Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste 32 Tommer TV Til Prisen (2024) | 10 Bedst i Test 32″ TV

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Leder du efter et nyt tv til soveværelset eller køkkenet? Et 32-tommers tv kan være det perfekte valg. Disse mindre skærme passer godt ind i mindre rum uden at fylde for meget. Vi har samlet en liste over de 10 bedste 32-tommers tv’er, der giver dig mest for pengene.

Vores guide hjælper dig med at finde et kvalitets-tv, der passer til dit budget. Vi kigger på faktorer som billedkvalitet, smart-funktioner og pris. Uanset om du vil se film, spille spil eller bare have baggrundsunderholdning, har vi fundet gode muligheder for dig.

Bedste 32 Tommer TV i Test 2024

Vi har undersøgt markedet og samlet en liste over de mest imponerende og højeste rangerede 32-tommer TV’er, der tilbyder en fantastisk billedkvalitet, fremragende funktioner og stor værdi for pengene:

  1. Samsung TQ32Q50A
  2. LG 32LQ63006LA
  3. Philips 32PFS6906
  4. Sony KD-32W800
  5. Samsung The Frame QE32LS03C
  6. Hisense 32A4K
  7. Samsung UE32T5305
  8. Philips 32PHS6808
  9. TCL 32S5200
  10. Xiaomi TV A2 32″

Læs videre for at finde det bedste TV til netop dine behov!

1. Samsung TQ32Q50A

Samsung TQ32Q50A

Vi har set nærmere på Samsung TQ32Q50A, et 32-tommer Full HD QLED-tv, der imponerer med sin billedkvalitet. Dette tv leverer skarpe og levende farver takket være QLED-teknologien.

Samsung TQ32Q50A er et kompakt tv med en opløsning på 1920×1080 pixels. Det er udstyret med Smart TV-funktioner og har flere tilslutningsmuligheder til forskellige enheder.

Tv’et har en Auto Game Mode, der gør det ideelt til gaming. Denne funktion reducerer input lag og giver en mere flydende spiloplevelse på konsoller som PlayStation og Xbox.

✔️ Fordele:
En af de største fordele ved dette tv er dets fremragende billedkvalitet. QLED-teknologien giver levende farver og god kontrast, selv i et lille format.

Smart TV-funktionerne gør det nemt at streame indhold fra populære tjenester. Vi synes også, at brugergrænsefladen er intuitiv og nem at navigere i.

Tv’et er kompakt og passer perfekt ind i mindre rum som soveværelser eller køkkener. Det kan også bruges som en stor computerskærm.

Ulemper:
En ulempe er, at tv’et kun har Full HD-opløsning og ikke 4K. Dette er dog mindre mærkbart på en 32-tommer skærm.

Lyden kunne være bedre. Som med mange fladskærms-tv’er er den indbyggede lyd ikke imponerende, så en ekstern lydløsning kan være nødvendig for den bedste oplevelse.

Anbefaling:
Vi anbefaler Samsung TQ32Q50A til dem, der søger et kvalitets-tv i mindre størrelse. Det er ideelt til mindre rum eller som sekundært tv.

Gamere vil sætte pris på Auto Game Mode, mens film- og seriefans vil nyde den gode billedkvalitet. Det er også et godt valg for dem, der vil bruge tv’et som computerskærm.

Alt i alt er Samsung TQ32Q50A et alsidigt tv, der tilbyder god værdi for pengene. Det kombinerer QLED-billedkvalitet med smarte funktioner i en kompakt størrelse, hvilket gør det til et attraktivt valg i 32-tommer kategorien.

2. LG 32LQ63006LA

LG 32LQ63006LA

Vi har set nærmere på LG 32LQ63006LA, og det er et imponerende lille TV. Med sine 32 tommer passer det perfekt ind i mindre rum som soveværelser eller køkkener.

Dette Full HD Smart TV fra LG byder på en skarp og klar billedkvalitet. Det kører på webOS, som giver adgang til en masse streamingtjenester.

