Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste 24 Tommer TV Til Prisen (2024) | 10 Bedst i Test 24″ TV

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Leder du efter et mindre TV til soveværelset eller køkkenet? Et 24-tommer smart TV kan være det perfekte valg. Vi har gennemgået en række modeller for at finde dem, der giver mest for pengene.

Vores liste over de 10 bedste 24-tommer TV’er til prisen hjælper dig med at finde det rette TV til dine behov og budget. Vi har set på billedkvalitet, smart funktioner og andre vigtige egenskaber. Uanset om du vil have et simpelt TV eller en model med masser af streaming-muligheder, har vi fundet gode bud i forskellige prisklasser.

Bedste 24 Tommer TV i Test 2024

Er du på udkig efter det bedste 24 tommer Smart TV i 2024? Vi har lavet det hårde arbejde for dig og samlet en rangliste over de top-ratede modeller tilgængelige i Danmark:

  1. LG 24TQ510S-PZ
  2. Samsung UE24N4305
  3. Finlux 24FHDME5161
  4. Philips 24PHS6808
  5. Philips 24PHS5507/12
  6. Panasonic TX-24MS480E
  7. JVC LT-24VH5156
  8. Prosonic 24LED5023
  9. Manta Smart TV 24LHN124D
  10. Panasonic TX-24LSW504

Læs videre for at finde ud af hvilken model der er det bedste 24 tommer TV til netop dine behov!

1. LG 24TQ510S-PZ

LG 24TQ510S-PZ

LG 24TQ510S-PZ er et smart 24-tommer TV, der er perfekt til mindre rum. Det har en HD-opløsning på 1366×768, hvilket giver et skarpt billede til dets størrelse.

Vi er imponerede over, at dette TV har Wi-Fi og smarte funktioner. Det gør det nemt at streame vores yndlingsserier og film direkte på skærmen.

Med to HDMI-porte kan vi tilslutte flere enheder samtidig. Det er praktisk, hvis vi vil have både en spillekonsol og en medieafspiller tilsluttet.

LG 24TQ510S-PZ er et 23,6-tommer LED-TV med smart funktioner og HD-opløsning.

✔️ Fordele:
TV’et har Wi-Fi og smarte funktioner, hvilket gør streaming nemt. De to HDMI-porte giver god fleksibilitet for tilslutning af enheder.

Ulemper:
Opløsningen er ikke Full HD, hvilket kan være en ulempe for nogle seere. Skærmstørrelsen kan være for lille til større stuer.

Anbefaling:
Dette TV er bedst egnet til soveværelser, køkkener eller andre små rum, hvor man ønsker et smart TV med god billedkvalitet.

Prisen på LG 24TQ510S-PZ varierer mellem butikker, men vi har set den så lavt som 1.384 kr. Det gør den til et godt valg for dem, der leder efter et budget-venligt smart TV.

Vi synes, at LG har lavet et solidt produkt her. Det er måske ikke det mest avancerede TV på markedet, men det leverer god værdi for pengene.

For gamere kan dette TV være interessant. Selvom det ikke har den højeste opløsning, kan det stadig være fint til casual gaming i et mindre rum.

Alt i alt er LG 24TQ510S-PZ et alsidigt lille TV. Det passer godt ind i mange forskellige scenarier, hvor man ikke har brug for en kæmpe skærm.

Vi kan godt lide, at LG har inkluderet smart funktioner i denne model. Det gør det nemt at få adgang til streaming-tjenester uden ekstra udstyr.

Billedkvaliteten er god til prisen. Selvom det ikke er 4K, er HD-opløsningen mere end tilstrækkelig på en skærm af denne størrelse.

Designet er også værd at nævne. LG har skabt et TV, der ser pænt ud og ikke fylder for meget. Det kan nemt integreres i de fleste indretninger.

For dem der leder efter et sekundært TV, er dette en god mulighed. Det kan fungere fint i et køkken eller på et kontor, hvor man ikke har brug for en stor skærm.

2. Samsung UE24N4305

Samsung UE24N4305

Samsung UE24N4305 er et populært 24-tommer smart TV, der passer godt ind i mindre rum. Det har en HD Ready-opløsning på 1366×768, hvilket giver et skarpt billede på den kompakte skærm.

