Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Sushi i Randers: 8 Top Sushirestauranter i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Er du på udkig efter den bedste sushi i Randers? Vi har samlet en liste over de 8 bedste sushi-steder i byen for at hjælpe dig med at finde de mest lækre og autentiske steder at spise. Vores anbefalinger er baseret på vores egne oplevelser og anmeldelser fra Tripadvisor.

Uanset om du er en sushielsker eller bare nysgerrig, vil du finde noget, der passer til din smag og budget. Fra traditionelle japanske restauranter til moderne sushibarer, byen har noget for enhver sushientusiast. Bliv klar til at udforske Randers’ kulinariske perler.

Bedste Sushi i Randers 2024

Vi har samlet en liste med de 8 bedste sushirestauranter i Randers (eller om ikke andet restauranter der også har sushi på menukortet):

  1. Restaurant Lyokoi
  2. Restaurant Suzumi
  3. Joci Sushi
  4. InSushi
  5. Sushi Fresh
  6. Golden House Kinesisk Restaurant
  7. SushiArt
  8. Restaurant Dragon City

Videre i artiklen kan du finde information og bedømmelser af de 8 steder.

1. Restaurant Lyokoi

Restaurant Lyokoi

Restaurant Lyokoi på Østergade er en skat i Randers. Vi har nydt både frokost- og aftensmaden, og det har altid været en dejlig oplevelse. Sushi er frisk og varieret, og det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og præsentation.

Lokalet er hyggeligt indrettet med en moderne stil, der gør stedet indbydende og komfortabelt. Det er altid en god ide at reservere bord, især i weekenderne, hvor efterspørgslen er høj. Priserne for “All You Can Eat” er rimelige og gør det muligt for os at nyde mange forskellige retter.

Personalet er venligt og opmærksomt, og de sørger altid for, at vi har det godt. Baren tilbyder et bredt udvalg af drinks, som vi kan nyde før eller efter vores måltid. Vi kan stærkt anbefale Restaurant Lyokoi, hvis man er på jagt efter fantastisk sushi i Randers.

Hvad: Restaurant Lyokoi
Hvor: Østergade 14, 8900 Randers

2. Restaurant Suzumi

Restaurant Suzumi

Restaurant Suzumi er et sted, der virkelig fanger essensen af japansk køkken med en twist. Maden er ikke kun sushi, men også et udvalg af lækre retter som lammekoteletter, ribeye stick, poke bowls og stegte nudler. Selvom sushi er hovedfokus, er variationen i menukortet imponerende.

Atmosfæren hos Suzumi er varm og indbydende. Vi elskede, hvordan de friske råvarer og passion for madlavning kan smages i hver bid, vi tog. Det er tydeligt, at dette sted værdsætter kvalitet og ønsker, at hver gæst har en mindeværdig oplevelse.

Ved Suzumi kan vi også bestille sushi og booke bord direkte via deres app, hvor vi optjener point og låser op for spændende trofæer. Der er også eksklusive tilbud tilgængelige for app-brugere, hvilket er en ekstra bonus.

Hvad: Restaurant Suzumi
Hvor: Middelgade 3, st th, 8900 Randers

3. Joci Sushi

Joci Sushi

Vi elsker at besøge Joci Sushi, en sand perle i hjertet af Randers. Når vi træder ind på Storegade 15, føler vi os altid velkomne. Atmosfæren er afslappet, og personalet er utroligt venlige.

Maden her er en fest for sanserne. Farverige og smagfulde sushi-ruller præsenteres på en måde, der gør det svært at vælge. Vi bliver aldrig skuffede over kvaliteten.

Stedet formår altid at levere friske råvarer, og det er tydeligt i smagen. Vi anbefaler især deres kreative specialruller. Det er ingen overdrivelse at sige, at Joci Sushi er et must-visit sted i Randers.

Hvad: Joci Sushi
Hvor: Storegade 15, 8900 Randers

4. InSushi

InSushi

InSushi åbnede sine døre for første gang den 7. juli 2011. Vi har siden besøgt stedet flere gange og oplevet deres konstante stræben efter at forbedre kvaliteten og servicen.

En ting, der gør InSushi specielt, er deres fokus på det japanske køkken. Kokke arbejder hele tiden på at udvikle nye spændende retter efter kundernes behov og forslag.

De friske ingredienser er nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet. Ved at importere de bedste råvarer fra førende lande i Asien og Europa formår InSushi at levere en autentisk smagsoplevelse.