✔️ Fordele:
En af de store plusser er den avancerede AI-processor. Den optimerer automatisk både lyd og billede, så vi får en bedre seeroplevelse uden at skulle fumle med indstillinger.

Prisen er også ret fornuftig. Vi fandt den laveste pris på 1780 kr, hvilket er ganske rimeligt for et smart TV af denne kvalitet.

Ulemper:
Størrelsen kan være en ulempe for nogle. 32 tommer er i den lille ende, hvis man er vant til større skærme i stuen.

Lyden kunne også være bedre. Som med mange fladskærms-TV’er er højttalerne ikke det stærkeste punkt.

Anbefaling:
Vi synes, dette TV er bedst egnet til dem, der leder efter en kompakt løsning til et mindre rum. Det er også et godt valg for ældre eller teknologisk udfordrede, da det er nemt at bruge.

LG har virkelig tænkt på brugervenligheden her. WebOS-platformen er intuitiv, og fjernbetjeningen er simpel at navigere med.

Billedkvaliteten er overraskende god for et TV i denne prisklasse. Farverne er levende, og kontrasten er skarp.

Vi er også imponerede over, hvor mange smarte funktioner LG har proppet ind i dette lille TV. Det kan styres med stemmen, og det er kompatibelt med både Alexa og Google Assistant.

Alt i alt er LG 32LQ63006LA et solidt valg, hvis man leder efter et mindre smart TV til en overkommelig pris. Det leverer mere, end man skulle tro for pengene.

3. Philips 32PFS6906

Philips 32PFS6906

Vi har set nærmere på Philips 32PFS6906, og det er et imponerende lille fjernsyn. Dette 32-tommer TV passer perfekt ind i mindre rum eller som et ekstra fjernsyn.

Philips 32PFS6906 er et Full HD LED Smart TV med Android-styresystem. Det har en opløsning på 1920×1080 pixels, hvilket giver skarpe og klare billeder.

En af de mest iøjnefaldende funktioner er Ambilight. Det er en unik Philips-teknologi, hvor LED-lys bag på TV’et kaster farver på væggen bag skærmen. Det skaber en mere fordybende seeroplevelse.

✔️ Fordele:
Ambilight-funktionen er virkelig cool og gør TV-oplevelsen mere intens. Android TV giver adgang til masser af apps og streaming-tjenester. Billedkvaliteten er god for et TV i denne størrelse og prisklasse.

Fjernbetjeningen har stemmestyring, hvilket gør det nemt at navigere. HDR10-understøttelse betyder, at farverne er levende og kontrasterne skarpe.

Ulemper:
Lyden kunne være bedre. Det er ikke det hurtigste TV på markedet, så apps kan være lidt langsomme at indlæse. 32 tommer er i den mindre ende, hvis man er vant til større skærme.

Anbefaling:
Vi synes, at Philips 32PFS6906 er ideel til soveværelser, køkkener eller små stuer. Det er også et godt valg for dem, der vil have et smart TV med mange funktioner, men ikke har plads til en større skærm.

Prisen er rimelig for de funktioner, man får. Hvis man kan leve med den begrænsede skærmstørrelse, får man meget for pengene med dette TV.

Alt i alt er vi ret begejstrede for Philips 32PFS6906. Det er et solidt valg i 32-tommer klassen med nogle fede ekstra features som Ambilight.

4. Sony KD-32W800

Sony KD-32W800

Vi har taget et kig på Sony KD-32W800, et kompakt 32-tommer TV, der passer godt ind i mindre rum. Det er en del af Sonys W800-serie og byder på en række spændende funktioner.

Dette TV har en HD Ready-opløsning på 1366 x 768 pixels. Det kører på Android TV-platformen, hvilket giver adgang til en masse apps og streaming-tjenester. Skærmen bruger Sonys Triluminos Pro LED-panel for at levere gode farver.

✔️ Fordele:
En af de store plusser ved dette TV er dets smarte funktioner. Med Google Assistant indbygget kan vi nemt styre TV’et med vores stemme. Billedkvaliteten er også ret god for et TV i denne størrelse og prisklasse.

