Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Guide: Her er de 30 Bedste Film på TV 2 Play i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

TV 2 Play har en imponerende samling af film, og vi har gennemgået dem alle for at finde de allerbedste. Fra danske klassikere til internationale hits har vi samlet en liste over de 30 mest seværdige film på tjenesten lige nu.

Uanset om du er til drama, komedie eller action, finder du garanteret noget, der falder i din smag blandt vores udvalgte titler. Vi har sørget for at inkludere film fra forskellige genrer og årtier, så der er noget for enhver smag. Læs videre for at opdage nogle perler, du måske har overset, eller gense dine favoritter i ny indpakning.

1917

Vi er vilde med krigsfilmen “1917” på TV 2 Play. Den tager os med på en nervepirrende rejse under 1. Verdenskrig. To unge britiske soldater får en næsten umulig opgave.

De skal krydse fjendens linjer for at aflevere en vigtig besked. Tiden er knap, og spændingen er høj. Vi følger soldaterne, mens de kæmper sig gennem farefuldt terræn.

Filmen er lavet af Sam Mendes og har fået mange roser. Nogle kalder den endda den bedste krigsfilm siden “Saving Private Ryan”. Det er svært ikke at være enig.

Visuelt er “1917” en oplevelse ud over det sædvanlige. Kameraarbejdet får os til at føle, at vi er midt i krigens gru. Det er både skræmmende og fascinerende.

Skuespillerne gør et fremragende stykke arbejde. De formår at vise krigens rædsler og soldaternes mod på en troværdig måde. Vi føler virkelig med dem undervejs.

“1917” er ikke bare en krigsfilm. Det er en fortælling om venskab, mod og overlevelse. Vi anbefaler varmt denne intense og gribende film på TV 2 Play.

1917

Joker

Vi er vilde med Joker på TV 2 Play. Denne film fra 2019 er en mørk og intens fortælling om Arthur Fleck, spillet fantastisk af Joaquin Phoenix.

Historien foregår i 1980’ernes Gotham City. Vi følger Arthur, en stand-up komiker med psykiske problemer, der langsomt forvandles til skurken Joker.

Filmen er rå, dyster og til tider ubehagelig at se på. Men den er også fængslende og tankevækkende. Phoenix’ skuespil er helt utroligt og fortjener al den ros, det har fået.

Joker er ikke en typisk superheltefilm. Den er mere et psykologisk drama, der udforsker temaer som mental sundhed og social ulighed.

Filmen vandt to Oscars – en for bedste mandlige hovedrolle og en for bedste filmmusik. Den fortjener helt klart begge priser.

Vi anbefaler Joker til dem, der kan lide intense og udfordrende film. Den er ikke for sarte sjæle, men hvis du er klar til noget anderledes, er den et must-see på TV 2 Play.

Joker

Terminator

Vi kan ikke komme uden om denne sci-fi-klassiker fra 1984. Arnold Schwarzenegger spiller den skræmmende robot, der rejser tilbage i tiden for at dræbe Sarah Connor.

Filmen er spækket med action og spænding fra start til slut. Vi bliver trukket ind i en intens jagt, hvor Sarah kæmper for at overleve.

Schwarzeneggers ikoniske replik “I’ll be back” er blevet en del af popkulturen. Den er endda blevet kåret som filmhistoriens mest mindeværdige replik.

Effekterne holder stadig den dag i dag, hvilket er imponerende for en film fra 80’erne. James Cameron viser her sit talent for at skabe visuelt imponerende scener.

Linda Hamilton gør det også fremragende som Sarah Connor. Vi ser hendes udvikling fra almindelig servitrice til en stærk overlevende.

Terminator er en must-see for alle sci-fi-fans. Den har inspireret mange efterfølgere og efterligninger, men originalen står stadig som en milepæl i genren.

Terminator

Léon

Léon er en ægte klassiker på TV 2 Play. Vi elsker denne intense thriller om den ensomme lejemorder Leon og den unge pige Mathilda.

Filmen fanger os fra start til slut med sin spændende handling. Jean Reno er fremragende som den stille og eftertænksomme Leon. Og Natalie Portman imponerer i sin debutrolle som den modige Mathilda.

Gary Oldman skaber en uhyggelig skurk i form af den korrupte betjent Stansfield. Hans vanvittige præstation giver os kuldegysninger hver gang.

Instruktøren Luc Besson skaber en unik stemning i New Yorks gader. Han blander action med følelser på en måde, der holder os klistret til skærmen.

Vi bliver grebet af det usædvanlige venskab mellem Leon og Mathilda. Deres forhold udvikler sig på en rørende måde, der giver filmen dybde.

Léon byder på masser af nervepirrende actionscener. Men det er de stille øjeblikke mellem hovedpersonerne, der virkelig gør indtryk på os.