Dette TV tilbyder en god kombination af funktioner og pris. Det har smart TV-funktioner, så man kan streame indhold direkte fra populære tjenester.

Skærmen er LED-bagbelyst, hvilket giver gode farver og kontrast. Designet er enkelt og moderne, så det passer ind i de fleste hjem.

✔️ Fordele:
En af de største fordele ved UE24N4305 er dets kompakte størrelse. Det er perfekt til soveværelset, køkkenet eller andre små rum.

Smart TV-funktionerne gør det nemt at se ens yndlingsserier og film uden brug af ekstra udstyr. Prisen er også attraktiv – det er et af de billigste smart TV’er på markedet.

Billedkvaliteten er god for størrelsen og prisen. Farverne er levende, og kontrasten er tilstrækkelig til de fleste seeres behov.

Ulemper:
Opløsningen er lavere end Full HD, så billedet er ikke så detaljeret som på dyrere modeller. Lyden kan være lidt tynd, så eksterne højttalere kan være nødvendige for den bedste lydoplevelse.

Smart TV-funktionerne kan være lidt langsomme sammenlignet med high-end modeller. Der er begrænset med tilslutningsmuligheder, så det er ikke ideelt som hovedfjernsyn i stuen.

Anbefaling:
Vi anbefaler Samsung UE24N4305 til folk, der leder efter et billigt, kompakt smart TV til et mindre rum. Det er godt til studerende, ældre eller som et ekstra TV i hjemmet.

Det passer også godt til dem, der primært ser almindelige TV-kanaler og streamer lidt ind imellem. Hvis man vil have den bedste billedkvalitet eller har brug for mange tilslutningsmuligheder, bør man dog kigge efter andre modeller.

Alt i alt er UE24N4305 et solidt valg til prisen. Det giver adgang til smart TV-funktioner i et kompakt format, uden at sprænge budgettet.

3. Finlux 24FHDME5161

Finlux 24FHDME5161

Vi har taget et kig på Finlux 24FHDME5161, et smart TV på 24 tommer. Det er et kompakt fjernsyn, der passer godt ind i mindre rum.

Finlux 24FHDME5161 er et Full HD LED-TV med en opløsning på 1920×1080 pixels. Det giver et skarpt og klart billede, selv på den lille skærm.

Smart TV-funktionerne gør det nemt at streame indhold fra populære tjenester. Vi synes, det er rart at have adgang til apps direkte på TV’et.

✔️ Fordele:
Billedkvaliteten er rigtig god for et TV i denne størrelse og prisklasse. Farverne er levende, og detaljerne står skarpt.

Vi er glade for, at det er nemt at betjene. Fjernbetjeningen ligger godt i hånden, og menuerne er overskuelige.

Prisen er også en fordel. Det er et af de billigere 24-tommers smart TV’er på markedet.

Ulemper:
Lyden kunne godt være bedre. Den er okay til almindeligt TV-brug, men ikke imponerende.

Skærmstørrelsen på 24 tommer kan føles lille, hvis man er vant til større TV’er.

Anbefaling:
Vi synes, Finlux 24FHDME5161 er et godt valg til soveværelset, køkkenet eller et mindre rum.

Det passer også fint til studerende eller andre, der bor på lidt plads. Prisen gør det attraktivt for dem, der ikke vil bruge en formue på et TV.

Hvis du leder efter et alsidigt lille TV med smart funktioner, er dette et godt bud. Det giver meget for pengene.

Vi har bemærket, at det fungerer fint som computerskærm. Det kan være praktisk, hvis man vil spare plads.

Opsætningen er nem, så du kommer hurtigt i gang med at se dine yndlingsprogrammer.

Alt i alt er Finlux 24FHDME5161 et solidt valg i den lille ende af TV-skalaen. Det giver god værdi for pengene og har de fleste funktioner, man har brug for i et moderne TV.

4. Philips 24PHS6808

Philips 24PHS6808

Vi har taget et nærmere kig på Philips 24PHS6808, et kompakt smart-TV der passer perfekt til mindre rum. Dette 24-tommer TV byder på en HD-opløsning på 1366×768 pixels, hvilket giver skarpe billeder i et lille format.

Philips 24PHS6808 er et smart LED-TV med en skærm på 24 tommer. Det har et slankt design og leverer HD-billeder med Pixel Plus HD-teknologi.