Bravia Engine-processoren hjælper med at forbedre billedet og gør det muligt at vise HDR-indhold. Det er ret imponerende for et lille TV som dette.

Ulemper:
Opløsningen er ikke Full HD, så hvis vi sidder tæt på skærmen, kan vi måske se, at billedet ikke er så skarpt som på dyrere modeller. Lyden er okay, men ikke fantastisk, så vi vil nok anbefale at tilføje en soundbar.

Anbefaling:
Vi synes, at Sony KD-32W800 er et godt valg til soveværelset, kontoret eller køkkenet. Det passer også fint til dem, der bor i en lille lejlighed og ikke har plads til et større TV.

Prisen ligger omkring 2250 kr, hvilket vi synes er helt fair for det, man får. Det er ikke det billigste 32-tommer TV på markedet, men kvaliteten er bedre end mange konkurrenter.

Alt i alt er Sony KD-32W800 et solidt valg, hvis vi leder efter et mindre smart-TV med god billedkvalitet. Det har måske ikke alle de nyeste funktioner, men til prisen leverer det en fin TV-oplevelse.

5. Samsung The Frame QE32LS03C

Samsung The Frame QE32LS03C

Vi har set nærmere på Samsung The Frame QE32LS03C, og det er et spændende tv. Det er en 32-tommer model med Full HD-opløsning på 1920×1080 pixels. Tv’et bruger QLED-teknologi, som giver flotte farver og god kontrast.

The Frame QE32LS03C er designet til at ligne et maleri, når det ikke er i brug. Det har udskiftelige rammer, så det kan tilpasses dit hjem. Tv’et har også en særlig Art Mode, hvor det viser kunstværker.

✔️ Fordele:
En af de største fordele er det smukke design. Det passer godt ind i indretningen og ser ikke ud som et almindeligt tv. Billedkvaliteten er også god takket være QLED og HDR-teknologi.

Tv’et har smart-funktioner, så du kan streame indhold direkte. Det har 2 HDMI-porte, hvilket er fint til de fleste behov. Vægbeslaget er smart designet, så tv’et hænger tæt på væggen.

Ulemper:
Opløsningen er kun Full HD, ikke 4K. Det kan være en ulempe for nogle. Prisen er også højere end for mange andre 32-tommer tv’er på grund af designet og funktionerne.

Anbefaling:
Vi synes, dette tv er perfekt til dem, der prioriterer stil og design højt. Det passer godt i små rum som soveværelser eller kontorer. Hvis du vil have et tv, der ser godt ud både tændt og slukket, er dette et godt valg.

The Frame QE32LS03C er ikke det bedste valg, hvis du primært går efter den bedste billedkvalitet for pengene. Men hvis du vil have et tv, der kan fungere som et kunstværk, når det ikke er i brug, er det et fantastisk valg.

Alt i alt er vi imponerede over, hvor godt Samsung har formået at kombinere form og funktion i dette tv. Det er et unikt produkt på markedet for 32-tommer tv’er.

6. Hisense 32A4K

Hisense 32A4K

Hisense 32A4K er et smart TV, der giver os meget for pengene. Det har en 32-tommer skærm og kører med Android TV-styresystemet.

Vi synes, det er imponerende, at dette TV har stemmestyring via Google Assistant. Det gør det nemt at finde vores yndlingsindhold uden at fumle med fjernbetjeningen.

✔️ Fordele:
En af de store fordele er den overkommelige pris. Vi kan få et smart TV med mange funktioner uden at tømme tegnebogen.

Billedkvaliteten er også god for denne prisklasse. Farverne er livlige, og kontrasten er tilstrækkelig til de fleste tv-situationer.

Vi er glade for, at Hisense har inkluderet populære streamingtjenester. Det gør det nemt at se vores yndlingsserier og film.

Lyden er overraskende god for et TV i denne størrelse. Vi behøver ikke nødvendigvis en ekstra soundbar for at nyde vores programmer.

Ulemper:
Skærmopløsningen er ikke Full HD, hvilket kan være en ulempe for nogle seere. Detaljerne kan blive lidt slørede på nært hold.

