hvad: HPCUTS
Hvor: Nørre Allé 22, 8000 Aarhus Centrum, Denmark

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

6. Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure, nummer 6 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Cosmo Coiffure ligger på Vestergade og er et must-try for alle, der ønsker en fantastisk frisøroplevelse.

Salonens dygtige stylister er eksperter i at skabe moderne og flotte frisurer. De lytter opmærksomt til vores ønsker og giver gode råd om, hvad der passer bedst til vores hår og ansigtsform.

Stemningen i salonen er afslappet og hyggelig. Vi føler os altid velkomne og godt tilpas, når vi træder ind ad døren. Det er tydeligt, at personalet elsker deres arbejde og går op i at give os den bedste service.

Priserne hos Cosmo Coiffure er rimelige, især når man tænker på kvaliteten af deres arbejde. Vi går altid derfra med et stort smil og en frisure, vi er stolte af at vise frem.

Hvad: Cosmo Coiffure
Hvor: Vestergade 46, 8000 Aarhus, Denmark

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

7. Frisør Mia Bødker

Frisør Mia Bødker, nummer 7 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Frisør Mia Bødker ligger på Vestergade og er et must-try for alle, der søger en top-kvalitets hårklipning.

Mia Bødker og hendes team er kendt for deres kreative tilgang og øje for detaljer. De lytter virkelig til kundernes ønsker og giver gode råd om, hvad der vil passe bedst til ens ansigtsform og stil.

Salonen har en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas med det samme. Det er tydeligt, at Mia og hendes ansatte elsker deres arbejde, hvilket smitter af på kundeoplevelsen.

Vi er især imponerede over deres færdigheder inden for farvning og styling. De formår at skabe looks, der både er moderne og nemme at vedligeholde i hverdagen.

Hvad: Frisør Mia Bødker
Hvor: Vestergade 48E, 8000 Aarhus

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

8. Frisør ASH

Frisør ASH, nummer 8 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Frisør ASH er mere end bare en almindelig salon. Den udstråler en særlig atmosfære, der får os til at føle os godt tilpas fra det øjeblik, vi træder ind.

Deres tilgang til frisørfaget er imponerende. De fokuserer på en kombination af ambition, service og håndværk. Det mærker vi tydeligt i den måde, de behandler hver kunde på. De tager sig god tid og lytter virkelig til vores ønsker.

Noget, vi sætter stor pris på, er deres brug af miljøvenlige produkter. Det viser, at de tænker på både vores sundhed og planetens velbefindende. Det er rart at vide, at vores hår plejes med omtanke.

En ekstra fordel for de unge i Aarhus: Frisør ASH tilbyder 10% rabat til studerende. Det er en fin gestus, der gør kvalitetsklip mere tilgængelige for alle.

Hvad: Frisør ASH
Hvor: Frederiks Allé 133, 8000 Aarhus Centrum, Denmark

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.

9. Dannys Salon

Dannys Salon, nummer 9 på BedreEndBedst's liste over de bedste frisører i Aarhus

Dannys Salon tilbyder en fantastisk oplevelse for både mænd og kvinder.

Salonen skiller sig ud med deres omhyggelige og personlige tilgang. De tager sig tid til at forstå vores ønsker og giver gode råd om, hvad der vil passe bedst til vores hår og ansigtsform.

Priserne er rimelige, og vi får meget for pengene. En hårvask koster kun 50 kr, uanset om vi er voksne eller børn. Det er rart at vide, at vi kan få en professionel behandling uden at tømme pungen.

Kunderne roser især Tu Thanh Le, som er utrolig dygtig og opmærksom. Vi føler os i gode hænder og går derfra med et smil på læben og en flot frisure.

Hvad: Dannys Salon
Hvor: Silkeborgvej 220, 8230 Aarhus, Denmark

Se priser, behandlinger, bestil tid m.m. på salonens hjemmeside her.