Hvad: InSushi
Hvor: Mariagervej 136 B, 8920 Randers

5. Sushi Fresh

Sushi Fresh

Sushi Fresh er en perle i Randers, som vi bare måtte prøve. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af frisklavet sushi, og det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne. Atmosfæren er hyggelig, og det lille lokale på Mariagervej gør det til en intim spiseoplevelse.

Vi blev mødt med venlighed fra personalet, og servicen var hurtig og effektiv. Menuen tilbyder flere spændende kombinationer, og der er noget for enhver smag, hvad enten man er til klassisk sushi eller mere innovative varianter.

Åbningstiderne passer perfekt til både hverdags- og weekendbesøg, og vi satte pris på den fleksibilitet det gav. Deres website er også brugervenligt, hvilket gjorde det nemt at finde information og planlægge vores besøg.

Hvad: Sushi Fresh
Hvor: Mariagervej 50, 8900 Randers

6. Golden House Kinesisk Restaurant

Golden House Kinesisk Restaurant

Golden House i Randers er et must for enhver sushi-elsker. Restauranten tilbyder ikke kun en omfattende buffet med kinesiske retter, men også Mongolian Barbecue og sushi.

Den store variation af retter, fra svinekød til and og kylling, gør det nemt for os at finde noget for enhver smag. Vi kan selv vælge ingredienserne til vores Mongolian Barbecue, hvilket giver en unik og personlig spiseoplevelse.

Golden House er åben hver dag og har aftenbuffet fra 16.30 til 22.00. Her kan vi nyde lækker mad i hyggelige omgivelser. Deres frokostbuffet serveres fredag til søndag fra 12.00 til 16.00.

Hvad: Golden House Kinesisk Restaurant
Hvor: Thors Bakke 2, 8900 Randers

7. SushiArt

SushiArt

SushiArt ligger på Merkurvej 55 og har en unik tilgang til sushi. De bruger kun økologiske, italienske ris, hvilket gør deres sushi både sund og velsmagende. Vi lægger mærke til, at de også fokuserer stærkt på bæredygtighed med certificerede leverandører til deres fisk og skaldyr.

Vi har prøvet deres laks fra Hirtshals og de friske grøntsager, som alle smagte helt fantastisk. Det er tydeligt, at kvalitet virkelig er en passion hos Sushiart. Den friske smag gør det til en fornøjelse at spise her, selv om der er plads til forbedringer.

Selvom Sushiart har et gennemsnitligt rating på 2.9 på Google, synes vi stadig, det er værd at besøge. Deres fokus på at bruge økologiske og bæredygtige råvarer skiller dem ud fra mange andre sushi steder.

Hvad: SushiArt
Hvor: Merkurvej 55, 8960 Randers

8. Restaurant Dragon City

Restaurant Dragon City

Restaurant Dragon City i Randers er et fantastisk sted for dem af os, der elsker sushi og kinesisk mad. Prisen er rimelig, især for studerende, da der er en særlig studiepris om mandagen. Her kan vi nyde en all-you-can-eat buffet for kun 128 kr.

Spisestedet har en hyggelig atmosfære, hvilket gør det ideelt for familiesammenkomster. Udover sushi tilbyder de også mongolsk BBQ, forskellige kinesiske retter, is og kaffe. En ekstra bonus er, at fødselaren kun skal betale 1 kr., hvis de har tre betalende gæster med.

Bordreservationer kan nemt foretages via telefon eller deres hjemmeside, og vi kan også bestille mad gennem Wolt. Det er et sted, vi vil besøge igen og igen.

Hvad: Restaurant Dragon City
Hvor: Gl. Stationsvej 9, 8940 Randers

Sushiens Historie i Randers

Sushiens rejse til Randers har en unik historie. Det startede som en niche og har udviklet sig til en populær spise blandt mange af os.

Hvordan Sushi Blev Populært

I begyndelsen kendte kun få til sushi i Randers. Gennem rejser og udveksling af kulturelle oplevelser begyndte flere af os at opdage den japanske delikatesse. Lokale restauranter, især dem, der ønskede at skille sig ud, begyndte at tilbyde sushi for at tiltrække et bredere publikum.

Sociale medier spillede en stor rolle. Billeder af smukt anrettet sushi fangede vores opmærksomhed, og snart ønskede vi alle at smage det. Det hjalp også, at kendte restauranter som Lyokoi begyndte at tilbyde både traditionel og fusioneret japansk mad, hvilket gjorde sushi endnu mere tilgængeligt og eksotisk.

Lokale Sushi-Pionerer

I Randers har vi mange restauranter at takke for sushiens popularitet. Et par pionerer skillte sig især ud. Joci Sushi Randers, for eksempel, blev hurtigt populær for deres omhyggeligt forberedte og friske retter. Deres succes viste andre, at der var en voksende efterspørgsel efter sushi i byen.