TV’et er ikke ideelt til gaming på grund af den begrænsede opdateringshastighed. Seriøse gamere bør nok kigge efter andre muligheder.

Vi har bemærket, at brugergrænsefladen kan være lidt langsom ind imellem. Det kræver lidt tålmodighed at navigere mellem apps.

Anbefaling:
Vi mener, at Hisense 32A4K er bedst egnet til dem, der leder efter et budget-venligt smart TV til et mindre rum.

Det er perfekt til soveværelset, køkkenet eller et børneværelse. Familier, der ønsker et sekundært TV, vil få glæde af dette model.

Ældre seere, der værdsætter stemmestyring og nem adgang til streamingtjenester, vil også finde dette TV attraktivt.

Vi kan anbefale det til studerende på et stramt budget, der ønsker et alsidigt TV til deres kollegieværelse.

Alt i alt giver Hisense 32A4K os en god balance mellem pris og funktioner. Det er måske ikke det mest avancerede TV på markedet, men det opfylder de fleste basisbehov.

7. Samsung UE32T5305

Samsung UE32T5305

Vi har set nærmere på Samsung UE32T5305, et 32-tommer smart-tv med fuld HD-opløsning. Det er et kompakt fjernsyn, der passer godt ind i mindre rum.

Dette Samsung-tv byder på en skærm med 1920×1080 pixels. Det har Samsungs Hyper Real Engine, som forbedrer billedkvaliteten. HDR og Micro Dimming Pro er også med til at give et skarpt og detaljeret billede.

✔️ Fordele:
En af de store fordele er den gode billedkvalitet for et tv i denne størrelse. Farverne er livagtige, og kontrasten er god med dybere sorte nuancer. Smart-tv-funktionerne giver nem adgang til streaming-tjenester.

TV’et har flere indgange, så du kan tilslutte forskellige enheder som blu-ray-afspillere og digitalbokse. Det gør det nemt at bruge i forskellige sammenhænge.

Ulemper:
Lyden kan være lidt tynd, som det ofte er tilfældet med fladskærme. En ekstern højttaler eller soundbar kan være en god idé for at få en bedre lydoplevelse.

Skærmstørrelsen på 32 tommer kan være for lille for nogle, især hvis man vil bruge det som hovedtv i stuen.

Anbefaling:
Vi synes, at Samsung UE32T5305 er et godt valg til soveværelset, køkkenet eller et mindre rum. Det passer også fint til dem, der ikke har plads til et større tv.

Prisen ligger på omkring 2.486 kr, hvilket vi synes er rimeligt for kvaliteten. Det er et godt valg, hvis du leder efter et pålideligt smart-tv i den mindre ende.

Alt i alt er Samsung UE32T5305 et solidt tv, der leverer god billedkvalitet i en kompakt størrelse. Det er nemt at bruge og har de fleste funktioner, man kan ønske sig i et moderne smart-tv.

8. Philips 32PHS6808

Philips 32PHS6808

Vi har set nærmere på Philips 32PHS6808, og det er et imponerende lille fjernsyn. Dette 32-tommer smart TV passer perfekt ind i mindre rum eller som et ekstra TV.

Philips 32PHS6808 er et HD LED Smart TV fra 2023. Det har et slankt design med tynde rammer, der giver et moderne look.

Skærmen bruger Pixel Plus HD-teknologi for at levere skarpe og klare billeder. Vi blev overraskede over, hvor god billedkvaliteten er for et TV i denne størrelse og prisklasse.

✔️ Fordele:
En af de store fordele er det smarte operativsystem. Det giver adgang til populære streaming-apps, så vi nemt kan se vores yndlingsserier.

TV’et har også flere tilslutningsmuligheder. Vi kan forbinde vores enheder via HDMI eller bruge casting-funktionen til at streame indhold trådløst fra vores telefoner eller tablets.

Designet er også et plus. De tynde rammer giver TV’et et elegant udseende, der passer ind i de fleste hjem.