Léon

Dallas Buyers Club

Vi elsker “Dallas Buyers Club” på TV 2 Play. Filmen fra 2013 viser Matthew McConaughey i topform som Ron Woodroof. Han spiller en rodeocowboy, der får AIDS i 1986.

Ron giver ikke op. I stedet begynder han at smugle ulovlig medicin til USA. Han tager det selv og sælger det videre. Det er spændende at se, hvordan han kæmper mod myndighederne.

McConaughey er helt fantastisk i rollen. Han vandt en Oscar for sin præstation, og det er let at forstå hvorfor. Jared Leto er også imponerende som Rons ven.

Filmen foregår i Texas i 1980’erne. Vi får et godt indblik i den tids fordomme og frygt omkring AIDS. Det er både rørende og tankevækkende.

“Dallas Buyers Club” er ikke bare en film om sygdom. Det er en historie om mod, venskab og kampen for at overleve. Vi bliver draget ind i Rons verden og hepper på ham hele vejen.

Filmen varer 1 time og 51 minutter. Det er tid godt brugt, hvis man vil se en film, der både underholder og giver stof til eftertanke.

Dallas Buyers Club

Knives Out

Vi elsker en god mordgåde, og “Knives Out” leverer varen med stil. Denne film er en frisk og underholdende krimi, der holder os gættende hele vejen igennem.

Historien drejer sig om den rige forfatter Harlan Thrombey, der bliver fundet død efter sin 85-års fødselsdag. Den excentriske detektiv Benoit Blanc bliver sat på sagen for at opklare mysteriet.

Filmen har et stjernespækket cast, der inkluderer Daniel Craig, Chris Evans og Ana de Armas. Deres skuespil er både sjovt og spændende, og vi kan ikke lade være med at blive fanget af deres karakterer.

Instruktøren Rian Johnson har skabt en film, der både hylder og opdaterer den klassiske whodunit-genre. Vi bliver konstant overraskede af de mange plot-twists og ledetråde.

“Knives Out” er ikke kun spændende, den er også fyldt med humor og skarpe observationer. Vi griner ofte, mens vi prøver at gætte morderen.

Med sin blanding af mysterium, komedie og familiedrama er “Knives Out” en film, vi kan se igen og igen. Den er perfekt til en hyggelig aften foran skærmen.

Knives Out

The Imitation Game

Vi er vilde med “The Imitation Game” på TV 2 Play. Denne spændende film fra 2014 fortæller historien om Alan Turing, et matematisk geni spillet af Benedict Cumberbatch.

Filmen foregår under Anden Verdenskrig, hvor Turing får en hemmelig opgave af den britiske regering. Han skal knække nazisternes Enigma-kode, hvilket kan vende krigens gang.

Vi følger Turing og hans hold, der arbejder hårdt på at løse denne næsten umulige opgave. Filmen viser også Turings personlige kamp som homoseksuel i en tid, hvor det var ulovligt.

Cumberbatch leverer en fantastisk præstation som den komplekse Turing. Han formår virkelig at vise både Turings genialitet og hans sociale udfordringer.

Vi synes, at “The Imitation Game” er en medrivende blanding af krigsdrama og personlig fortælling. Den giver et fascinerende indblik i en vigtig del af krigshistorien, som mange måske ikke kender til.

Filmen er både spændende og rørende. Vi bliver draget ind i Turings verden og hepper på ham hele vejen. Det er en film, der efterlader et stort indtryk.

The Imitation Game

Midsommar

Vi bliver taget med på en mørk og foruroligende rejse i Ari Asters “Midsommar”. Denne anmelderroste gyserfilm fra 2019 følger et ungt amerikansk par på tur til Sverige.

De skal fejre midsommer med venner, men festen tager en uventet drejning. Befolkningen i den lille svenske by har nemlig nogle ret specielle traditioner.

Florence Pugh spiller hovedrollen som Dani. Hun giver en stærk og overbevisende præstation, der virkelig får os til at føle med hendes karakter.

Filmen er 2 timer og 21 minutter lang, men tiden flyver af sted. Vi bliver suget ind i den smukke, men uhyggelige verden, Aster har skabt.

“Midsommar” er ikke for sarte sjæle. Den er fyldt med chokerende scener og ubehagelige overraskelser. Men hvis vi er til psykologisk gys, er den et must-see.

Fotograferingen er helt i top. De lyse svenske sommeraftener giver en skræmmende kontrast til de mørke begivenheder.

Alt i alt er “Midsommar” en unik og uforglemmelig film. Den udfordrer vores forestillinger om, hvad en gyserfilm kan være. Nu kan vi se den på TV 2 Play.

Midsommar

John Wick

Vi elsker John Wick-filmene på TV 2 Play! De er fyldt med intens action og spænding. Keanu Reeves spiller den hårdtslående lejemorder, der ikke kan slippe fri af sin voldelige fortid.