TV’et kører på Philips’ smart TV-system, som giver adgang til populære streaming-apps. Det har også casting-funktion, så du nemt kan sende indhold fra din telefon til skærmen.

✔️ Fordele:
En af de store fordele ved dette TV er dets kompakte størrelse. Det passer godt ind i soveværelser, køkkener eller kontorer, hvor pladsen er trang.

Billedkvaliteten er overraskende god for et TV i denne prisklasse. Pixel Plus HD-teknologien sørger for skarpe detaljer og levende farver.

Smart TV-funktionerne er også et plus. Du kan nemt streame dine yndlingsserier eller caste indhold fra din telefon.

Ulemper:
Opløsningen er kun HD (720p), ikke Full HD. På en 24-tommer skærm er forskellen dog ikke så markant.

Lyden kan være lidt tynd, så du måske vil overveje en ekstern højttaler for bedre lydoplevelse.

Anbefaling:
Vi synes, Philips 24PHS6808 er ideel til dem, der leder efter et lille, smart TV til et ekstra rum. Det er også godt som første TV for studerende eller ældre, der ønsker enkel betjening.

Prisen er rimelig for et smart TV i denne størrelse. Vi fandt den laveste pris på 1.619 kr, hvilket gør det til et godt valg for budgetbevidste købere.

Alt i alt er Philips 24PHS6808 et solidt valg, hvis du vil have et lille smart TV med god billedkvalitet. Det leverer mere, end man skulle tro for pengene.

5. Philips 24PHS5507/12

Philips 24PHS5507/12

Vi har set nærmere på Philips 24PHS5507/12, og det er et kompakt TV, der passer perfekt ind i mindre rum. Med sin 60 cm skærm er det ideelt til køkkenet, soveværelset eller kontoret.

Dette HD Ready LED TV leverer levende billeder takket være Pixel Plus HD-processoren. Den har en opløsning på 1366 x 768p og en opdateringshastighed på 60 Hz.

TV’et vejer kun 3,1 kg, så det er nemt at flytte rundt på efter behov. Dimensionerne er 551 x 356,6 x 148 mm med fod, hvilket gør det let at placere selv på mindre overflader.

✔️ Fordele:
En af de store fordele er fleksibiliteten. Vi kan nemt tilslutte forskellige enheder via HDMI-, USB- og VGA-porte. Det giver mange muligheder for at se indhold fra forskellige kilder.

Billedkvaliteten er overraskende god for et TV i denne størrelse og prisklasse. Pixel Plus HD-teknologien sørger for skarpe og detaljerede billeder.

Vi er også glade for, at Philips har tænkt på miljøet. Emballagen og indlæggene er lavet af genbrugspap og -papir.

Ulemper:
Selvom opløsningen er fin til denne skærmstørrelse, er det ikke Full HD. Det kan være en ulempe for dem, der ønsker den højest mulige billedkvalitet.

Lyden kan også være lidt tynd, især ved høje volumener. Det er dog normalt for TV’er i denne størrelse.

Anbefaling:
Vi synes, dette TV er perfekt til dem, der leder efter en ekstra skærm til et mindre rum. Det er også ideelt for studerende eller som et sekundært TV i hjemmet.

Prisen ligger omkring 1089 kr, hvilket gør det til et godt valg for dem, der søger kvalitet til en overkommelig pris. Det er et solidt valg, hvis man ikke har brug for de allernyeste funktioner.

Alt i alt er Philips 24PHS5507/12 et alsidigt og kompakt TV, der leverer god værdi for pengene. Det er måske ikke det mest avancerede på markedet, men det opfylder de fleste behov for et mindre TV.

6. Panasonic TX-24MS480E

Panasonic TX-24MS480E

Vi har set nærmere på Panasonic TX-24MS480E, og det er et spændende 24-tommer TV med flere gode funktioner. Dette Android TV kommer i en kompakt størrelse, der passer perfekt til mindre rum eller som ekstra fjernsyn.

TX-24MS480E er et HD-ready TV med en opløsning på 1366×768. Det har smart TV-funktioner og kører på Android TV-platformen, hvilket giver adgang til mange apps og streamingtjenester.