Ulemper:
Opløsningen er kun HD (1366×768), ikke Full HD. For nogle kan dette være en ulempe, især hvis man er vant til skarpere billeder.

Lyden er okay, men ikke fantastisk. Vi vil anbefale at tilføje en soundbar for at forbedre lydoplevelsen.

Anbefaling:
Vi synes, Philips 32PHS6808 er bedst egnet til dem, der leder efter et smart TV til et mindre rum. Det er også perfekt som et sekundært TV i soveværelset eller køkkenet.

Prisen er rimelig for de funktioner, man får. Vi fandt den laveste pris på 1436 kr, hvilket gør det til et godt valg for dem, der vil have et smart TV uden at bruge for mange penge.

Alt i alt er Philips 32PHS6808 et solidt valg i 32-tommer klassen. Det leverer gode billeder, smarte funktioner og et flot design til en fornuftig pris.

9. TCL 32S5200

TCL 32S5200

TCL 32S5200 er et kompakt HD Ready LED-tv, der giver god valuta for pengene. Vi har testet dette 32-tommer fjernsyn og er imponerede over dets funktioner til prisen.

Dette smart-tv fra TCL har en 32-tommer skærm med HD Ready opløsning på 1366 x 768 pixels. Det kører Android TV 11.0, som giver adgang til et væld af apps og streamingtjenester.

Billedkvaliteten er skarp og levende takket være HDR-understøttelsen. Farverne fremstår klare og naturlige, selv om opløsningen ikke er Full HD.

✔️ Fordele:
En stor fordel er den brugervenlige Android TV-platform. Vi elsker, hvor nemt det er at finde og installere apps. Fjernsynet har også både Wi-Fi og Bluetooth, så du kan nemt forbinde det til dit hjemmenetværk og andre enheder.

Lyden er overraskende god for et tv i denne størrelse. Dolby Audio-teknologien giver en fyldig og klar lyd, der fungerer fint til både film og tv-programmer.

Ulemper:
Den største ulempe er den begrænsede HD Ready-opløsning. Hvis du er vant til Full HD eller 4K, vil du måske bemærke en forskel i billedkvaliteten, især på en større skærm.

Nogle brugere har rapporteret, at tv’et kan være lidt langsomt at starte op. Det er ikke et stort problem, men det kan være lidt irriterende, hvis du er utålmodig.

Anbefaling:
Vi anbefaler TCL 32S5200 til dem, der leder efter et budgetvenligt smart-tv til et mindre rum. Det er perfekt til soveværelset, køkkenet eller børneværelset.

Tv’et er også en god mulighed for ældre eller teknologisk udfordrede brugere, da Android TV-grænsefladen er nem at navigere i.

Alt i alt er TCL 32S5200 et solidt valg, hvis du ønsker et lille, smart-tv med gode funktioner til en overkommelig pris. Det giver måske ikke den bedste billedkvalitet på markedet, men til prisen er det svært at klage over.

Vi er imponerede over, hvor meget TCL har formået at pakke ind i dette lille tv. Fra smart-funktioner til god lyd og acceptabel billedkvalitet, får du meget for pengene med 32S5200-modellen.

Hvis du kan leve med den lavere opløsning, er dette tv en fremragende mulighed for at få adgang til streamingtjenester og apps på en kompakt skærm. Det er et bevis på, at gode ting virkelig kan komme i små pakker.

10. Xiaomi TV A2 32″

Xiaomi TV A2 32"

Vi har kigget nærmere på Xiaomi TV A2 32″, og det er et spændende bud på et billigt smart-tv. Dette lille fjernsyn passer perfekt ind i soveværelset eller børneværelset.

Xiaomi TV A2 32″ er et kompakt LED-tv med Android TV som styresystem. Det giver adgang til en masse apps og streamingtjenester direkte på skærmen.

Skærmen har en opløsning på 1366 x 768 pixels, hvilket er HD-ready. Det er ikke Full HD, men på en 32″ skærm er det okay til de fleste formål.

✔️ Fordele:
En stor fordel er den lave pris. Vi synes også, at Android TV er nemt at bruge. Der er masser af apps at vælge imellem i Google Play Store.