I den første film ser vi John hævne sin elskede hund. Det sætter gang i en hæsblæsende jagt på de russiske gangstere, der krydsede hans vej. Filmen er proppet med nervepirrende kampe og skuddueller.

Opfølgeren tager os med til Rom. Her må John udføre endnu et job, før han igen trækkes ind i lejemordernes verden. Actionscenerne er endnu vildere denne gang.

I den tredje film er hele verden af lejemordere ude efter John. Vi bider negle, mens han kæmper for at overleve. Filmene bliver bare bedre og mere intense for hver del.

TV 2 Play giver os adgang til alle tre John Wick-film. De er perfekte, når vi trænger til et skud ren action og spænding. Vi kan ikke få nok af Johns barske eventyr!

John Wick

Misery

Vi elsker en god thriller, og “Misery” leverer varen. Filmen er baseret på Stephen Kings roman af samme navn.

Historien følger forfatteren Paul Sheldon, der kommer ud for en bilulykke i sneklædte bjerge. Han reddes af Annie Wilkes, som viser sig at være hans største fan.

Men Annie er ikke helt normal. Hun holder Paul fanget og tvinger ham til at skrive en ny bog. Det bliver hurtigt klart, at Paul er i stor fare.

Kathy Bates spiller Annie, og hun er helt fantastisk i rollen. Hun vandt endda en Oscar for sin præstation.

James Caan er også overbevisende som den sårede og bange Paul. Vi føler virkelig med ham gennem hele filmen.

“Misery” er spændende fra start til slut. Vi sidder på kanten af stolen og holder vejret, mens Paul kæmper for at slippe væk.

Filmen er både uhyggelig og fascinerende. Den udforsker temaer som besættelse og kunstnerisk integritet på en fængslende måde.

Hvis du er til intense psykologiske thrillere, er “Misery” et must-see på TV 2 Play. Den vil holde dig fanget hele vejen igennem.

Misery

Mission: Impossible – Fallout

Vi kan ikke få nok af Tom Cruise som den uovervindelige agent Ethan Hunt. I denne sjette film i serien står han over for sin hidtil største udfordring.

Tre atomsprænghoveder er blevet stjålet af en farlig terrorgruppe. Nu er det op til Hunt og hans team at forhindre en global katastrofe.

Filmen byder på nervepirrende action og utrolige stunts. Vi sidder på kanten af sædet, mens Hunt kaster sig ud i halsbrækkende forfølgelsesjagter og livsfarlige missioner.

Christopher McQuarrie har igen instrueret, og han skruer op for spændingen til det yderste. Hver scene er fyldt med overraskelser og uventede drejninger.

Ud over Cruise brillerer Henry Cavill som den mystiske CIA-agent Walker. Hans tilstedeværelse tilføjer et ekstra lag af intriger til plottet.

Vi elsker også at se gamle kendinge som Ving Rhames og Simon Pegg tilbage på holdet. De tilfører både humor og hjertevarme til den intense handling.

Med sine spektakulære actionsekvenser og dybe karakterudvikling er “Fallout” et must-see for fans af spændingsfilm. Den løfter hele franchisen til nye højder.

Mission: Impossible - Fallout

Platoon

“Platoon” er en kraftfuld krigsfilm, der giver os et råt indblik i Vietnam-krigen. Vi følger den unge Chris, der melder sig frivilligt til tjeneste i 1967.

Filmen skildrer krigens barske virkelighed gennem Chris’ øjne. Vi ser, hvordan han kæmper for at overleve både fysisk og mentalt i den jungle, der bliver hans nye hjem.

Oliver Stone har instrueret denne film baseret på sine egne oplevelser fra krigen. Det giver “Platoon” en autenticitet, som vi sjældent ser i krigsfilm.

Vi bliver præsenteret for en række nedslidte soldater, der hver især kæmper deres egne kampe. Deres indbyrdes konflikter er lige så intense som kampene mod fjenden.

“Platoon” er ikke for sarte sjæle. Den viser krigens grusomheder uden at holde noget tilbage. Men netop derfor står den som en af de mest ærlige skildringer af Vietnam-krigen.

Vi kan varmt anbefale “Platoon” til alle, der søger en rå og ærlig krigsfilm på TV 2 Play. Den giver stof til eftertanke længe efter rulleteksterne.

Platoon

Donnie Darko

Vi elsker “Donnie Darko” på TV 2 Play. Denne kultfilm fra 2001 er en fascinerende blanding af sci-fi, drama og ungdomsfilm.

Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen som den forvirrede teenager Donnie. Han lever et almindeligt forstadsliv, indtil en mystisk kæmpekanin ved navn Frank dukker op.

