Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Sushi i Horsens: 10 Top Sushirestauranter i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

At finde den bedste sushi i Horsens er ikke nogen nem opgave, især med så mange spændende valgmuligheder. Vi har udforsket byen og prøvet adskillige restauranter for at kunne præsentere vores bud på de 10 bedste sushi-steder.

Horsens har en overraskende mængde gode sushi-restauranter, der hver især tilbyder noget unikt. Uanset om du er til den enkle nigiri eller de mere kreative ruller, vil denne guide hjælpe dig med at finde de steder, der serverer den bedste sushi i byen.

Bedste Sushi i Horsens 2024

Vi har samlet en liste med vores bud på de 10 steder i Horsens hvor du får den bedste sushi:

  1. Kamii Sushi Horsens
  2. Sakura Sushi Bar
  3. Takumi Sushi
  4. Great Sushi
  5. KINGS SUSHI Horsens
  6. B-Sushi
  7. Aloha Poké Bowl & Sushi
  8. Ming Hao
  9. Mo’Rice
  10. Tian Fu

Læs videre for at få informationer om hvorfor vi har rangeret de 10 steder som vi har, rutevejledninger og meget mere. God fornøjelse!

1. Kamii Sushi Horsens

Kamii Sushi Horsens

Kamii Sushi Horsens er det perfekte sted, hvis vi leder efter sushi og steak. Restauranten tilbyder en unik spiseoplevelse i centrum af Horsens. Menuen inkluderer en luksus sushi tallerken med 12 stykker eller en bøf efter eget valg. Vi kan også nyde japansk Bento box og grillede kammuslinger med tigerrejer i mirin avocadocreme.

Til frokost serverer de primært varme retter, og deres Bento box er en favorit. Kamii Horsens tilbyder et varieret udvalg af asiatiske specialiteter og bøffer, som er ideelle for dem, der ikke er så begejstrede for fisk eller sushi.

Restauranten er stolte af deres håndværk og bruger de friskeste ingredienser. Sushi-baren giver os mulighed for at se den omhyggelige forberedelse af den friske fisk. Det varme køkken supplerer sushimenuen med asiatiske specialiteter.

Hvad: Kamii Sushi Horsens
Hvor: Grønnegade 22, 8700 Horsens

2. Sakura Sushi Bar

Sakura Sushi Bar

Sakura Sushi Bar er et af de bedste steder at nyde sushi i Horsens. Restauranten har eksisteret siden 2010 og tilbyder running sushi og sushi ad libitum. Running sushi er en buffet, hvor man kan tage sushi direkte fra et løbebånd. Sushi ad libitum tillader os at spise så meget sushi, vi vil, for en fast pris.

Restauranten har en hyggelig atmosfære med moderne design. Menuen inkluderer både klassiske sushiretter som nigiri, maki og sashimi, samt innovative retter som sushi med and og tempura rejer. Det store udvalg gør det nemt for os at finde noget, vi kan lide.

Personalet er altid venligt og imødekommende, hvilket skaber en behagelig oplevelse. Vi kan nemt bestille online og springe køen over. Dette gør det endnu mere bekvemt at få vores sushi-fix.

Hvad: Sakura Sushi Bar
Hvor: Åboulevarden 73, 8700 Horsens

3. Takumi Sushi

Takumi Sushi

Vi elsker at besøge Takumi Sushi, fordi stedet tilbyder en ægte japansk sushikøkkenoplevelse. Deres dygtige kokke arbejder med de friskeste råvarer, hvilket virkelig kan smages i hvert eneste stykke sushi, vi bestiller. Det er klart, at kvaliteten er en topprioritet for dem.

Atmosfæren i restauranten er hyggelig og afslappende. Det er et perfekt sted at invitere venner og familie til en dejlig middag. Vi føler os altid velkomne, og det bidrager til en god oplevelse, hver gang vi spiser der.

Noget, vi sætter pris på ved Takumi Sushi, er muligheden for online bestilling. Det gør det virkelig let at få en fantastisk middag uden besvær. Maden er altid klar til tiden, så vi ikke skal vente unødigt længe.