Fjernbetjeningen har en indbygget mikrofon, så man kan styre tv’et med stemmen. Det er smart, når man vil søge efter indhold eller skifte kanal.

Ulemper:
Billedkvaliteten er ikke i topklasse. Farverne kan virke lidt flade, og kontrasten er ikke så god som på dyrere modeller.

Lyden fra de indbyggede højttalere er heller ikke imponerende. Det kan være en god idé at tilslutte en ekstern soundbar for bedre lyd.

Anbefaling:
Vi anbefaler Xiaomi TV A2 32″ til dem, der leder efter et billigt smart-tv til et mindre rum. Det er også godt som sekundært tv.

Tv’et egner sig fint til almindeligt tv-kiggeri og streaming. Men hvis man går meget op i billedkvalitet, bør man nok kigge efter en dyrere model.

Alt i alt får man meget for pengene med Xiaomi TV A2 32″. Det er et godt valg for dem, der vil have et simpelt smart-tv uden at bruge en formue.

Hvad Skal Man Kigge Efter i et 32 Tommer TV

Når vi vælger et 32 tommer TV, er der flere vigtige ting at overveje. Vi skal tænke på billedkvalitet, lyd og smarte funktioner for at få mest for pengene.

bedste 32 tommer TV

Billedkvalitet

God billedkvalitet er alfa og omega for en fed TV-oplevelse. Vi kigger efter høj opløsning – helst Full HD (1920×1080 pixels) eller endda 4K hvis muligt. Skarpe detaljer og klare farver gør en stor forskel.

HDR (High Dynamic Range) er også værd at holde øje med. Det giver bedre kontrast og mere livagtige farver.

Opdateringshastigheden er vigtig, især hvis vi ser sport eller spiller spil. 60 Hz er fint til det meste, men 120 Hz giver endnu mere flydende billeder.

Skærmteknologien spiller også en rolle. LED-skærme er almindelige og gode, mens OLED giver fantastisk billedkvalitet men er dyrere.

Lydkvalitet

Lyden er ofte overset, men den er super vigtig for den samlede oplevelse. Vi leder efter TV’er med kraftige højttalere – gerne 20 watt eller mere.

Stereo-lyd er minimum, men nogle 32 tommer TV’er har virtuel surround sound. Det giver en mere rumlig lyd.

Dolby Atmos eller DTS er luksus-funktioner, der giver biograflignende lyd. De er sjældne i denne størrelse, men værd at holde øje med.

Vi tjekker også, om TV’et har HDMI ARC. Det gør det nemt at tilslutte en soundbar senere, hvis vi vil opgradere lyden.

Smart TV Funktioner

I dag forventer vi, at selv 32 tommer TV’er er smarte. Vi kigger efter et brugervenligt styresystem som Android TV, webOS eller Tizen.

Adgang til populære streamingtjenester som Netflix, YouTube og Disney+ er et must. Jo flere apps, jo bedre.

Wi-Fi er standard, men vi tjekker også for Bluetooth. Det er praktisk til trådløse hovedtelefoner eller tastaturer.

Stemmestyring er en fed feature. Det gør det nemt at skifte kanal eller søge efter indhold uden fjernbetjening.

HDMI-porte er vigtige – vi anbefaler mindst to. USB-porte er også gode at have til at afspille egne filer eller oplade enheder.

De Bedste Mærker for 32 Tommer TV

bedste 32 tommer TV til prisen

Når det kommer til 32 tommer TV, er der to mærker, der skiller sig ud. De tilbyder begge gode funktioner og billedkvalitet til en rimelig pris.

Samsung

Samsung laver nogle af de bedste 32 tommer TV’er på markedet. Deres modeller har ofte flotte skærme med levende farver. Vi er især imponerede over deres smart TV-funktioner.

De nyeste Samsung 32″ TV har normalt:

  • Full HD opløsning (1920×1080)
  • HDR for bedre kontrast
  • Tizen styresystem med mange apps

Lyden er også god i forhold til TV’ets størrelse. Nogle modeller har endda indbygget stemmestyring.