Filmen tager os med på en forunderlig rejse gennem tid og rum. Vi følger Donnie, mens han kæmper med sine indre dæmoner og prøver at forstå sin skæbne.

“Donnie Darko” er både mørk og dyb. Den udforsker temaer som skæbne, fri vilje og teenage-angst på en unik måde.

Filmens visuelle stil og stemning er helt særlig. Den fanger perfekt 80’ernes æstetik og følelsen af at være ung og forvirret.

Selvom “Donnie Darko” kan være svær at forstå første gang, lokker den os til at se den igen og igen. Hver gang opdager vi nye lag og detaljer.

Vi kan varmt anbefale denne film til alle, der elsker tankeværkkende og anderledes historier. Den er et must-see på TV 2 Play.

Donnie Darko

Molly’s Game

Molly’s Game er en spændende film baseret på en sand historie. Vi følger Molly Bloom, en tidligere olympisk skiløber, der bliver værtinde for ulovlige pokerspil.

Jessica Chastain spiller hovedrollen som Molly. Hun gør det fantastisk og viser både Mollys styrke og sårbarhed.

Filmen giver os et fascinerende indblik i den luksuriøse verden af undergrunds-poker. Vi ser kendisser og rigmænd spille om millioner af dollars.

Men det er ikke kun sjov og spil. Molly kommer i problemer med FBI og den russiske mafia. Det skaber masser af spænding og drama.

Idris Elba spiller Mollys advokat, Charlie Jaffey. De to har en god kemi på skærmen, og deres scener sammen er nogle af filmens bedste.

Molly's Game

Nightcrawler

Vi er vilde med “Nightcrawler” på TV 2 Play. Denne thriller fra 2014 holder os på kanten af sædet fra start til slut.

Jake Gyllenhaal spiller Louis Bloom, en arbejdsløs mand fra Los Angeles. Han snubler tilfældigt over freelance-journalistik og kaster sig ud i det med hud og hår.

Louis filmer ulykker og forbrydelser om natten. Han sælger optagelserne til nyhedsstationer, der hungrer efter sensationer. Det er både spændende og ubehageligt at se, hvor langt han vil gå.

Filmen giver os et skræmmende indblik i medieverdenens mørke sider. Den viser, hvordan jagten på seere kan føre til etiske dilemmaer.

Gyllenhaals præstation er fantastisk. Han formår at gøre Louis både charmerende og skræmmende på samme tid.

“Nightcrawler” er ikke bare underholdning. Den får os til at tænke over, hvad vi selv ville gøre i lignende situationer.

Hvis du er til intense thrillers med dybde, så er “Nightcrawler” et must-see på TV 2 Play.

Nightcrawler

Call Me by Your Name

Vi falder pladask for denne skønne sommerromance fra 1983. Den 17-årige Elio nyder ferien i Norditalien, da den ældre Oliver dukker op. Han skal være praktikant for Elios far.

Mellem de to unge mænd opstår en gnist. Langsomt blomstrer følelserne op i det smukke italienske landskab. Vi mærker sommerheden og den spirende forelskelse gennem hvert billede.

Timothée Chalamet og Armie Hammer spiller hovedrollerne med stor indlevelse. De fanger perfekt den første kærligheds usikkerhed og spænding.

Filmen er fyldt med smukke scener og stemninger. Vi drages ind i Elios og Olivers verden af sol, cykler og svømmebassiner. Musikken af Sufjan Stevens understreger de stærke følelser.

“Call Me by Your Name” er ikke bare en kærlighedshistorie. Det er et portræt af ungdommens sødme og smerte. Vi føler med Elio, når sommerens magi må vige for virkelighedens gråvejr.

Denne film rører os dybt. Den minder os om vores egne første forelskelser og de sommerdage, der ændrede alt. En ægte perle på TV 2 Play.

Call Me by Your Name

Palm Springs

Vi er vilde med “Palm Springs” på TV 2 Play. Denne amerikanske komedie er en frisk og sjov oplevelse, der holder os underholdt fra start til slut.

Filmen følger Nyles og Sarah til et bryllup i Palm Springs. De bliver fanget i en tidslomme og genoplever den samme dag igen og igen. Det lyder måske bekendt, men “Palm Springs” giver konceptet et nyt twist.

Adam Samberg og Cristin Milioti spiller hovedrollerne. De har en fantastisk kemi på skærmen og får os til at grine hele vejen igennem.

På trods af det lette emne rører filmen også ved dybere temaer. Den får os til at tænke over livets mening og værdien af relationer.

“Palm Springs” er ikke bare en typisk romantisk komedie. Den blander humor, sci-fi og filosofi på en unik måde. Vi synes, det er forfriskende at se noget så originalt.

Med sine 90 minutter er filmen hverken for lang eller for kort. Den holder et godt tempo og keder os aldrig.