Hvad: Takumi Sushi
Hvor: Borgergade 28, 8700 Horsens

4. Great Sushi

Great Sushi

Hvis vi leder efter god sushi i Horsens, er Great Sushi et sted, vi bør tjekke ud. Restauranten ligger centralt, og det er nemt at finde vej derhen. Atmosfæren er afslappet og indbydende, hvilket gør det til et ideelt sted for både små og store grupper.

Menukortet er varieret med et godt udvalg af klassiske sushiruller samt nogle spændende, kreative valg. Maden bliver serveret frisk, og det kan virkelig smages, at ingredienserne er af høj kvalitet. Betjeningen er venlig og opmærksom, hvilket altid er et stort plus.

Vi har også mulighed for at bestille take-away, hvis vi foretrækker at nyde maden derhjemme. Det er nemt at ringe og bestille på forhånd eller bestille direkte fra deres hjemmeside.

Hvad: Great Sushi
Hvor: Grønlandsvej 1C, st, 8700 Horsens

5. KINGS SUSHI Horsens

KINGS SUSHI Horsens

KINGS SUSHI i Horsens er et fantastisk sted for alle sushi-elskere. Vi var imponerede over deres “all you can eat”-koncept, som gav os mulighed for at nyde en bred vifte af retter, inklusive forretter, sushi og sticks. Det var virkelig dejligt at kunne bestille over flere omgange og spise os helt mætte.

Restauranten lokker også med et specielt fødselsdagstilbud. Hvis man fejrer sin fødselsdag her med mindst tre andre voksne, får fødselaren en gratis “all you can eat” på selve fødselsdagen. Det er en fin detalje, som gør stedet ekstra indbydende for specielle lejligheder.

Vi følte os varmt velkomne ved ankomsten og blev forkælede med gode smagsoplevelser. Atmosfæren var afslappet, og personalet var venlige og opmærksomme, hvilket altid er et plus.

Hvad: KINGS SUSHI Horsens
Hvor: Rådhustorvet 2, 8700 Horsens

6. B-Sushi

B-Sushi

B-Sushi har været en fast del af Jylland i over 15 år. Vi elsker deres friskrullede sushi lavet af de fineste ingredienser. Deres hjemmelavede tapas er også en favorit. Det er en ære for dem at have modtaget bronze, sølv og guld fra “Opdag Danmark” som en af Danmarks bedste sushirestauranter.

Deres engagement i bæredygtighed er beundringsværdigt. Fisk og skaldyr kommer fra certificerede leverandører, så vi kan spise med god samvittighed. De sprøde tempurarejer er avlet uden medicin og kemikalier, og deres tun fanges med stang, så delfiner og havskildpadder undgås.

Restauranten tilbyder både take away og muligheden for at spise i deres hyggelige lokaler. Vi kan endda få sushi leveret lige til bilen via deres drive-in-sushi. Det er super nemt at bestille online, og vi kan også booke bord på deres hjemmeside. Vi hører tit om, hvor meget folk elsker deres sushi ad libitum.

B-Sushi er en oplevelse værd. Fra deres bæredygtige metoder til den fantastiske mad, så er det et sted, vi gerne besøger igen og igen.

Hvad: B-Sushi
Hvor: Smedegade 1, 8700 Horsens

7. Aloha Poké Bowl & Sushi

Aloha Poké Bowl & Sushi

Aloha Poké Bowl & Sushi er et must-besøg i Horsens for elskere af sund og smagfuld mad. Vi elsker hvordan de kombinerer hawaiianske poké bowls med skandinaviske og asiatiske elementer. Det giver virkelig en unik madoplevelse.

Når vi spiser her, kan vi altid regne med frisklavede retter made af de bedste råvarer. Menuen er spændende og varieret, med muligheder for både dem, der elsker rå fisk og dem, der foretrækker kylling, oksekød eller tofu. Der er også mange veganske og vegetariske retter, som passer perfekt til dem, der søger sunde alternativer.

Stedet har en modern og hyggelig atmosfære. Servicen er hurtig, og priserne er rimelige. Det er klart, at der er lagt kærlighed i både maden og stedets design. Vi har altid haft en god oplevelse her.

Hvad: Aloha Poké Bowl & Sushi
Hvor: Thonbogade 15, st, 8700 Horsens

8. Ming Hao

Ming Hao

Hos Ming Hao elsker de at servere god mad, og det kan man mærke fra første bid. Restauranten er kendt for sin imponerende buffet med over 26 forskellige varme retter. Man kan finde alt fra suppe og sushi til mongolian barbecue, ris, nudler, og salatbar. Der er noget for enhver smag, og man går aldrig sulten derfra.