Tv’et har flere tilslutningsmuligheder, herunder HDMI-porte og USB-indgange. Det gør det nemt at tilslutte forskellige enheder som spillekonsoller og medieafspillere.

✔️ Fordele:
En af de største fordele ved dette TV er dets indbyggede Chromecast. Det gør det let at dele indhold fra vores telefoner eller tablets direkte på den store skærm.

Bluetooth-funktionen er også praktisk. Vi kan nemt parre TV’et med andre Bluetooth-enheder som højttalere eller hovedtelefoner.

Android TV-platformen giver adgang til over 400.000 film og tv-udsendelser. Det betyder, at vi altid har masser af underholdning lige ved hånden.

Ulemper:
Opløsningen er ikke fuld HD, hvilket kan være en ulempe for nogle seere. Billedkvaliteten er dog stadig god til denne størrelse skærm.

Lyden kan måske være lidt tynd for nogle, især hvis man er vant til større TV’er med bedre højttalere.

Anbefaling:
Vi synes, at Panasonic TX-24MS480E er bedst egnet til dem, der leder efter et smart TV til et mindre rum. Det er også ideelt som et ekstra TV til f.eks. soveværelset eller køkkenet.

Det passer godt til folk, der streamer meget indhold og værdsætter nem adgang til apps og tjenester. Android TV-platformen gør det nemt at finde og afspille vores yndlingsindhold.

Prisen på omkring 2.199 kr. gør det til et godt valg for dem, der leder efter et kvalitets-TV i den mindre størrelse uden at skulle betale for meget.

Alt i alt er Panasonic TX-24MS480E et solidt valg i 24-tommer kategorien. Det tilbyder en god balance mellem funktioner, kvalitet og pris.

7. JVC LT-24VH5156

JVC LT-24VH5156

JVC LT-24VH5156 er et 24-tommer smart TV, der giver god værdi for pengene. Det har en kompakt størrelse, der passer fint ind i mindre rum som soveværelser eller køkkener.

TV’et har en HD-opløsning, som giver et skarpt billede til den størrelse. Vi synes, farverne ser levende ud, og kontrasten er fin til prisen.

✔️ Fordele:
En af de største fordele ved dette TV er den overkommelige pris. Det koster kun omkring 1900 kr, hvilket gør det til et godt valg for dem med et stramt budget.

Smart TV-funktionerne er en anden fordel. Vi kan nemt streame vores yndlingsserier og film direkte på skærmen.

Lyden er overraskende god for et TV i denne størrelse og prisklasse. Vi behøver ikke nødvendigvis en ekstra soundbar for at få en god lydoplevelse.

Ulemper:
Billedkvaliteten er ikke på niveau med dyrere modeller. I meget lyse eller mørke scener kan der mangle lidt detaljer.

Menusystemet kan virke lidt langsomt ind imellem. Det er ikke et stort problem, men det kan være lidt irriterende.

TV’et har ikke de nyeste HDMI-porte, så det er ikke ideelt til de seneste spillekonsoller.

Anbefaling:
Vi anbefaler JVC LT-24VH5156 til dem, der leder efter et billigt smart TV til et mindre rum. Det er perfekt som et ekstra TV eller til studerende på et stramt budget.

Det er også en god mulighed for ældre mennesker, der ønsker et simpelt smart TV uden for mange indviklede funktioner.

Alt i alt er JVC LT-24VH5156 et solidt valg, hvis man vil have et 24-tommer smart TV uden at bruge en formue. Det giver god værdi for pengene og opfylder de fleste basale TV-behov.

8. Prosonic 24LED5023

Prosonic 24LED5023

Vi har taget et kig på Prosonic 24LED5023, og det er et interessant valg for dem, der leder efter et mindre TV. Dette 24-tommer LED-TV har en HD Ready opløsning på 1366 x 768 pixels, som giver et skarpt billede til denne skærmstørrelse.

Prosonic 24LED5023 er et kompakt smart-TV med indbygget Chromecast. Det har flere indgange til medieafspillere og spillekonsoller, så du nemt kan tilslutte dine enheder.

✔️ Fordele:
En af de store fordele ved dette TV er dets alsidighed. Med Chromecast kan du streame indhold direkte fra din telefon eller tablet. Prisen er også attraktiv – vi har set den så lavt som 1.299 kr.