Alt i alt er “Palm Springs” en film, vi varmt kan anbefale. Den er perfekt til en hyggelig aften foran skærmen.

Palm Springs

Now You See Me

Vi er vilde med “Now You See Me” på TV 2 Play. Denne film om tryllekunstnere, der begår kup, er spændende fra start til slut.

Fire dygtige illusionister danner gruppen “Apokalypsens fire ryttere”. De udfører storslåede shows, hvor de samtidig laver utrolige røverier. Det er super underholdende at se.

Filmen har et stjernehold af skuespillere. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo og Woody Harrelson giver alle stærke præstationer. De får os til at tro på deres roller som smarte tryllekunstnere.

Tricksene og illusionerne i filmen er imponerende. Vi bliver ofte overraskede og forundrede over, hvad karaktererne kan finde på. Det holder os på tæerne gennem hele filmen.

Plottet har mange twists og turns. Vi prøver hele tiden at gætte, hvad der sker. Det gør filmen spændende at se, også selv om vi har set den før.

“Now You See Me” blander action, komedie og magi på en sjov måde. Vi synes, det er en perfekt film til en hyggelig aften hjemme på sofaen.

Now You See Me

Green Book

Vi har her en ægte perle af en film. “Green Book” vandt Oscar for bedste film, og det er ikke uden grund. Den foregår i 1962 og fortæller en rørende historie om et usandsynligt venskab.

Filmen følger Tony Lip, en hvid dørmand fra New York, der bliver chauffør for den sorte pianist Don Shirley. Sammen begiver de sig ud på en turné gennem sydstaterne i USA.

Viggo Mortensen og Mahershala Ali spiller hovedrollerne, og de gør det fremragende. Ali vandt endda en Oscar for sin præstation som Don Shirley.

Rejsen bringer de to mænd gennem raceopdelte byer, hvor de møder både fordomme og venlighed. Vi ser, hvordan deres forhold udvikler sig fra arbejdsgiver og ansat til ægte venner.

Filmen er både sjov og hjertevarm, men den tager også fat på alvorlige emner som racisme og identitet. Den giver os stof til eftertanke, samtidig med at den underholder.

“Green Book” er en feel-good film, der rammer lige i hjertet. Den minder os om værdien af venskab og forståelse på tværs af forskelle. Det er en film, vi varmt kan anbefale til alle TV 2 Play-seere.

Green Book

Dark Waters

Vi blev dybt fascineret af “Dark Waters”. Denne film giver os et skræmmende indblik i en virkelig miljøskandale. Mark Ruffalo spiller advokaten Robert Bilott, der kæmper mod kemikaliegiganten DuPont.

Historien starter, da en bonde kontakter Bilott om mystiske dødsfald blandt hans dyr. Vi følger advokatens kamp for at afdække sandheden om forurening af drikkevandet.

Filmen er både spændende og tankevækkende. Den får os til at overveje, hvad der egentlig gemmer sig i vores daglige produkter. Todd Haynes’ instruktion giver dramaet en autentisk og intens atmosfære.

“Dark Waters” minder os om vigtigheden af at stå op mod magtfulde virksomheder. Den viser, hvor svært det kan være at kæmpe for retfærdighed, selv når beviser er tydelige.

Vi blev rystet over at se, hvor langt nogle firmaer vil gå for profit. Samtidig inspirerede Bilotts udholdenhed os. Filmen er et must-see for alle, der interesserer sig for miljø og retfærdighed.

Dark Waters

The Lincoln Lawyer

Vi har fundet en ægte perle på TV 2 Play! “The Lincoln Lawyer” er en medrivende serie, der holder os klistret til skærmen. Den følger en smart advokat, der arbejder fra sin Lincoln-bil i Los Angeles.

Serien er baseret på Michael Connellys populære bøger. Den blander spændende retssalsdrama med fængslende personlige historier. Vi bliver hurtigt fanget af hovedpersonens karisma og skarpe hjerne.

“The Lincoln Lawyer” har været en kæmpe hit på Netflix. Den har ligget i top 10 i flere uger. Nu kan vi også nyde den på TV 2 Play.

Seriens kvalitet skinner igennem i hvert afsnit. Skuespillet er overbevisende, og plottet holder os gættende. Vi elsker måden, den udforsker retssystemets kompleksitet på.

For fans af krimiserier er dette et must-see. Den har den perfekte balance af spænding, drama og humor. Vi kan varmt anbefale at give “The Lincoln Lawyer” en chance på TV 2 Play.

The Lincoln Lawyer

Lawless

Vi elsker film, der skildrer forbudstiden i USA, og “Lawless” er en af de bedste. Filmen følger de berygtede Bondurant-brødre, som tjener kassen på illegalt hjemmebrændt sprut.