En anden vigtig spiller var Lyokoi, som bragte en autentisk japansk oplevelse til Randers. Deres cocktails og sushi skabte en ny gastronomisk trend, der inspirerede andre restauratører til at følge trop. Disse pionerer skabte en kædereaktion, hvor flere og flere steder begyndte at tilbyde kvalitets-sushi, hvilket tilfredsstillede vores voksende appetit for denne lækre japanske ret.

Hvordan Man Vælger Den Bedste Sushi

bedste sushi Randers

For at finde den bedste sushi i Randers er det vigtigt at overveje kvaliteten af ingredienserne, kokkens færdigheder og restaurantens atmosfære. Disse faktorer kan hjælpe os med at sikre en god sushioplevelse.

Ingrediensers Kvalitet

Kvaliteten af ingredienserne spiller en afgørende rolle i sushi. Friskhed er af største vigtighed. Fiskene skal helst være fanget samme dag eller maksimalt en dag gammel. Vi bør altid spørge, hvor fisken kommer fra.

Duft og udseende indikerer også kvalitet. Frisk fisk lugter ikke stærkt, men har en let, neutral duft. Farven skal være livlig og naturlig. Tørre eller falmede ingredienser kan være tegn på dårlig kvalitet.

Råd:

  • Vælg restauranter, der vægter kvalitet over kvantitet.
  • Kig efter steder med gode anmeldelser om friskhed.
  • Vær ikke bange for at spørge personalet om deres leverandører og fiskens friskhed.

Sushikokkens Færdigheder

En dygtig sushikok er en anden vigtig faktor. Teknikken kan have stor betydning for oplevelsen. En erfaren kok formår at balancere smage og teksturer perfekt.

Sushirullens udseende kan også afsløre kokkens færdigheder. Rullerne skal være præcist skåret og have en ensartet størrelse. Risens konsistens er også vigtig. Den skal være let klistret, men ikke udkogt.

Råd:

  • Gå efter restauranter med anerkendte sushikokke.
  • Læs anmeldelser om kokkenes færdigheder fra andre kunder.
  • Vær opmærksom på præsentationen af retterne, da det ofte afspejler kokkens erfaring.

Atmosfærens Betydning

Atmosfæren i restauranten kan yderligere forbedre vores sushioplevelse. Et behageligt miljø med en ren og indbydende atmosfære bidrager til den samlede oplevelse.

Akustik er en ting, mange overser. En rolig atmosfære gør det lettere at nyde vores måltid og samtaler. Rene borde, komfortable stole og en god belysning er også afgørende faktorer.

Råd:

  • Vælg restauranter, der har en positiv vibe.
  • Sørg for, at stedet er velanmeldt for både mad og atmosfære.
  • Reserver bord i forvejen, især i weekenden, for at sikre en god plads.

Sundhedsmæssige Fordele ved Sushi

bedste sushi i Randers

Sushi er ikke kun en kulinarisk oplevelse, men også fyldt med mange sundhedsmæssige fordele. Vi ser på næringsindholdet og de fordele, forskellige typer fisk kan tilbyde.

Næringsindhold

Sushi er rig på vigtige næringsstoffer. Først og fremmest indeholder det omega-3 fedtsyrer, som er gode for hjertet.

Omega-3 sænker kolesterolniveauer og reducerer risikoen for hjertesygdomme og inflammation. Protein er også rigeligt i sushi, især fra fisk som tun og laks, som bidrager til muskelopbygning og reparation.

Vitaminer og mineraler er en anden fordel. Fisk er fyldt med A- og D-vitamin, som styrker vores immunsystem og knoglesundhed.

Selv risene i sushi bidrager med energi. Jod fra tang (nori) hjælper med at regulere stofskiftet.

Fordele ved Forskellige Fisketyper

Forskellige fisketyper i sushi tilbyder unikke fordele. Laks er en populær ingrediens og rig på omega-3, som reducerer risikoen for hjertesygdomme. Den indeholder også D-vitamin, som styrker vores knogler.

Tun er en anden favorit, som indeholder masser af protein og vitaminer, der understøtter muskelvækst og energiproduktion.

Makrel er kendt for sit høje indhold af omega-3 og B12-vitamin, hvilket styrker vores blod og nervesystem. Ål tilbyder en god dosis af A-vitamin, som er vigtig for synet og hudens sundhed.

De mange forskellige fisketyper i sushi giver altså en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, som vi ikke bør overse.