Ming Hao er også stedet for sushi-elskere. Vi kan bestille frisklavet sushi, der følger traditionelle japanske opskrifter. Menuen indeholder nigiri, maki, uramaki og kaburimaki, og man har mulighed for at bestille individuelle stykker eller hele menuer. Deres sushi starter fra 148 kr., og nigiri fra 25 kr. pr. stykke.

Restauranten har også et hyggeligt og indbydende miljø med flotte omgivelser, der passer til alle lejligheder. Der er plads til op til 200 gæster, så det er et godt sted at fejre både små og store begivenheder. Servicen er altid god, og personalet er veluddannet og imødekommende.

Ming Hao byder også på særlige tilbud, som for eksempel fødselstilbuddet, hvor fødselaren kun betaler 1 kr. pr. person ved bestilling af minimum fire kuverter. Det gør restauranten til et populært valg til festlige anledninger.

Hvad: Ming Hao
Hvor: Levysgade 2, 8700 Horsens

9. Mo’Rice

Mo'Rice

Mo’Rice er et hyggeligt sted, hvor vi kan nyde lækre risretter og søde pommes frites. Restauranten har en afslappet og behagelig stemning med en kombination af moderne og traditionelle elementer. Det er perfekt til både en hurtig frokost eller en romantisk middag.

Menuen er fyldt med smagsfulde retter, der efterlader os med en behagelig smag i munden. Deres risretter er til enhver lejlighed, og de søde pommes frites er en uventet, men lækker snack eller tilbehør. Vi kan være sikre på, at maden er af høj kvalitet, fordi de bruger friske råvarer.

Mo’Rice er også kendt for deres overkommelige priser, så vi kan nyde god kvalitetsmad uden at bruge for meget. Der er også mulighed for at lave firmaaftaler eller catering til vores arrangementer, hvilket gør stedet endnu mere attraktivt for både private og erhverv.

Hvad: Mo’Rice
Hvor: Søndergade 14 Bytorv, 8700 Horsens

10. Tian Fu

Tian Fu

Restaurant Tian Fu i Horsens er vores sidste stop på vores liste over de bedste sushi-steder i byen. Selvom restauranten hovedsageligt er kinesisk, byder de også på et fantastisk udvalg af sushi. Vi synes, det er en skøn kombination, der giver gæsterne mulighed for at nyde både kinesiske specialiteter og frisklavet sushi.

På menukortet finder vi mange lækre sushiruller som Uramaki og Nigiri. De har også spændende kombinationer som crispy rejer med avocado og laks rullet i sesam. Hver bid er en oplevelse, og vi elskede, hvordan smagene spillede sammen.

Servicen hos Restaurant Tian Fu er venlig og imødekommende. Vi følte os velkomne fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren. Restauranten er også hyggeligt indrettet, hvilket gør den til et perfekt sted for en hyggelig middag.

Hvad: Tian Fu
Hvor: Strandkærvej 87, 8700 Horsens

Hemmelighederne bag God Sushi

God sushi kræver en dyb forståelse af både ingredienser og teknikker. To af de vigtigste aspekter ved at lave fantastisk sushi er brugen af friske råvarer og at mestre de perfekte ris.

Friske Råvarer

De bedste sushi-steder i Horsens bruger kun de friskeste råvarer. Kvaliteten af fisken er afgørende for smagen og teksturen af sushien. Frisk fisk skal være fast, blank og uden stærk lugt.

Grøntsagerne der bruges, skal også være friske og sprøde. Det bidrager til både smag og visuel tiltrækning.

Vi har bemærket, at steder som Kamii SuShi Horsens og Tian Fu fokuserer på at få deres ingredienser leveret dagligt for at sikre friskhed. Det er en stor del af hemmeligheden bag deres bedømmelse på f.eks. Tripadvisor.

Perfekte Ris

De perfekte ris er lige så vigtige som frisk fisk. Sushi-ris skal være klæbrige nok til at holde sammen, men stadig lette og luftige.