Shia LaBeouf, Tom Hardy og Jason Clarke spiller de tre brødre, og de gør det fremragende. Vi bliver hurtigt fanget af deres farlige og spændende liv som spritsmuglere.

Men der er problemer i vente. En Chicago-politimand ved navn Charlie Rakes (spillet af Guy Pearce) er fast besluttet på at stoppe brødrenes forretning. Det skaber en intens konflikt, som holder os på kanten af sædet.

Filmen er baseret på en historisk roman, hvilket giver den en ekstra dimension af autenticitet. Vi føler virkelig, at vi bliver transporteret tilbage til 1920’ernes Virginia.

“Lawless” er mere end bare action og spænding. Den udforsker også temaer som familie, loyalitet og den amerikanske drøm. Vi bliver dybt involveret i karakterernes skæbner.

Hvis du er til dramatiske gangsterfilm med et historisk twist, er “Lawless” et must-see på TV 2 Play. Vi anbefaler den varmt til en aften med god underholdning.

Lawless

Blinkende lygter

Vi elsker Anders Thomas Jensens første film som instruktør. “Blinkende lygter” er en ægte dansk kultklassiker fra 2000, der blander humor, drama og krimi på en helt unik måde.

Filmen følger fire barndomsvenner og småkriminelle: Torkild, Peter, Arne og Stefan. De drømmer om et bedre liv og beslutter at tage skæbnen i egne hænder med et sidste kup.

Søren Pilmark spiller Torkild, der på sin 40-års fødselsdag bliver droppet af kæresten Therese (Iben Hjejle). Det får ham til at indse, at det er tid til forandring.

Filmens cast er imponerende med nogle af Danmarks bedste skuespillere. Ud over Pilmark og Hjejle medvirker bl.a. Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas.

“Blinkende lygter” er fyldt med skæve karakterer og absurd humor. Men den har også dybde og rører ved temaer som venskab, loyalitet og drømmen om en ny start.

Vi griner og græder med de fire venner, mens de forsøger at navigere i deres nye liv. Filmen er både underholdende og rørende på samme tid.

Hvis du ikke har set “Blinkende lygter” endnu, så skynd dig at gøre det på TV 2 Play. Og hvis du allerede har set den, er det måske tid til et gensyn med denne fantastiske danske film.

Blinkende lygter

Adams æbler

Vi elsker “Adams æbler” her på redaktionen! Denne sorte komedie fra 2005 er en ægte dansk filmperle. Instruktør Anders Thomas Jensen har skabt en skæv og underholdende historie, der får os til at grine og tænke på samme tid.

Filmen følger en nynazist ved navn Adam, der skal udføre samfundstjeneste hos den optimistiske præst Ivan. Det lyder måske ikke som opskriften på en comedy, men tro os – det virker!

Ulrich Thomsen og Mads Mikkelsen leverer fremragende præstationer i hovedrollerne. De får selskab af et stjernehold af danske skuespillere, herunder Nicolas Bro og Ali Kazim.

“Adams æbler” blander humor og alvor på en unik måde. Den tager fat i tunge emner som tro, ondskab og tilgivelse, men gør det med et glimt i øjet.

Vi er glade for, at TV 2 Play har denne film i deres udvalg. Det giver os mulighed for at nyde den igen og igen, når vi har lyst. Og tro os – det er en film, man gerne vil se mere end én gang!

Adams æbler

Det femte element

Vi elsker denne vanvittige sci-fi-film fra 1997! Den foregår i New York i det 23. århundrede, hvor Jorden trues af mørke kræfter fra rummet.

Bruce Willis spiller taxachaufføren Korben Dallas, der pludselig bliver viklet ind i en vild redningsaktion. Det sker, da den mystiske Leeloo (Milla Jovovich) lander i hans svævende taxa.

Filmen er instrueret af Luc Besson og har tydelig inspiration fra “Blade Runner”. Den blander action, humor og sære figurer på en helt unik måde.

Visuelle effekter og kostumer er overdådige og fantasifulde. Jean Paul Gaultier har designet de vanvittige outfits, der giver filmen sit specielle look.

Gary Oldman er fantastisk som den ondskabsfulde Zorg. Chris Tucker stjæler også scenen som den energiske radio-vært Ruby Rhod.

“Det femte element” er spækket med skøre ideer og fascinerende detaljer. Vi bliver aldrig trætte af at se denne farverige og underholdende film igen og igen.

Det femte element

Deepwater Horizon

Wow, denne film er virkelig en spændende og nervepirrende oplevelse! Vi følger den sande historie om olieplatformen Deepwater Horizon, der eksploderede i Den Mexicanske Golf i 2010.

Mark Wahlberg spiller hovedrollen i dette actionfyldte drama. Han giver en overbevisende præstation som en af de modige arbejdere, der kæmper for at overleve katastrofen.

