Artiklen kan indeholde annoncelinks. Læs mere.

Bedste Pizza på Frederiksberg: 10 Top Pizzeriaer i 2024!

Photo of author

Af BedreEndBedst

Udgivet

Er du klar til at opdage de bedste pizzeriaer på Frederiksberg? Vi har gjort arbejdet for dig og samlet en liste over 10 fantastiske steder, hvor du kan nyde lækre pizzaer. Fra klassiske italienske opskrifter til kreative nyfortolkninger, Frederiksberg har det hele.

Lad os tage dig med på en smagsrejse gennem byens bedste pizzasteder. Vores guide vil fremhæve restauranter, som har fået strålende anmeldelser fra både lokale og besøgende. Hvis du elsker pizza og søger de bedste steder at spise på Frederiksberg, er du kommet til det helt rigtige sted.

Bedste Pizza på Frederiksberg 2024

Vi har smagt os vej gennem byens pizzeriaer for at bringe dig den mest lækre, saftige og sprøde rangering af pizzasteder, der simpelthen ikke må gå glip af. Fra autentisk napolitansk stil til innovative gourmetoplevelser – her er vores topvalg, der vil få din mund til at løbe i vand!

  1. Pizzeria Made in Italy
  2. Forno a Legna
  3. La Tradizionale Pizzeria
  4. Emiliana Italiana Pizza
  5. Frederiksberg Pizzeria
  6. Pizzicato
  7. Frankies Pizza
  8. The Pizza Bro
  9. Frederiksberg By Night
  10. Bella Italia

Husk, at uanset hvilken pizza du vælger fra denne liste, er du garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Så tag dine venner, din familie eller måske bare dig selv med på en pizzaeventyr, og nyd hver en bid! Bon appétit!

1. Pizzeria Made in Italy

Pizzeria Made in Italy

Dette autentiske italienske pizzeria ligger i hjertet af Frederiksberg og byder på pizza bagt efter Napolitano-metoden. Med sprøde bunde og nøje udvalgte ingredienser får vi en pizzaoplevelse ud over det sædvanlige. Meltypen Kamut, der bruges her, giver en ekstra sund og velsmagende bund.

Vi kan bestille vores pizza online og få den leveret direkte til døren. Roomservice sørger for, at den ankommer varm og frisk. Menuen byder på et bredt udvalg af italienske pizzaer med både traditionelle og moderne toppings.

Deres Pascucci kaffe, der ristes i Rimini, er en perfekt afslutning på måltidet. Der er tydeligt fokus på kvalitet, fra de økologiske ingredienser til den autentiske tilberedning. Vi kan smage passionen bag hver eneste bid.

Hvad: Pizzeria Made in Italy
Hvor: Vesterbrogade 200, 1800 Frederiksberg

2. Forno a Legna

Forno a Legna

I hjertet af Frederiksberg ligger Forno a Legna, et sted hvor vi straks følte os hjemme. Her bliver pizzaerne bagt i en ægte stenovn, som giver dem den perfekte sprøde skorpe.

Stemningen på Forno a Legna er noget helt specielt. Restauranten har en hyggelig og indbydende atmosfære. Vi kan virkelig mærke den italienske charme, mens vi nyder vores måltid.

Menuen byder på en bred vifte af lækre pizzaer med friske råvarer. Vi var særligt imponerede over de kreative kombinationer af toppings. Det var svært at vælge en favorit, da alt smagte fantastisk.

Hvad: Forno a Legna
Hvor: Falkoner Alle 42, 1952 Frederiksberg

3. La Tradizionale Pizzeria

La Tradizionale Pizzeria

La Tradizionale Pizzeria er en sand perle på Frederiksberg. Vi elsker deres udvalg af autentiske italienske pizzaer. Fra klassikere som Margherita og Prosciutto til gourmetvarianter som Tirolese, byder deres menu på noget for enhver smag.

Stemningen i restauranten er hyggelig og indbydende. Personalet er venligt og hjælpsomt, hvilket altid gør oplevelsen endnu bedre. Det er tydeligt, at de lægger stor vægt på både smag og kvalitet.

Vi er især glade for deres calzone og veganske pizzaer. Deres Calzone Classico og Ortolana er blot to eksempler på deres kreative menu. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at råvarerne er friske og tilberedningen er i top.

Hvad: La Tradizionale Pizzeria
Hvor: Nordre Fasanvej 9, 2000 Frederiksberg

4. Emiliana Italiana Pizza

Emiliana Italiana Pizza

Emiliana Italiana Pizza er en sand perle på Frederiksberg. Dette hyggelige sted byder på lækre pizzaer, der får ens smagsløg til at danse af glæde. Ejerne er utroligt venlige og får os straks til at føle os hjemme.