Først og fremmest skal vi vaske risene godt for at fjerne stivelsen. Derefter koges de til præcision og blandes med en specifik blanding af riskom eddike, sukker og salt.

Hos restauranter som B-Sushi går kokkene meget op i denne proces, hvilket afspejles i smagen. De perfekte ris fremhæver den friske fisk og de øvrige ingredienser og gør hver bid til en fornøjelse.

Sushitraditioner i Horsens

I Horsens bliver sushi ikke bare tilberedt, det er blevet en del af byens kultur. Vi vil se på brugen af lokale ingredienser og de kulturelle påvirkninger, der har formet sushi-scenen i Horsens.

Lokale Ingredienser

I Horsens finder vi mange sushi-restauranter, der bruger lokale råvarer. Fisk og skaldyr fra de danske farvande er ofte på menuen. Dette sikrer, at vi får frisk og lækker sushi hver gang. Det er ikke usædvanligt, at ingredienserne kommer direkte fra de nærliggende havne.

Lokale grøntsager og urter spiller også en stor rolle i sushi-retterne. Mange restauranter vælger at bruge økologiske produkter fra nærliggende gårde. Dette tilføjer en frisk og naturlig smag til hver bid. Vi mærker virkelig forskellen, når ingredienserne kommer fra vores egen baghave.

Vi ser også innovative retter, hvor danske og japanske traditioner mødes. Fx kan vi finde sushi med rødbede eller dild, som er kendte danske ingredienser. Disse kreative tilføjelser gør sushi-spisning i Horsens til en unik oplevelse.

Kulturelle Påvirkninger

Horsens har en mangfoldig befolkning, og dette afspejles i byens madscene. Sushi-traditionen her er ikke bare japansk, men en blanding af forskellige kulturer og smage. Vi ser ofte fusion-retter, hvor sushi kombineres med andre køkkener som det thailandske eller vietnamesiske.

Derudover har de mange internationale studerende og beboere bidraget til at bringe autentiske opskrifter og teknikker ind i køkkenerne. Dette giver os mulighed for at smage sushi, som er tættere på de originale japanske opskrifter.

Events og festivaler i Horsens fremmer også sushi-kulturen. Der afholdes sushi workshops, hvor vi kan lære at lave sushi fra bunden. Disse begivenheder gør sushi til mere end bare mad – de gør det til en aktivitet, vi kan deltage i sammen.

Ved at kombinere det lokale med det internationale, har Horsens formået at skabe en helt særlig sushi-tradition. Vi nyder godt af denne mangfoldighed og de mange forskellige smagsoplevelser, det bringer med sig.

Hvordan Man Bør Nyde Sushi

bedste sushi i Horsens

Sushi er en fantastisk kulinarisk oplevelse, som vi kan nyde på mange forskellige måder. Der er ingen rigtig eller forkert måde, men der er bestemt nogle tips, der kan forbedre vores oplevelse.

Vælg kvalitet
Vi skal vælge restauranter kendt for frisk og godt tilberedt sushi. Steder som Kamii Sushi i Horsens er gode eksempler, da de er kendt for deres høje kvalitet.

Start med miso suppe
En god måde at begynde vores måltid på er med en varm miso suppe. Den renser paletten og forbereder os på de delikate smagsoplevelser, der venter.

Prøv forskellige stykker
Lad os ikke holde os til det sædvanlige. Sashimi, nigiri og maki tilbyder forskellige smagsoplevelser og teksturer. Vi bør prøve lidt af hver for at få en fuldendt oplevelse.

Dyp sparsomt i sojasovs
Det er fristende at drukne vores sushi i sojasovs, men ofte overvælder det smagen. En lille dyp er nok for at fremhæve sushien uden at overdøve den.

Brug wasabi og ingefær rigtigt
Wasabi tilføjer en krydret kant, mens syltet ingefær fungerer som en paletrenser mellem bidder. Vi bør bruge dem begge i små mængder for at forbedre smagen.

Del oplevelsen
Sushi er virkelig en social madoplevelse. Vi elsker at dele forskellige ruller med hinanden og diskutere vores favoritter på bordet.

Spiser med hænderne eller pinde
Det er helt i orden at bruge vores hænder til at spise sushi, især nigiri. Sushi skal være sjovt og afslappet, så vi bør vælge den metode, der føles mest behagelig.