Samsung tilbyder tit gode tilbud på deres 32″ TV. Det gør dem til et smart valg, hvis man vil have kvalitet uden at bruge for mange penge.

LG

LG er et andet godt mærke for 32 tommer TV. Deres skærme giver ofte flotte billeder med gode farver. LG’s smart TV-system er nemt at bruge.

Typiske træk ved LG’s 32″ TV:

  • IPS-skærme for gode betragtningsvinkler
  • WebOS styresystem med populære apps
  • Magic Remote fjernbetjening på nogle modeller

Vi synes, LG’s TV’er har en lækker og tynd kant rundt om skærmen. Det giver et moderne look.

LG laver både billige og lidt dyrere 32″ modeller. De dyrere har tit bedre lyd og skarpere billeder.

Sådan Finder Du det Bedste Tilbud

At finde gode tilbud på 32-tommers TV’er kræver lidt research. Vi har nogle tips til, hvordan du kan spare penge og få mest for pengene.

Online vs. Fysiske Butikker

Vi kan ofte spare ved at handle online. Netbutikker har lavere omkostninger og kan derfor tilbyde bedre priser. På PriceRunner kan vi sammenligne priser fra forskellige forhandlere. Det gør det nemt at finde de bedste tilbud.

Men fysiske butikker har også fordele. Vi kan se TV’et i virkeligheden før køb. Nogle gange har de uadverterede tilbud i butikken. Vi kan også forhandle om prisen eller få ekstra service med i købet.

Det bedste er at tjekke både online og i butikker. Så får vi det fulde overblik over priserne.

Sæsonbestemte Tilbud og Rabatter

Timingen er vigtig, når vi skal købe TV. Black Friday i november har ofte gode tilbud. Januarudsalget er også en god mulighed for at spare penge.

Lige før store sportsbegivenheder ser vi tit TV-tilbud. Det samme gælder, når nye modeller lanceres. De gamle modeller bliver så sat ned i pris.

Vi bør holde øje med nyhedsbreve fra elektronikbutikker. De sender tit e-mails med eksklusive tilbud til deres kunder. Nogle gange kan vi også finde rabatkoder online.

Hyppigt stillede spørgsmål

Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om 32 tommer smart-tv’er. Vi dækker emner som billedkvalitet, WiFi-fordele og anbefalinger til det bedste køb.

Hvilket 32 tommer Smart TV har den bedste billedkvalitet til prisen?

Samsung TQ32Q50A giver rigtig god værdi for pengene. Det har flotte farver og god kontrast. LG 32LQ63006LA er også et godt valg med klar og skarp billedkvalitet.

Hvilke fordele giver en 32 tommer Smart TV med WiFi?

WiFi gør det nemt at streame indhold. Du kan se Netflix, YouTube og andre apps uden ekstra udstyr. Det giver også mulighed for at styre tv’et med din smartphone.

Er Full HD eller 4K opløsning bedst for en 32 tommer TV?

Full HD er nok til de fleste på en 32 tommer skærm. 4K giver skarpere billeder, men forskellen er svær at se på denne størrelse. Full HD er ofte billigere og stadig god kvalitet.

Hvordan vurderer jeg lydkvaliteten på en 32 tommer TV?

Lyt efter klar dialog og fyldig lyd. Tjek om der er flere højtalere. Sony KD-32W800 har god lyd til størrelsen. Overvej en soundbar for bedre lyd.

Hvad er afstanden anbefalet for at se på et 32 tommer TV?

Sid omkring 1,2-1,8 meter fra skærmen. Det giver den bedste oplevelse uden at anstrenge øjnene. Juster afstanden efter dit syn og rummet.

På hvad skal man fokusere, når man vil finde det bedste 32 tommer TV indenfor ens budget?

Se på billedkvalitet, smart-funktioner og tilslutninger. Vælg et mærke med god support. Samsung The Frame QE32LS03C er dyrere, men har flot design. Philips 32PFS6906 er et godt budget-valg.