Pizzaerne her er ikke kun velsmagende, men også friske og sprøde. Vi har prøvet mange pizzasteder, men Emiliana står ud med sin krøllede skorpe og den vidunderlige smag af friske toppings. Det er ikke underligt, at stedet har fået så mange gode anmeldelser.

Priserne er også meget rimelige, hvilket gør Emiliana til et fantastisk valg for en hyggelig aften ude. Vi kan varmt anbefale et besøg hos Emiliana Italiana Pizza, hvor både mad og atmosfære er i topklasse.

Hvad: Emiliana Italiana Pizza
Hvor: Vodroffsvej 19, 1900 Frederiksberg

5. Frederiksberg Pizzeria

Frederiksberg Pizzeria

Vi har fundet et sandt gemmested på Frederiksberg Pizzeria. Dette sted tilbyder et bredt udvalg af lækre pizzaer og sandwich, der får vores smagsløg til at juble. Med et hyggeligt og indbydende miljø er det perfekt til både en hurtig frokost og en afslappet middag.

Menukortet er imponerende med en lang række pizzaer, der dækker alt fra klassikere som Vesuvio til mere spændende kombinationer som Kurder. Der er virkelig noget for enhver smag, og vi elsker især deres pizzaer med gorgonzola og friske ingredienser.

Ud over pizzaer har de også et udvalg af sandwich, durumruller og a la carte retter, som alle serveres med salat, tomat og dressing. Deres hjemmelavede burger og pitabrød er også værd at prøve.

Hvad: Frederiksberg Pizzeria
Hvor: Dirch Passers Allé 28, 2000 Frederiksberg

6. Pizzicato

Pizzicato

Pizzicato er et hyggeligt sted på Gl. Kongevej. Vi elsker, hvordan de kombinerer autentisk italiensk smag med et moderne twist. Stedet har en charmerende atmosfære, der får os til at føle os hjemme, hver gang vi besøger det.

Menuen er fyldt med lækre pizzaer, der laves med friske ingredienser. Der er også nogle spændende nye tilføjelser på vej, som catering og frokosttilbud, hvilket vi ser frem til at prøve. Vi anbefaler at følge med på deres hjemmeside for nyheder.

Åbningstiderne er praktiske, især hvis vi vil have en sen pizza om aftenen. Det er nemt at bestille online, og deres service er altid venlig og imødekommende. Husk at dele jeres oplevelser på Instagram med tagget @pizzicatofrederiksberg.

Hvad: Pizzicato
Hvor: Gl. Kongevej 101, 1850 Frederiksberg

7. Frankies Pizza

Frankies Pizza

Frankies Pizza på Frederiksberg er en spændende oplevelse for pizzalovers. Vi elsker deres hyggelige beliggenhed lige i hjertet af byen. Det er et perfekt sted at tage hen, når vi virkelig har lyst til noget lækkert.

Menuen er ikke kun begrænset til pizza. Vi kan også finde andre delikatesser, som gør det til et ideelt sted for både børn og voksne. Maden kan også bestilles som take away, hvis vi vil nyde det derhjemme.

Servicen er god, og personalet er venligt. Det giver en ekstra god stemning, når vi er der. Derudover har de en app, som gør det nemt at bestille og holde sig opdateret med nye tilbud og events.

Hvad: Frankies Pizza
Hvor: Allegade 2, 2000 Frederiksberg

8. The Pizza Bro

The Pizza Bro

The Pizza Bro på Frederiksberg er et fantastisk sted at få en lækker pizza. Vi blev straks imponeret over det store udvalg af klassiske italienske pizzaer med sprøde bunde og friske ingredienser.

Menuen byder på alt fra Margherita til mere kreative varianter som Patate Bacon, der kombinerer mascarpone, parmesan, kartoffel og bacon. Vi satte også pris på det økologiske touch i deres råvarer.

Desuden er åbnings- og lukketiderne utroligt praktiske, især for de travle hverdagsaftener. De holder åbent fra mandag til fredag fra 16.00 til 20.30 og i weekenden fra 12.00 til 21.00.

Hvad: The Pizza Bro
Hvor: Falkoner Alle 17, 2000 Frederiksberg

9. Frederiksberg By Night

Frederiksberg By Night

Når vi taler om pizza på Frederiksberg, er Frederiksberg By Night et navn, der ofte dukker op. Dette sted tilbyder en bred vifte af pizzaer, som virkelig kan få mundvandet til at løbe. Menukortet er langt og spænder over klassiske valg som Vesuvio med tomat, ost og skinke til mere eventyrlige kombinationer som Frederiksberg Special med pepperoni, champignon, løg og oliven.