TV’et er lille nok til at passe ind i de fleste rum. Det kan være perfekt til et køkken, soveværelse eller børneværelse. Billedkvaliteten er god for størrelsen og prisen.

Ulemper:
Opløsningen er lavere end Full HD, så hvis du er vant til skarpere billeder, kan det måske skuffe. Lyden kan også være begrænset på grund af TV’ets størrelse.

Der er ikke så mange smarte funktioner som på dyrere modeller. Du får det basale, men forvent ikke avancerede apps eller stemmestyring.

Anbefaling:
Vi synes, Prosonic 24LED5023 er bedst egnet til dem, der ønsker et sekundært TV eller et TV til et mindre rum. Det er også godt for ældre eller andre, der foretrækker en mindre skærm.

Hvis du leder efter et budgetvenligt TV med grundlæggende smart-funktioner, er dette et solidt valg. Det giver dig mulighed for at streame og se dit yndlingsindhold uden at bryde banken.

Husk dog, at du ikke får den samme billedkvalitet eller funktionalitet som på større, dyrere modeller. Men til prisen og størrelsen er Prosonic 24LED5023 et fornuftigt køb for mange.

Vi kan godt lide, at TV’et har flere indgange. Det gør det nemt at tilslutte en spillekonsol eller en medieboks, hvis du vil udvide funktionaliteten.

Alt i alt er Prosonic 24LED5023 et godt valg, hvis du har begrænset plads eller budget. Det giver dig de grundlæggende funktioner, du har brug for til daglig tv-kiggeri og streaming.

9. Manta Smart TV 24LHN124D

Manta Smart TV 24LHN124D

Vi har taget et kig på Manta Smart TV 24LHN124D, og det er et interessant valg i 24-tommer kategorien. Dette smart-tv kommer med en række funktioner, der gør det værd at overveje.

Manta Smart TV 24LHN124D er et kompakt smart-tv med en 24-tommer skærm. Det har en HD-opløsning og understøtter forskellige streaming-tjenester.

Tv’et kører på Android TV-platformen, hvilket giver adgang til en bred vifte af apps og tjenester. Det betyder, at vi nemt kan se vores yndlingsserier og film fra populære streamingtjenester.

✔️ Fordele:
En af de store fordele ved dette tv er dets størrelse. Det passer perfekt ind i mindre rum som soveværelser eller køkkener.

Vi synes også godt om, at det har smart-funktioner. Det gør det nemt at streame indhold uden behov for ekstra udstyr.

Billedkvaliteten er overraskende god for et tv i denne størrelse og prisklasse. Farverne er levende, og kontrasten er ordentlig.

Ulemper:
Selvom HD-opløsningen er okay, så er det ikke Full HD. Det betyder, at billedet ikke er helt så skarpt som på dyrere modeller.

Lyden kunne også være bedre. Den er okay til almindeligt tv-kiggeri, men hvis vi vil have en rigtig god lydoplevelse, skal vi nok tilslutte eksterne højttalere.

Anbefaling:
Vi synes, at Manta Smart TV 24LHN124D er et godt valg for dem, der leder efter et lille, smart-tv til et ekstra rum.

Det er også en god mulighed for studerende eller andre, der bor på begrænset plads. Tv’et giver en god all-round oplevelse til en rimelig pris.

Dog skal man være klar over, at man går på kompromis med nogle ting som billedopløsning og lydkvalitet. Men hvis man kan leve med det, får man meget for pengene.

Alt i alt er Manta Smart TV 24LHN124D et solidt valg i 24-tommer kategorien. Det giver os de vigtigste smart-funktioner og en god billedkvalitet i en kompakt pakke.

10. Panasonic TX-24LSW504

Panasonic TX-24LSW504

Vi har set nærmere på Panasonic TX-24LSW504, et smart 24-tommer TV der giver god værdi for pengene. Dette kompakte fjernsyn passer perfekt ind i mindre rum som soveværelser eller køkkener.

TX-24LSW504 er et LED-TV med en opløsning på 1366×768 pixels. Det kører på Android TV-platformen, hvilket giver adgang til en masse apps og streaming-tjenester.

Skærmen understøtter HDR for forbedret kontrast og farver. Med to HDMI-porte kan du nemt tilslutte flere enheder som spillekonsoller eller streaming-bokse.