Filmen formår at balancere intense actionscener med menneskelige øjeblikke. Vi får et indblik i de utrolige risici, oliearbejderne tager hver dag.

Instruktøren Peter Berg har skabt et visuelt imponerende værk. De spektakulære effekter får os til at føle, at vi er midt i eksplosionen og kaosset på platformen.

Selvom emnet er alvorligt, er “Deepwater Horizon” ikke tung at se. Den holder os på kanten af sædet fra start til slut med sin energiske fortælling.

Vi anbefaler varmt denne film til alle, der kan lide spændende actionfilm baseret på virkelige begivenheder. Den giver stof til eftertanke om prisen for vores afhængighed af olie.

Deepwater Horizon

Cloud Atlas

Vi er vilde med “Cloud Atlas” på TV 2 Play. Denne film er et ægte eventyr gennem tiden. Den fortæller seks historier på tværs af flere århundreder.

Tom Hanks og Halle Berry spiller med i filmen. De og resten af skuespillerne har flere roller hver. Det gør filmen spændende at se.

“Cloud Atlas” blander flere genrer. Der er både drama, science fiction og mere. Filmen varer næsten tre timer, men tiden flyver af sted.

Vi synes, at “Cloud Atlas” er fascinerende. Den får os til at tænke over, hvordan vores handlinger påvirker fremtiden. Filmen viser, at alt hænger sammen på tværs af tid og sted.

Selvom historien kan virke indviklet, er den værd at se. Vi bliver draget ind i de forskellige verdener. Filmen er flot lavet med flotte billeder og god musik.

“Cloud Atlas” er ikke en nem film. Men vi synes, den er spændende og anderledes. Den giver stof til eftertanke længe efter, man har set den.

Cloud Atlas

Kongens Store Tale

Vi elsker historiske dramaer, og “Kongens Store Tale” er en af de bedste. Filmen fra 2010 fortæller den spændende historie om Kong George VI og hans kamp mod stammen.

Colin Firth spiller hovedrollen som kongen, og han gør det fantastisk. Hans præstation er så overbevisende, at vi næsten glemmer, vi ser en skuespiller.

Handlingen foregår i 1930’erne England. Vi følger den nye konge, der må overvinde sin frygt for at tale offentligt. Hans taleterapeut, spillet af Geoffrey Rush, hjælper ham på vej.

Filmen vandt fire Oscars, blandt andet for bedste film. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Den har alt – flotte kostumer, gode skuespillere og en rørende historie.

“Kongens Store Tale” er både underholdende og lærerig. Vi får et indblik i en spændende periode i engelsk historie. Samtidig er det en film om at overvinde sine frygt.

Hvis du ikke har set den endnu, så skynd dig at gøre det på TV 2 Play. Vi lover, du ikke bliver skuffet. Det er en film, der bliver ved med at imponere, selv efter flere gange.

Kongens Store Tale

American Hustle

Vi er vilde med denne stjernespækkede film fra 2013. Den tager os med tilbage til 1970’ernes New York, hvor svindel og bedrag er hverdagskost.

Historien følger Irving Rosenfeld og hans makker Sydney Prosser. De er mestre i at snyde folk, men deres held løber ud. En FBI-agent fanger dem på fersk gerning.

Nu står de over for et svært valg. Skal de i fængsel eller hjælpe FBI med en farlig opgave? Det er starten på et vildt eventyr fyldt med twists og overraskelser.

Christian Bale og Amy Adams brillerer i hovedrollerne. Bradley Cooper er også fremragende som den ambitiøse FBI-agent. Sammen skaber de magi på skærmen.

Filmen blev nomineret til hele 10 Oscars. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Den er både sjov, spændende og uforudsigelig.

Vi elsker den stilfulde 70’er-æstetik. Tøjet, musikken og stemningen er spot on. Det føles som om vi er der selv.

American Hustle er en af de bedste film på TV 2 Play lige nu. Den er et must-see for alle filmelskere.

American Hustle

Den sjette sans

Vi er vilde med “Den sjette sans” her på redaktionen. Denne thriller fra 1999 er stadig uhyggelig og overraskende, selv efter mange gensyn.

Bruce Willis spiller børnepsykologen Malcolm Crowe. Han prøver at hjælpe den unge Cole, som hævder at kunne se døde mennesker. Cole spilles fantastisk af Haley Joel Osment.

Filmen holder os på kanten af sædet hele vejen igennem. Den bygger langsomt spændingen op og har en af filmhistoriens mest chokerende slutninger.

M. Night Shyamalan instruerede filmen. Han viser her sit talent for at skabe en uhyggelig stemning uden at bruge billige chokeffekter.

“Den sjette sans” er ikke bare skræmmende. Den rører også ved dybere temaer om sorg, skyld og det at føle sig anderledes.

