Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Pizza i Frederikssund: 6 Top Pizzeriaer i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Der findes intet bedre end at finde den perfekte pizza. I Frederikssund er vi heldige at have adgang til nogle virkelig fantastiske pizzeriaer. I denne artikel vil vi udforske de seks bedste steder at få en pizza i Frederikssund.

Bedste Pizza i Frederikssund 2024

Vi har samlet information om de mest populære og elskede pizzeriaer i området. Fra traditionelle pizzaer til kreative kreationer, vil vi dække det hele.

  1. Pizzabageren “EngodPizza”
  2. Frederikssund Pizzeria & Burgerhouse
  3. Orient Pizza Bar
  4. Juventus Pizza
  5. Roma Pizzeria & Steakhouse
  6. Antoni Pizza

Gør dig klar til en kulinarisk rejse gennem Frederikssunds top pizzeriaer, der hver især har noget unikt at byde på! 😋

1. Pizzabageren “EngodPizza”

Pizzabageren "EngodPizza"

Vi har fundet en perle i Frederikssund! Pizzabageren “EngodPizza” byder på noget af det bedste pizza, vi nogensinde har smagt. Den hyggelige butik ligger tæt ved havnen. Det er et perfekt sted at nyde en lækker pizza, mens man kigger på bådene.

Personalet er utrolig venligt og imødekommende. Vi følte os altid velkomne og godt behandlet hver gang vi besøgte stedet. Atmosfæren er afslappet, og det er nemt at se, at de har mange stamkunder.

Pizzaerne er lavet med friske råvarer og er bagt til perfektion. Vi var især imponerede over deres sprøde skorper og velafbalancerede smage. Menuen byder på et bredt udvalg af klassiske og innovative pizzaer, hvilket gør det svært at vælge.

Hvad: Pizzabageren “EngodPizza”
Hvor: Havnegade 6, 3600 Frederikssund, Denmark

2. Frederikssund Pizzeria & Burgerhouse

Frederikssund Pizzeria & Burgerhouse

Vi besøgte Frederikssund Pizzeria & Burgerhouse og blev straks mødt af en hyggelig atmosfære. Stedet er kendt for deres lækre pizzaer og saftige burgere. Der er noget for enhver smag, og menuen byder på en bred vifte af muligheder.

Adresse ligger centralt i Frederikssund, hvilket gør det nemt at finde. Det er også en god detalje, at man kan få maden bragt ud til sig, hvis man bestiller for mindst 120 kr. Bare husk, at Dankort ikke accepteres ved udbringning.

Åbningstiderne er også praktiske med udbringning indtil kl. 21:00. Dette gør det til et godt valg både til frokost og aftensmad. Deres telefonnummer er også let at finde, så det er nemt at ringe og bestille.

Hvad: Frederikssund Pizzeria & Burgerhouse
Hvor: Ny Østergade 11, 3600 Frederikssund, Denmark

3. Orient Pizza Bar

Orient Pizza Bar

Vi har fundet en perle i Frederikssund, og det er Orient Pizza Bar. Pizzastedet skiller sig ud med sine mange forskellige og lækre pizzaer. Vi elsker de mange valgmuligheder, der spænder fra klassikere som Margherita til spændende varianter som Gorgonzola og Spinat Pizza.

Et af de bedste træk ved Orient Pizza Bar er deres kombinationer. Tænk på en pizza med tomat, mozzarella ost, kartoffel, rucola og pesto. Det er den slags specielle sammensætninger, der får os til at komme tilbage igen og igen. Mums!

Menuen byder også på mere end bare pizza. Der er alt fra kebabretter til hjemmelavet burger og durum med pommes frites. Vi kan også godt lide, at du kan vælge en drikkelse som Coca Cola eller husets vin til din ret.

Hvad: Orient Pizza Bar
Hvor: Østergade 1, 3600 Frederikssund, Denmark

4. Juventus Pizza

Juventus Pizza

Juventus Pizza i Frederikssund byder på en alsidig menu, som vi virkelig sætter pris på. Her kan vi nyde meget mere end bare de klassiske pizzaer. Fra saftige burgere til fyldte pitabrød og sprøde durumruller, de har virkelig formået at inkludere noget for enhver smag.

Det er altid skønt at vide, at der bruges friske råvarer af høj kvalitet. Vi føler os altid sikre på, at vores smagsløg bliver forkælet her. Deres dygtige medarbejdere arbejder hårdt på at levere det bedste måltid hver gang.

Og selvom vi elsker at besøge restauranten for den hyggelige atmosfære, er det utroligt praktisk med muligheden for at bestille online. Vi kan vælge vores favoritter og få dem leveret lige til døren eller afhente dem selv. Juventus Pizza gør virkelig hverdagen lidt nemmere og meget mere velsmagende.

Hvad: Juventus Pizza
Hvor: Kirkegade 2, 3600 Frederikssund, Denmark

5. Roma Pizzeria & Steakhouse

Roma Pizzeria & Steakhouse

Vi har opdaget en sand perle midt i Frederikssund. Roma Pizzeria & Steakhouse byder på et bredt udvalg af både pizza og steaks. Udvalget af pizzaer er imponerende med kombinationer, der passer til enhver smag. De sprøde bunde og den perfekt smeltede ost gør hver bid til en fornøjelse.