✔️ Fordele:
En af de store plusser ved dette TV er dets smarte funktioner. Android TV gør det nemt at streame indhold fra populære tjenester. Billedkvaliteten er også god til prisen, især takket være HDR-understøttelsen.

Vi er også glade for fjernbetjeningen, som er nem at bruge. Lyden er overraskende god for et TV i denne størrelse, så du behøver ikke nødvendigvis en ekstra soundbar.

Ulemper:
Opløsningen er kun 720p, så hvis du er vant til Full HD eller 4K, vil du måske bemærke en forskel. TV’et har heller ikke den nyeste HDMI 2.1-standard, hvilket kan være en ulempe for seriøse gamere.

Anbefaling:
Vi synes, at Panasonic TX-24LSW504 er et godt valg til dem, der leder efter et smart TV til et mindre rum. Det passer perfekt til soveværelset, køkkenet eller kontoret.

Hvis du vil have et sekundært TV med gode smart-funktioner, er dette en fin mulighed. Det er også ideelt til ældre mennesker, der ønsker et enkelt smart TV uden for mange dikkedarer.

Prisen ligger omkring 1.400 kr., hvilket vi synes er rimeligt for de funktioner, du får. Det er ikke det billigste 24-tommer TV på markedet, men kvaliteten og de smarte funktioner retfærdiggør prisen.

Alt i alt er Panasonic TX-24LSW504 et solidt valg i 24-tommer kategorien. Det giver dig en god balance mellem pris, funktioner og billedkvalitet. Hvis du kan leve med 720p opløsningen, får du meget TV for pengene her.

Hvorfor Vælge et 24 Tommer TV?

Et 24 tommer tv kan være et smart valg for mange. Det passer godt ind i mindre rum og bruger mindre strøm end større modeller. Lad os se nærmere på fordelene.

bedste 22 tommer TV til prisen

Perfekt til Små Rum

Vi ved, at pladsen kan være trang i nogle hjem. Et 24 tommer tv er ideelt til soveværelset, køkkenet eller et lille kontor. Det fylder ikke meget på væggen eller tv-bordet.

Størrelsen gør det nemt at flytte rundt, hvis man vil ændre indretningen. Man kan også tage det med på ferie eller i sommerhuset uden besvær.

Billedet er stadig stort nok til at nyde film og serier. Man kan sidde tættere på skærmen uden at miste detaljer. Det giver en hyggelig og intim tv-oplevelse.

Energibesparelser og Miljøvenlighed

Vi går alle op i at spare på strømmen. Et 24 tommer tv bruger mindre energi end større modeller. Det kan mærkes på elregningen over tid.

Mange nye 24 tommer tv’er har LED-bagbelysning. Det giver et flot billede og bruger mindre strøm. Nogle modeller har også automatisk lysstyring, der tilpasser sig rummet.

Et mindre tv betyder også mindre materialer og emballage. Det er godt for miljøet. Når vi vælger et 24 tommer tv, tænker vi altså både på vores pengepung og planeten.

Tilslutningsmuligheder

Gode tilslutningsmuligheder er vigtige for et 24 tommer tv. Vi ser nærmere på de nyeste porte og smart-funktioner, der giver dig mest for pengene.

HDMI og USB Portopdateringer

De fleste 24 tommer tv’er har nu mindst to HDMI-porte. Det er nok til at forbinde en spillekonsol og en tv-boks samtidig. Vi anbefaler at kigge efter tv’er med HDMI 2.0 eller nyere, da de understøtter 4K-opløsning og HDR.

USB-porte er også nyttige. Med dem kan vi nemt afspille vores egne videoer eller musik fra et USB-stik. Nogle modeller har endda to USB-porte, så vi kan oplade vores telefon, mens vi ser film fra et USB-drev.

Vi ser også flere tv’er med en ethernetport. Det giver en mere stabil internetforbindelse end Wi-Fi, især når vi streamer i høj kvalitet.

Smart TV Funktionalitet

Smart TV-funktioner er blevet standard selv i 24 tommer segmentet. Vi kan nu streame fra populære tjenester som Netflix og YouTube direkte på tv’et uden brug af ekstra udstyr.

Mange nye modeller har også stemmestyring. Vi kan skifte kanal, justere lydstyrken eller søge efter indhold blot ved at tale til fjernbetjeningen. Det er ret praktisk, når vi ikke gider at taste.