Vi anbefaler varmt at se eller gense denne moderne klassiker på TV 2 Play. Den er perfekt til en mørk aften, hvor man har lyst til at blive lidt bange.

Den sjette sans

Hvad er TV 2 Play?

TV 2 Play er en populær dansk streamingtjeneste, der giver os adgang til masser af indhold fra TV 2’s kanaler. Vi kan se live-tv, serier, film og meget mere.

Tilgængelighed og Pris

Vi kan bruge TV 2 Play på mange forskellige enheder. Appen findes til smartphones, tablets, smart-tv og computere. Det gør det nemt at se vores yndlingsprogrammer, uanset hvor vi er.

Prisen varierer alt efter hvilken pakke vi vælger. Der findes flere muligheder:

  • Basis-pakken med reklamer
  • Pakken uden reklamer
  • Fuld pakke med sport

Priserne starter fra omkring 49 kr. om måneden. Vi kan ofte prøve tjenesten gratis i en periode, før vi beslutter os.

Populære Genrer og Shows

TV 2 Play har et bredt udvalg af indhold. Vi finder alt fra spændende krimiserier til sjove underholdningsprogrammer. Nogle af de mest populære genrer er:

  • Danske dramaserier
  • Nyhedsudsendelser
  • Sport (fodbold, håndbold, cykling)
  • Komedier og stand-up
  • Dokumentarer

Kendte shows som “Badehotellet”, “Klovn” og “Vild med Dans” er blandt favoritterne. Vi kan også se klassiske danske film og nye Hollywood-blockbusters.

Sådan Finder du de Bedste Film

At finde de bedste film på TV 2 Play kan være en spændende opdagelsesrejse. Vi har nogle gode råd til, hvordan du kan navigere i udvalget og finde de perler, der passer til din smag.

Brug Filtrerings- og Søgefunktionerne

TV 2 Play har smarte værktøjer, der gør det nemt at finde gode film. Vi kan bruge filtreringsfunktionen til at sortere efter genre, udgivelsesår eller rating. Det hjælper os med at indsnævre vores søgning.

Søgefunktionen er også super nyttig. Vi kan søge på titler, skuespillere eller instruktører. Prøv at søge på dine yndlingsskuespillere – du finder måske en film, du ikke kendte til!

En god idé er at kigge på de højest ratede film. De har ofte fået mange positive anmeldelser fra andre seere.

Anbefalinger baseret på Tidligere Visninger

TV 2 Play lærer vores smag at kende, jo mere vi ser. Tjenesten kommer med forslag baseret på de film og serier, vi allerede har set og synes godt om.

Vi kan finde disse anbefalinger på forsiden eller i “Anbefalet til dig”-sektionen. Det er en nem måde at opdage nye film, der passer til vores interesser.

Husk at give de film, du kan lide, en god rating. Det hjælper algoritmen med at blive endnu bedre til at foreslå film, vi vil elske.

Ofte stillede spørgsmål

TV2 Play har et stort udvalg af film og serier. Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får om tjenesten og dens indhold.

Hvilke film er must-see på TV2 Play lige nu?

Vi anbefaler varmt “1917”, “Joker” og “The Terminator”. Disse film er alle prisvindende og har fået flotte anmeldelser. “1917” er en gribende krigsfilm, “Joker” er en mørk og intens karakterstudie, og “The Terminator” er en sci-fi klassiker.

Hvordan finder jeg de nyeste film på TV2 Play?

På TV2 Plays hjemmeside og app kan du nemt finde de nyeste tilføjelser. Klik på “Film” i menuen og vælg “Nyeste”. Du kan også bruge søgefunktionen og sortere efter udgivelsesdato.

Kan du anbefale nogle gode serier eller film på TV2 Play?

Ud over de nævnte film er “Léon” og “Dallas Buyers Club” også fremragende valg. Hvis du er til serier, har TV2 Play mange danske og udenlandske hits. Prøv at udforske deres udvalg af danske dramaer og komedier.

Hvad er i aftenens filmudbud på TV2?

TV2’s filmudbud skifter dagligt. Tjek TV-guiden på deres hjemmeside eller i appen for at se, hvad der vises i aften. Du kan også finde mange film på TV2 Play, som du kan se når som helst.

Hvordan kan jeg se TV2 Play gratis?

TV2 Play tilbyder ofte en gratis prøveperiode for nye kunder. Tjek deres hjemmeside for aktuelle tilbud. Nogle gange kan du også få adgang gennem dit TV-abonnement eller mobilabonnement.

Hvordan adskiller indholdet sig på TV 2 og TV 2 Play?

TV2 Play har et større udvalg af film og serier end TV2’s almindelige kanaler. På TV2 Play kan du se indhold on-demand, mens TV2’s kanaler følger en fast sendeplan. TV2 Play får også tit eksklusivt indhold, som ikke vises på de almindelige kanaler.