Stemningen på stedet er hyggelig, og personalet er altid klar til at hjælpe med et smil. Beliggenheden ved havnen giver en smuk udsigt, som gør oplevelsen endnu bedre. Bortset fra deres pizzaer, er deres steaks også værd at nævne; de er saftige og perfekt tilberedt.

Menuen inkluderer klassikere som Margherita og mere kreative pizzaer som Mama Mia med artiskok og champignon. Prisniveauet er overkommeligt, hvilket gør det til et ideelt sted for både familier og venner. Vi kan især anbefale deres Gorgonzola-pizza, som er en klar favorit.

Hvad: Roma Pizzeria & Steakhouse
Hvor: Havnegade 20, 3600 Frederikssund, Denmark

6. Antoni Pizza

Antoni Pizza

Vi kan ikke få nok af de fantastiske pizzaer hos Antoni Pizza. Beliggende centralt i Frederikssund, formår denne pizzabar virkelig at imponere med deres store udvalg af velsmagende retter. Vi elsker deres sprøde bunde og lækre toppings.

Menukortet hos Antoni Pizza skuffer ikke. Her finder vi både klassiske pizzaer som Vesuvio og Hawaii, og mere unikke kreationer som Spinat Pizza med kylling, bacon og fetaost. Der er noget for enhver smag, og kvaliteten er altid i top.

Udover pizza tilbyder Antoni også burgere og andre spændende retter. Især deres Buggi Burger med 300 g bacon, ost og æg er en favorit hos mange. Deres nachos med kylling og guacamole er også værd at prøve, hvis man søger noget lidt anderledes.

Hvad: Antoni Pizza
Hvor: Roskildevej 28A, 3600 Frederikssund, Denmark

Historien om Pizza i Frederikssund

Pizzaens historie i Frederikssund kombinerer tidens trends med lokale ingredienser. Denne del af historien sætter fokus på, hvordan pizza har udviklet sig fra sine tidlige dage til i dag og fremhæver brugen af sæsonbestemte toppings.

Tidlige Dage og Pizzaens Popularitet

I Frederikssund begyndte pizzaen at blive populær i 1980’erne. Dengang var det primært traditionelle pizzaer som Margherita og Pepperoni, der fangede lokalbefolkningens interesse.

Folk var begejstrede over den nye madtrend. Pizzeriaer skød op overalt i byen, og en pizzaaften blev hurtigt en fast del af mange familiers rutine.

Lokale Ingredienser og Sæsonbestemt Topping

Frederikssund har altid værdsat lokale råvarer. Mange pizzeriaer bruger ingredienser fra nærliggende gårde og markeder for at sikre friskhed.

For eksempel kan vi nyde pizzaer med friskplukkede tomater om sommeren og græskarbaserede toppings om efteråret.

Dette fokus på lokale ingredienser gør, at pizzaerne i Frederikssund skiller sig ud. De ændres med årstidernes gang og giver en unik madoplevelse hver sæson.”

Sådan Laves Ægte Napolitansk Pizza

Lad os udforske, hvordan vi kan lave den perfekte napolitanske pizza. Vi vil kigge på de bedste pizzadeje samt autentiske saucer og ost.

De Bedste Pizzadeje: Hemmelighederne Bag

Napolitansk pizza kræver en særlig type dej. Vores oplevelse viser, at en god pizzadej starter med Tipo 00 mel.

Dette mel er superfint og gør dejen smidig.

Vi blander:

  • 1 kg Tipo 00 mel
  • 25 gram frisk gær (eller 8 gram tørret gær)
  • 6 dl lunkent vand
  • 6 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
  • 1,5 teskefuld salt
  • 2 teskefulde sukker

Ælt dejen grundigt og lad den hæve i mindst 8 timer.

Dette langsomme hævningsproces giver den autentiske luftige tekstur.

Opbevar dejen kold og form den forsigtigt uden at ødelægge lufthuller.

Autentiske Saucer og Ost

Tomatsaucen til napolitansk pizza er simpel og skal tilberedes med kvalitetsingredienser.

Vi bruger San Marzano tomater, som blendes og tilsættes lidt salt.

Ingen kogning er nødvendig, hvilket bevarer den friske tomatsmag.

Osten spiller også en vigtig rolle. Vi vælger altid frisk bøffelmælksmozzarella.

Denne ost smelter perfekt og giver den cremede tekstur, vi elsker.

Husk at rive osten i mindre stykker for en jævn fordeling. Læg tomatsaucen først på den formede dej, derefter osten og evt. dine yndlings toppings. Variér med basilikumblade og et par dråber ekstra jomfru olivenolie for den ultimative smagsoplevelse.

Opvarm ovnen så højt som muligt, gerne op til 485°C. En pizzasten eller et bagestål kan hjælpe med at opnå den ideelle sprødhed.