Wi-Fi er selvfølgelig indbygget i alle smart-tv’er. Nogle har endda dual-band Wi-Fi, som giver en hurtigere og mere stabil forbindelse. Det er godt, når vi vil streame i høj kvalitet uden hakken.

Bedste Billedkvalitet for Pengene

Et godt 24-tommer tv skal have skarp billedkvalitet uden at koste en formue. Vi har kigget nærmere på to vigtige faktorer, der påvirker billedkvaliteten.

LED vs. LCD

LED-tv’er giver generelt bedre billedkvalitet end LCD. De har bedre kontrast og klarere farver. LED-skærme bruger mindre strøm og holder længere.

LCD-tv’er er ofte billigere, men billedet kan virke lidt mat. De er stadig et godt valg, hvis du vil spare penge.

Vi anbefaler at vælge et LED-tv, hvis du har råd. Du får mere for pengene i det lange løb.

Opdateringshastighed og Opløsning

En høj opdateringshastighed gør billedet mere flydende. 60 Hz er standard, men 120 Hz giver et glattere billede. Det er især godt til sport og action.

Full HD (1920×1080) er den mest almindelige opløsning for 24-tommer tv’er. Det giver et skarpt billede til de fleste formål.

4K findes også, men er dyrere og ikke altid nødvendigt på mindre skærme. Full HD er ofte nok til at få god billedkvalitet på et 24-tommer tv.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange ting at overveje, når man skal vælge et 24 tommer smart TV. Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi ofte får.

Hvilke funktioner er vigtige at overveje, når man køber en 24 tommer Smart TV?

Vi synes, det er smart at se på billedkvalitet, lyd og smart-funktioner. Et godt 24 tommer TV bør have en skarp HD-opløsning og gode farver. Lyden skal være klar, selv om små TV’er ofte har begrænsede højttalere.

Smart-funktioner som apps til streaming er også vigtige. Vi anbefaler at tjekke, om TV’et har de apps, man bruger mest. Nogle populære er Netflix, YouTube og DR TV.

Hvordan vurderer man billedekvaliteten på en 24 tommer TV?

Vi kigger på flere ting, når vi tjekker billedet. Opløsningen bør være mindst 720p, men helst 1080p Full HD. Gode farver og kontrast er også vigtigt.

Et tip er at se på TV’et i butikken, hvis det er muligt. Se hvordan det viser både lyse og mørke scener. Tjek også billedet fra forskellige vinkler for at se, om farverne ændrer sig.

Hvilke 24 tommer TV-modeller kommer oftest bedst ud i test?

I vores test har Samsung UE24N4305 og LG 24TQ510S-PZ klaret sig godt. De har et skarpt billede og gode smart-funktioner til prisen. Philips 24PHS6808 er også et solidt valg med gode farver.

Finlux 24FHDME5161 er et billigt alternativ, der giver god værdi for pengene. Den har måske ikke lige så mange funktioner, men billedet er fint til prisen.

Er det muligt at finde en god 24 tommer TV med indbygget Chromecast?

Ja, det kan man godt. Nogle nyere modeller har Chromecast indbygget. Det gør det nemt at sende indhold fra telefon eller tablet til TV’et.

Hvis TV’et ikke har Chromecast, kan man købe en Chromecast-dongle separat. Den sættes i HDMI-porten og giver samme funktion.

Hvordan adskiller Samsungs 24 tommer Smart TV sig fra andre mærker?

Samsung er kendt for god billedkvalitet, selv i mindre TV’er. Deres 24 tommer modeller har ofte skarpere billeder og bedre farver end konkurrenterne.

Samsungs smart TV-system er også nemt at bruge. Det har mange apps og opdateres tit med nye funktioner. Men Samsung TV’er er tit dyrere end andre mærker.

På hvilke tidspunkter på året kan man typisk finde de bedste tilbud på Smart TV?

Vi ser ofte gode tilbud i november omkring Black Friday. Januar har også tit udsalg, når butikkerne skal af med julevarer.

Foråret er en anden god tid. Nye TV-modeller kommer typisk i april-maj, så de gamle modeller sælges billigere. Hold øje med tilbud i påsken og omkring 1. maj.