Det er ikke kun pizzaerne, der gør dette sted specielt. De tilbyder også forskellige menuer, som inkluderer små pommes frites, mayo, remoulade og dåsesodavand, hvilket gør det til et godt valg for en hurtig og tilfredsstillende måltid. Vi kan især fremhæve deres Kebab Menu og Burger Menu, som er populære blandt de lokale.

Deres hjemmeside er nem at navigere, og vi kan hurtigt finde frem til det, vi ønsker at bestille. Med valgmuligheder som sandwich, kebab og durum, er der noget for alle smag. En særlig bemærkning går også til deres hjemmelavede burgere og pitabrød, som giver en god variation til den typiske pizza.

Hvad: Frederiksberg By Night
Hvor: Godthåbsvej 132, 2000 Frederiksberg

10. Bella Italia

Bella Italia

Bella Italia er et sted, vi bare elsker at besøge, når vi er på Frederiksberg! Restauranten har en hyggelig atmosfære og en indbydende menu. Vi bemærkede straks den gode service og den varme modtagelse fra personalet.

Menuen byder på et bredt udvalg af pizzaer med friske ingredienser. Deres frokosttilbud er særligt attraktivt. Vi kunne få alt fra pizza med tomat, ost, og skinke til pizza med pepperoni og æg, alt sammen til en rimelig pris.

Beliggenheden på H. C. Ørsteds Vej gør Bella Italia let at finde, og det er et perfekt sted til en hurtig frokost eller en afslappet middag. Telefonen står ikke stille, da mange lokale elsker at bestille deres lækre pizzaer.

Hvad: Bella Italia
Hvor: H. C. Ørsteds Vej 42, 1879 Frederiksberg

Hvordan vælger man den perfekte pizza?

For at vælge den perfekte pizza, bør vi både se på ingredienser og hvordan dejen og bageprocessen håndteres.

Ingredienser

Friske ingredienser er nøglen til en god pizza. Tomater bør være saftige og solmodne. Mozzarella skal være frisk og af høj kvalitet. Vi kan også vælge mellem forskellige pizza toppings som oliven, svampe, og pølse.

Vi bør også overveje saucen, der normalt er lavet af knuste tomater, de bedste pizzaer har ofte en simpel sauce.

Krydderier som basilikum og oregano kan tilføje ekstra smag. Ved at vælge de bedste råvarer kan vi sikre, at vores pizza er både velsmagende og autentisk.

Dej og bageprocessen

Dejen er fundamentet for enhver pizza. En god pizzadej skal være luftig og sprød. Det kræver den rette balance af mel, gær, vand og salt.

Æltningen af dejen er også vigtig. Jo mere tid vi giver dejen til at hæve, jo bedre bliver den.

Den bedste pizza bages i en meget varm ovn, helst en stenovn. Dette giver en jævn varme og den sprøde bund, vi elsker.

Ved at fokusere på disse aspekter kan vi finde den perfekte pizza, som tilfredsstiller vores smagsløg.

Populære pizzatyper på Frederiksberg

På Frederiksberg kan vi finde en skøn blanding af klassiske og moderne pizzatyper, der appellerer til enhver smag. Her er nogle af de mest populære valg, som vi ser rundt omkring i byens bedste pizzeriaer.

Traditionel italiensk pizza

Den traditionelle italienske pizza er et hit på Frederiksberg. Her finder vi klassikere som Margherita, lavet med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum. Denne simple, men lækre pizza er altid populær.

Pizza Marinara er en anden favorit, der består af tomatsauce, hvidløg, oregano og olivenolie. Selvom den er uden ost, er smagen intens og tilfredsstillende.

Quattro Stagioni er et andet godt valg. Den repræsenterer de fire årstider med topping som skinke, svampe, artiskok og oliven, hvilket giver en dejlig variation i smag.

Moderne fusion pizza

Frederiksberg byder også på spændende moderne fusion pizzaer. En fælles favorit er Pizza Pesto, som kombinerer den rige smag af pesto med frisk mozzarella og cherrytomater. Denne pizza er perfekt for dem, der ønsker noget anderledes.

BBQ Chicken Pizza er en anden nyskabelse, der tilbyder smagskombinationen af BBQ sauce med kylling, rødløg og måske lidt bacon. Den er populær blandt de, der søger en rigere, røget smag.

Vegetariske pizzaer som dem med grillet grøntsager og måske endda en smule trøffelolie bliver også mere almindelige. De tilbyder en moderne twist uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.